- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.161
Oylede yikanmadigim zamanlar idrarda yanma oluyor ertesi gun.S sinkaryunus_ciklet benim hamile kaldigim ay iki iliskide de bir saat ayaklar havada bekledim sabaha kadarda hic kalkmadan yattim
Amın canm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder o kadar stres yapma hıcbırsey senden esınden ve saglıgınızdan onemlı degıl ınan etrafı bos ver hamıle kalsanda konusur onlarAh ah F Fatimasevket keşke öyle olsa. Ağlamaktan bıktım artık. Rabbim ne olur yüzümüzü güldür hayırlı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip et. Herkese rol yapmaktan da bıktım. Elime aldım testi ama bıraktım. Zaten gelirse yarım ya da çarşamba gelir adetim. Geçen ay ovulasyonda sonra 13. Gün oldu.
Ovu testın gayet koyu ıns kandada cıkar canmHayır , ovü testi yaptım:)) evde idrar Yok. Doktor progestan bitince 1 haftaya kadar olmazsan kan da baktır dedi.. ben de onu bekliyorum saf saf:) , o kadar acı çektim ki negatif görmekten kaçıyorum ..
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin Rabbim yardımcın olsunBenimde fsh yuksekti az doktor yine aldi bakalim 25 de konusma var dua edin kizlar ins yine mirac kandili hayirli gunlerde dua kabul olcak ins
Çok haklısın. Dün hatta,çocuk olmazsa olur biz de yaşlı ve mutlu bir çift olarak tatillerinde dünyayı dolaşarak geçiririz diye kendimi avuttumAmın canm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder o kadar stres yapma hıcbırsey senden esınden ve saglıgınızdan onemlı degıl ınan etrafı bos ver hamıle kalsanda konusur onlar
Benimde oluyordu. İliskiden hemen once idrarimi yaptimOylede yikanmadigim zamanlar idrarda yanma oluyor ertesi gun.
benim de oluyor, adet diye gidiyorum akıntı ile karşılaşıyorum.Bende iğnenin 14. Günü yani bat günü direkt kanda öğrenmiştim. Eğer bugün olmadiysan olacak gibi belirtinde yoksa bi test yap istersen :) benim bembeyaz akintim olmuştu ve şüphelenmiştim iş çıkışı kan vermiştim :)
evet , beni de umutlandırdııııOvu testın gayet koyu ıns kandada cıkar canm
Avuttma olamazmi imtuhan bu saglik olsun yuvammiz bizulmasin ahirettumiz dört dörtluk olsun insÇok haklısın. Dün hatta,çocuk olmazsa olur biz de yaşlı ve mutlu bir çift olarak tatillerinde dünyayı dolaşarak geçiririz diye kendimi avuttum
benim de oluyor, adet diye gidiyorum akıntı ile karşılaşıyorum.
evet , beni de umutlandırdıııı
hadi inşallah yerleşme belirtileridir bunlar canım.1 hafta önce yumurtlama günümde denemeler yaptım,Adetime yaklaşık 1 hafta kaldı, Su gibi akıntım başladı şarıl şarıl.Bazen hafifte pempe rengi bulaşıyor.Kasığım, belim heryerim bir tuhaf, Çok tırsıyorum
Canım inşallah gelmesin kanamanın. İnşallah mutlu haberi alırsın bu ay. Benimde adet olacak gibi ara ara ağrım var. Karnımın altında bi doluluk hissi varKIZLARR BAT GÜNÜM 28.GÜN BUGÜN GELEN GİDEN YOK AĞRIM SANCIM DA YOK NE TUHAF ..
inşallah ya bazen benim ağrım reg olduktan sonra oluyor ama öncesinde mutlaka şişkinlik olurdu tek belirtim çok üşüyorum..C
Canım inşallah gelmesin kanamanın. İnşallah mutlu haberi alırsın bu ay. Benimde adet olacak gibi ara ara ağrım var. Karnımın altında bi doluluk hissi var
cnm ben birkaç defa bata 4-5 gün kala lekelenme yaşamıştım ama adet oldum ... yumurtlama zamanı hiöç yaşamadım bilemıyorum o yüzdenkızlar ya aranızda kimse yumurtlama zamanı lekelenme yaşamıyor mu? kimse cevap vermedi
canım benim bu hafta yumurtlama zamanım dünden beri kahverengi akıntım oluyor doktora sormuştum yumurtlama kanaması olabilir demişti ama ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor o yüzden kafam karıştı.cnm ben birkaç defa bata 4-5 gün kala lekelenme yaşamıştım ama adet oldum ... yumurtlama zamanı hiöç yaşamadım bilemıyorum o yüzden
anladım cnm sen testi yapmaya devam et ama testtede bağlı kalma gün aşırı ilişkı olsun... bazen leke şeklınde kanama üşütmektende olabılıyor çok fazla takılma cnm... yerleşme kanaması için erken bir süre ... Rabbim yardımcın olsun ne zamandır denıyorsun?canım benim bu hafta yumurtlama zamanım dünden beri kahverengi akıntım oluyor doktora sormuştum yumurtlama kanaması olabilir demişti ama ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor o yüzden kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?