Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kasinmayin belirti diye bu günlerinizin kıymetini bilin. 8. Haftaya kadar benimde bulanti yoktu sonra bir basladi 20.haftaya kadar evde bile kolumda market poseti takili bir sekilde gezdim :))

Güldürdün beni gece geceee :))) aranıyoruz demiiii son günlerim daha çok yemeliyim, herşeyi yemeliyimmmm :))

Canım benim bak Rabbim bizim içimizi dışımız herşeyimi biliyor. Sağlıklı evlat diye dualar etmemiz bundan. Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana.

Benim doktor birşey demedi ki aşılamadan sonra 6. Gün başladım hapı kullanmaya doktor aşılamadan sonra kontrole çağırdı üçüncü gün o gün verdi haftasonu diye alamadık neyse. Bugün aşılama günü saymazsak 16. Gün oldu

canım progestan adeti geçiktirmiyor olacaksan yine oluyosun bırakmanı tavsiye etmem. Bende sonra bi arkadaşımda aşılama yaptırdı o progestan kullanırken adet oldu
Geleceği varsa gelecek zaten diyorsun. Dün gece kullanmadım ama bu sabah kullandım ilacımı

Insallah guzel haberlerle doneriz.senden daha umutluyum benim dun lekelenmem oldu xok az
Canım kahverengi leke ben de aşılamadan bi hafta sonra oldu ama bi kez oldu. Bugün iş yok evdeyim çok güzel bir gün geçirmek istiyorum gezmek tozmak:) o yüzden test yapmayacağım. Gelirse diye zaten yanımda hep ped var. Rabbim dualarımızı kabul etsin

AA ben bir haftaya kadar kahverengi lekenin sürdüğünü zannetmiştim, bir hafta sonra Bi kere olduysa inş yerleşme içindir.

Canım dr sana crinone jel yazmış miydi? A Asiy2 S sinkar size yazdı mi bu jeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…