• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Nacizane tavsiye ayinizi anneleri topiklerine en azindan 3-4.aylar bitene kadar dahil olmayin kotu uzucu seylerin en cok yasandigi donem bu dönemler ve etkilenip moraliniz bozulabilir. Kendinizdede belirti arayabilirsiniz.
Ayyy evet ya o yuzden pek katılmıyorm bulantım gectı bebegıme bırsey oldu dıye doktora kosanlar var nedır bu arkadas mılletı pımpırık yapıyo o topıkler arada gırıp bakıyorm sadece

aşılama yaptıran arkadaşlar 15. gün falan varsa çıkar testinizi yapın hatta 12. günden sonra testte çıkar olup olmadığı. inşallah güzel haberler alırız
Canım öyle korkuyorum ki. Cesaretim yok. Bekliyorum bu nedenle kötü sonuçtan korkuyorum ya hiç çıkmazsa ya progestan nedeniyle gecikme olduysa çünkü H Hayalimi_yasarken 18.gün adet oldum demişti dün. Eğer adet olursam ne yapacağımı bilmiyorum eşim tüp bebek diyor benim içim bi tuhaf oluyor tüp bebek diyince... Bu nedenle bekliyorum

CANIM sen aşılama için iğne ilaç kullanmadım mi? Sizin sorununuz neydi
Ben Letrol diye bi hap kullandım günde iki defa. Bizde bir sorun bulamadılar canım sperm testi yapıldı ben hormon testleri yaptırdım kaç kez en son ocakta rahim filmi de çektirdim hiç bir sorun yok şükür

Arkadaşlarım 4-5-6 nisan yumurtlama günlerimdi ve günaşırı beraberlik yaşadım.Sizce hamilelik testini ne zaman yapmalıyım, vajinismus hastalığını geçen ay yendim yani ilk doğru dürüst ilişkim, bu ay pek umudum yok lakin kısmet bakalım:KK48::KK48::KK48:

Ah kıyamam canım benim. Benim için de dua eder misin :KK43: Rabbim nasip etse keşke. İlk size haber veririm herhalde.
Edıyorm zaten canm rabbım hakkında ne hayırlısıysa onu versn bızım ıyı dedıgımız sey hakkımızda kotu olabılır veya tam tersı o yuzden rabbıme teslm ol gerısı gelır ıns

Kızmış bebeğim, turner sendromu yazıyor kromozom analizinde. Şanssızlık dedi doktorum telefonda 2. İçin önlem alamazmıyız dedim. Tekrar düşerse tüp bebek denenir dedi. Yarın bana klomen tedavisi uygulayan doktora gideceğim. Kız bebek olduğunu okuyunca içim yandı hep derdim önce sağlık Allah hayırlısını versinde kızın yeri ayrı diye nasibi yokmuş yavrumun :KK61:

Henüz lekelenme yok. Akıntı var ama şöyle progestan kullanamıyorum ya onu kullandıktan sonra bi kısmı akıyor çamaşırım o zaman çok ıslanıyor. Pek sağlıklı olmaz diye kullanmıyorum peçeteye sarı renkli akıntı farkediyorum ama
Canım doktorun demesi lazım bırakma zamanını, bana 10 gün kullan bırak, bıraktıktan sonrada 1 hafta gelmezse adetin kan testi yap dedi. Benimde o süre bugün bitiyordu, dün hasta oldum işte. Sen kaçıncı günündesin aşılamanın.

Kızmış bebeğim, turner sendromu yazıyor kromozom analizinde. Şanssızlık dedi doktorum telefonda 2. İçin önlem alamazmıyız dedim. Tekrar düşerse tüp bebek denenir dedi. Yarın bana klomen tedavisi uygulayan doktora gideceğim. Kız bebek olduğunu okuyunca içim yandı hep derdim önce sağlık Allah hayırlısını versinde kızın yeri ayrı diye nasibi yokmuş yavrumun :KK61:
Ay kıyamam, inş en sağlıklısından tekrardan o mutluluğu yaşama umudun gelir.

Canim en yakin zamanda rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Genetiksel demekki. Esinde yada senin ailende varmiydi

Back