- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.401
İğneden 20 saat sonra falan ilk ilişki oldu ve sonraki sabah oldu canimCanım çatlatma ignesinden sonra ilişki ne zaman olmuştu senin
Sağol canım.İğneden 20 saat sonra falan ilk ilişki oldu ve sonraki sabah oldu canim
Canim uzulme dr cik kac yasindasin bilmiyorum ama ciddi bisey yoksa mutlaka birgun olacak Allah tan umit kesme..İki kez test yaptım ve negatif. İçim bomboş. Gözlerim yanıyor ağlamaktan. Ben eşimi hiç mutlu edemiyorum. Kendimi sonsuz bir boşlukta düşüyor gibi hissediyorum. Dualar ettim dualar ettim eşim mutlu olsun diye ama yine olmadı.
Cnm umutsuzluğa kapılma aşılamada ihtimal düşük zaten bu ay dinlen birdaha ki ay Rabbim büyük hakkımız da hayırlı olsun insallahİki kez test yaptım ve negatif. İçim bomboş. Gözlerim yanıyor ağlamaktan. Ben eşimi hiç mutlu edemiyorum. Kendimi sonsuz bir boşlukta düşüyor gibi hissediyorum. Dualar ettim dualar ettim eşim mutlu olsun diye ama yine olmadı.
Hyr cnm
Canım bugün kaçıncı günün? Belki idrara geçmemiştir. Of herkesin olumsuz olunca benim de moralim bozulduİki kez test yaptım ve negatif. İçim bomboş. Gözlerim yanıyor ağlamaktan. Ben eşimi hiç mutlu edemiyorum. Kendimi sonsuz bir boşlukta düşüyor gibi hissediyorum. Dualar ettim dualar ettim eşim mutlu olsun diye ama yine olmadı.
Gerçekten mi? Halen şaşkınım, allahım sabrını versin..İki kez test yaptım ve negatif. İçim bomboş. Gözlerim yanıyor ağlamaktan. Ben eşimi hiç mutlu edemiyorum. Kendimi sonsuz bir boşlukta düşüyor gibi hissediyorum. Dualar ettim dualar ettim eşim mutlu olsun diye ama yine olmadı.
Çok üzgünüm. İçim kabul etmiyor. Adet olmadım daha. Ya kist olduysa. Eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum şehir dışına çıktı. Kendimi hiç bir şeye layık hissetmiyorum. Eşimi mutlu edemiyorum. Çok mutsuzumGerçekten mi? Halen şaşkınım, allahım sabrını versin..
cnm bu düşünceden çık lütfen çok umutsuzsuz konuşuyorsun aşılamada tutma ihtimalı %15 yane %85 tutmayacaktı negatif bir sonuç bizi bu kadar üzmemelı... ALLAHA ŞÜKÜR YAŞIMIZ GENÇ CİDDİ BİR SORUNUMUZDA YOK BELKI KENDİLİĞİNDEN GELIR GELMEZSEDE TÜP BEBEK YAPTIRIRZ...Çok üzgünüm. İçim kabul etmiyor. Adet olmadım daha. Ya kist olduysa. Eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum şehir dışına çıktı. Kendimi hiç bir şeye layık hissetmiyorum. Eşimi mutlu edemiyorum. Çok mutsuzum
Aşılamada normal ilişki gibi yani oran artmaz biliyorum. Sadece şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum. Beklemek mi daha hayırlı yoksa tüp bebek mi. Dediğin gibi bir sorun yok. Sperm analizi yumurta takibi rahim filmi. Başka ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Bi öneri n varsa söyle. Ben kendimden çok eşim için üzülüyorum ona nasıl diyeceğim. Ben oldum nerdeyse 31 eşim 36. Rabbim bana hepimize hayırlı bir kapı açsın inşallah.cnm bu düşünceden çık lütfen çok umutsuzsuz konuşuyorsun aşılamada tutma ihtimalı %15 yane %85 tutmayacaktı negatif bir sonuç bizi bu kadar üzmemelı... ALLAHA ŞÜKÜR YAŞIMIZ GENÇ CİDDİ BİR SORUNUMUZDA YOK BELKI KENDİLİĞİNDEN GELIR GELMEZSEDE TÜP BEBEK YAPTIRIRZ...
OLUCAK İNŞ BEN İNANIYORUM
Canm kendine yorma lütfen sen başka ben başka. Senin ihtimalini azaltmaz bizim negatif sonuçlarımız. Rabbim verecek oldu mu kimse duramaz önünde. Bugün 18. Gün adet olmadım henüzCanım bugün kaçıncı günün? Belki idrara geçmemiştir. Of herkesin olumsuz olunca benim de moralim bozuldu
Bak o psikoloji ile adetin de gelmez, bence doktorundan bir an önce randevunu al. Kist olduysa hemen ilaç verir, zaman kaybetme. Bende senin gibiydim, eşime o şekilde yansıtmadım ama. Çünkü biz çok kötü olursak onlar daha çok üzülüyorlar. Aşılamanın son şans olarak yansıtma..Çok üzgünüm. İçim kabul etmiyor. Adet olmadım daha. Ya kist olduysa. Eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum şehir dışına çıktı. Kendimi hiç bir şeye layık hissetmiyorum. Eşimi mutlu edemiyorum. Çok mutsuzum
Cnm cok uzulme lutfen bak bizide uzuon sen mutlu ediorsun öle dusunme hersey imtuhan sorun olsa olur sorun yok olmuo Allahim biui siniyor sabrimizi dua et hic olmayanlarida biliom vee cook mutlular konusuom onlarlada yani saglik olsun evet ins tez vakitte olur yasiniz genc ama cookk ta gec gelmesin Allahim bu dusunceyle senelerde gecmek bilnez baska seyler yapamayiz benim olmassa kisa dogru ins unreye gidecem hpinize dua edecem izaman olacak amaAşılamada normal ilişki gibi yani oran artmaz biliyorum. Sadece şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum. Beklemek mi daha hayırlı yoksa tüp bebek mi. Dediğin gibi bir sorun yok. Sperm analizi yumurta takibi rahim filmi. Başka ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Bi öneri n varsa söyle. Ben kendimden çok eşim için üzülüyorum ona nasıl diyeceğim. Ben oldum nerdeyse 31 eşim 36. Rabbim bana hepimize hayırlı bir kapı açsın inşallah.
cnm istersen birkez daha aşılama dene olmazsa Ramazandan sonra tüp bebek merkeziyle bir görüşme yapabilirsin...Sebebsiz infertilitede kadının yaşı genç ise 3 sene beklemeyı tavsiye ediyorlar ... 3 seneden sonra doğal gebelık ihtimali git gide azalıyor... benım eylülde 3 sene olacak Ramazana kadar beklıyecegım sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ...Aşılamada normal ilişki gibi yani oran artmaz biliyorum. Sadece şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum. Beklemek mi daha hayırlı yoksa tüp bebek mi. Dediğin gibi bir sorun yok. Sperm analizi yumurta takibi rahim filmi. Başka ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Bi öneri n varsa söyle. Ben kendimden çok eşim için üzülüyorum ona nasıl diyeceğim. Ben oldum nerdeyse 31 eşim 36. Rabbim bana hepimize hayırlı bir kapı açsın inşallah.
Canım belki daha idrara geçmemiştir ya. Bence tutmamissa ya tekrar aşılama yap ya da tüp yaptır.bekleyip ara vermek biseye yaramıyor pekCanm kendine yorma lütfen sen başka ben başka. Senin ihtimalini azaltmaz bizim negatif sonuçlarımız. Rabbim verecek oldu mu kimse duramaz önünde. Bugün 18. Gün adet olmadım henüz
CANIM mayısta düşün muyor muydun?cnm istersen birkez daha aşılama dene olmazsa Ramazandan sonra tüp bebek merkeziyle bir görüşme yapabilirsin...Sebebsiz infertilitede kadının yaşı genç ise 3 sene beklemeyı tavsiye ediyorlar ... 3 seneden sonra doğal gebelık ihtimali git gide azalıyor... benım eylülde 3 sene olacak Ramazana kadar beklıyecegım sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?