- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.381
yok canım yazmadı kullanmadım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım yazmadı kullanmadım hiç
Evet canım bi gün oldu sadece bugünde ağrı olmadı hiç çok şükür. Bekliyorum bakalım.internetten baktım aşılamadan 14 ile 20 gün arasında adet gelirmiş.AA ben bir haftaya kadar kahverengi lekenin sürdüğünü zannetmiştim, bir hafta sonra Bi kere olduysa inş yerleşme içindir.
Bana da vermedi ama aynı şey galiba progestan ile ben kullanıyorum hala ilacı
Evet canım aynı görevi görüyor.bu jel ama günde iki kere kullanmamı istedi.sabah akşam.senin kaç yumurtanın vardı canım?sen progestan 200 mm mi kullanıyorsun ?adet olana kadar devam edecek misin?ki inşallah hamilesindirBana da vermedi ama aynı şey galiba progestan ile ben kullanıyorum hala ilacı
Amin inşallah, ailede bir geçmişi yok canım. Bugün ilk tedavimi yapan doktora gittim. Tamamen rastlantısal yapabileceğin hiçbirşey yok dedi. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekle korunmayı bırak dedi. Yalnız konuşma sırasında dikkatimi kalitesiz yumurta yada spermle döllenme olmuş olabilir demesi çekti. Bunun için yapabileceğimiz kür vb. yöntemleri araştıracağımCanim en yakin zamanda rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Genetiksel demekki. Esinde yada senin ailende varmiydi
Benim bi tane yumurta vardı olgun. Doktor birşey demedi herhalde devam edicem ilaca. Bıraksam mı diye bende düşündüm ama işte ya varsa. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorumEvet canım aynı görevi görüyor.bu jel ama günde iki kere kullanmamı istedi.sabah akşam.senin kaç yumurtanın vardı canım?sen progestan 200 mm mi kullanıyorsun ?adet olana kadar devam edecek misin?ki inşallah hamilesindir
Amin inşallah, ailede bir geçmişi yok canım. Bugün ilk tedavimi yapan doktora gittim. Tamamen rastlantısal yapabileceğin hiçbirşey yok dedi. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekle korunmayı bırak dedi. Yalnız konuşma sırasında dikkatimi kalitesiz yumurta yada spermle döllenme olmuş olabilir demesi çekti. Bunun için yapabileceğimiz kür vb. yöntemleri araştıracağım
Bayanda ıncır kuru erkekte kecıboynuzu kuru yumurtayı ve spermı kalıtelı yapıyo canmAmin inşallah, ailede bir geçmişi yok canım. Bugün ilk tedavimi yapan doktora gittim. Tamamen rastlantısal yapabileceğin hiçbirşey yok dedi. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekle korunmayı bırak dedi. Yalnız konuşma sırasında dikkatimi kalitesiz yumurta yada spermle döllenme olmuş olabilir demesi çekti. Bunun için yapabileceğimiz kür vb. yöntemleri araştıracağım
Rabbım ıns saglıklı sıhhatlı tekrar nasıp eder canmAmin inşallah, ailede bir geçmişi yok canım. Bugün ilk tedavimi yapan doktora gittim. Tamamen rastlantısal yapabileceğin hiçbirşey yok dedi. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekle korunmayı bırak dedi. Yalnız konuşma sırasında dikkatimi kalitesiz yumurta yada spermle döllenme olmuş olabilir demesi çekti. Bunun için yapabileceğimiz kür vb. yöntemleri araştıracağım
İdrar testi yeniledinmi?Yarinreg linin 4.gunu olacak hala sokulmedim lekelenmelerim var.daha 1 ped bile kullanmadim
Idrar tutmadan yaptim canim negatif ben bugun 5 saat mutfak temizledim dip bucak ayakta belim koptu sokulsun diye bir suru egilip kalktim ozellikle gecevhic akinti.olmuyo ama testim negatif cnm..İdrar testi yeniledinmi?
Idrar tutmadan yaptim canim negatif ben bugun 5 saat mutfak temizledim dip bucak ayakta belim koptu sokulsun diye bir suru egilip kalktim ozellikle gecevhic akinti.olmuyo ama testim negatif cnm..
Evet canim denedim 3 ay icmistim ama 1 sene kadar oluyor iceli. regl oldum buara sabah..ilk defa byay gecikmem oldu gecen ay 25.gunde oldu ondan omceki ay 28.gunde olmustu.Keşke temizlik için regl olmayi bekleseydin ben o temizlik yuzunden 3 ay ne cektim... Sen birkac aydir doktora gitmiyordun sanirim. Bence bu ay regl olursa git bir baktir. Bende de hep gecikmeler oluyordu hatirlarsan yumurtam büyüyor çatlamiyordu. Klomen tedavisi denedinmi hiç?
Merhaba canım. hatırlamana sevindim.artık 2 bucuk yıl oldu ve hala melegimi bekliyorum.ama umudumu kaybetmedim birgun gelecek insallah.kendimi ise verdim.sen nasılsın?miray bebek buyuyor mu?edacimm nerelerdesin iyi misin?
Aslında dr kontrolünde olması daha iyi oluyor. Net biliniyor yumurtlama falan. Testlerle takip epey zor oluyor insani daha cok strese sokuyor. Kacirdimmi kacircammi gibi.. bende 2016 ocak ayinda ilk kullandim klomen daha sonra ara verdim. Eylül ve ekimde kullandim cok sukur olduEvet canim denedim 3 ay icmistim ama 1 sene kadar oluyor iceli. regl oldum buara sabah..ilk defa byay gecikmem oldu gecen ay 25.gunde oldu ondan omceki ay 28.gunde olmustu.
Canım çatlatma ignesinden sonra ilişki ne zaman olmuştu seninAslında dr kontrolünde olması daha iyi oluyor. Net biliniyor yumurtlama falan. Testlerle takip epey zor oluyor insani daha cok strese sokuyor. Kacirdimmi kacircammi gibi.. bende 2016 ocak ayinda ilk kullandim klomen daha sonra ara verdim. Eylül ve ekimde kullandim cok sukur oldu