• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

tatlım zaman aleyhime işliyor diye moralini bozma benim ocak ayında hormon tahlillerim berbattı doktor pko dedi sonra reglim düzenli diyince yumurta tembelliğin var dedi zor hamile kalırsın uğraşırsın dedi gerçekten de uzun süredir ovu testinde koyuluk yakalayamıyordum ama şubatta hamile kaldım. Sakin moralini bozma tsh yüksekti ilaç mı kullandın düşürmek için? dozunu ayarlayamamış olabilir baya düşmüş çünkü. lh e2lere falan bakıldı mı? milletin e2 si 30lardaydı benim 18lerde yumurtlama yok gibi yani
cnm ilk defa devlet hastanesıne gittim kadın doğuma hormon tahlilimi yenılemek ıstıyorum dedım sadece fsh ve tsh önemlı prolaktıni zaten 2 ay önce yaptırmışsın tekrar ölçtürmeye gerek yok dedı... eğer adeterın düzenlıyse hormonların normaldır zaten dedı ,yaşına genç dedi , benı başından saldı muane bile etmedi ... geçen ay prolaktın yaptırdım 28 çıktı değerde sıkıntı yok biz genellıkle 100 ve üzeri olduğu zaman ilaç veriyoruz dedı... devlet doktorlarına pek güvenmıyorum bu sonuçları Bülşent hocaya göstermeyı düşünüyorum bakalım o ne diyecek

11 olan fsh ile kizima hamile kaldim neyin uzuntusu yavrum bu sabir lütfen bu sekilde moral bozma Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurtmaz. Diger degerler hakkında hic bilgim yok o yuzden birsey diyemeyecegim.
haklısın cnm ama 2,5 seneyi geçti artık çok fazla sabrım kalmadı bir kez bile gebe kalamadım bu durum benı üzüyor... :( tüp bebek yaptıracagım dedı devlet doktoruna gerek yok yasın daha çok genç bekle dedı... ama sankı bekledıkçe başka sorunlar çıkar gibi gelıyor Rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin inş ...

haklısın cnm ama 2,5 seneyi geçti artık çok fazla sabrım kalmadı bir kez bile gebe kalamadım bu durum benı üzüyor... :KK43: tüp bebek yaptıracagım dedı devlet doktoruna gerek yok yasın daha çok genç bekle dedı... ama sankı bekledıkçe başka sorunlar çıkar gibi gelıyor Rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin inş ...
Amin canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 2006 da evlendim hiç korunmadan 2009 ocakta doğum yaptım ve 27 yaşında anne oldum.İkinci için de 24 aydır bekliyorum aşağı yukarı ve 36 yaşında olacağım yaşın küçükse dert etme.Ama tedavi yöntemi için de 30 u geçme derim.

Amin canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 2006 da evlendim hiç korunmadan 2009 ocakta doğum yaptım ve 27 yaşında anne oldum.İkinci için de 24 aydır bekliyorum aşağı yukarı ve 36 yaşında olacağım yaşın küçükse dert etme.Ama tedavi yöntemi için de 30 u geçme derim.
yasım 27 cnm 24 yasında evlendım ve sadece ilk 4 ay korunduk sonra korunmadık 2,5 senedir bekliyorum ve daha ilk çocuğum olmadı ... tedavimi ertelemıyecegım ramazandan sonra tüp bebek merkezi ile görüşme yapacagım... sizde sorun varmıydı? bizde sorun yok gözüküyor ama yine olmuyor...

cnm sen benı başkasıyla karıştırıyorsun ben hiç gebe kalmadım malesef geçen ay aşılama oldum oda negatif :KK43: geçen hafta bülent hocanın yardımcısı neslihan hanımla konuştum 6.850 tüp bebek ilaçlar hariç tabi birde kalan embriyolarını dondurmak istiyorsan embriyo başı 1.400 lira alıyor ... mecicana, medicalpark, medipol, bahçeci bunlarlada konuştum fiyatlar 1 aşagı 1 yukarı heme hemen aynı o yüzden acıbadem mantıklı geldı... eğer kafana takılan birşey olursa tabi sorabılırsın yardımcı olmaya çalısırım :)
Pardon canım başka arkadaşla karisitirdim fiyat gayet iyi gibi allah rast getirsin inşallah

cnm yanlış anlamasan birsey soracagım ikinci çocuk için neden bu kadar ara verdın snuçta ilk çocuğuna hemen hamile kalamadın... ben bir hamile kalabilsem ikinciye fazla ara vermeyı düşünmüyorum

yasım 27 cnm 24 yasında evlendım ve sadece ilk 4 ay korunduk sonra korunmadık 2,5 senedir bekliyorum ve daha ilk çocuğum olmadı ... tedavimi ertelemıyecegım ramazandan sonra tüp bebek merkezi ile görüşme yapacagım... sizde sorun varmıydı? bizde sorun yok gözüküyor ama yine olmuyor...
yok canım gittik ikimizde hiç bir şey yok dedi bütün hormon tahlillerimi yapıldı eşim sperm verdi sorun yok dendi en son rahim filmi çekliecekti, kapadan döndüm korkuttu beni hastanın biri. Omdan sonra hamile kaldım yerinde olsam bir 6ay kadar daha beklerim.

cnm yanlış anlamasan birsey soracagım ikinci çocuk için neden bu kadar ara verdın snuçta ilk çocuğuna hemen hamile kalamadın... ben bir hamile kalabilsem ikinciye fazla ara vermeyı düşünmüyorum
Ev kredisi ödedik canım bu süreçte işe başladım bir kere olunca 2. ciside olur dedim Sonuçta dr lar hiç bir sebep yok dedi be ne bir düşük ne bir dış gebelik geçirmedim hamile kaldım ve doğum yaptım çokta rahat bir gebelik geçirdim.O yüzden şimdi kredi bitmesine yakın tekrar denedim dedim ki yaşım geçti muayyene olayım bütün hormon testlerinden geçtim hem özel hem devlette. Yine geçen sefer ki gibi rahim filmi kaldı ona da devletten gün aldım. Yalnız bir hata yaptım ilişki olmayacakmış film öncesi .. dr riske atamam hamile kalabilirsin film çekemem tekrar rendavu al tekrar film için gün al dedi.. hadi bakalım burdan yak..Eşim geçen yine gitti ürolojiye elle muayyene oldu bişey yok film istedi dr ona da makina arızalı çıktı hemde İzmir de büyük bir hasranede eşim sağlık memuru olmasına rağmen..o HASTANEDE ÇALIŞIYOR VE FİLMİ ÇEKECEK OLAN YERDE aMCASI GÖREVLİ..Dedim ki... YA NASİP YA NASİP.. NASİP Kİ OLACAK..İNANDIM BEKLİYORUM CANIM..

Ev kredisi ödedik canım bu süreçte işe başladım bir kere olunca 2. ciside olur dedim Sonuçta dr lar hiç bir sebep yok dedi be ne bir düşük ne bir dış gebelik geçirmedim hamile kaldım ve doğum yaptım çokta rahat bir gebelik geçirdim.O yüzden şimdi kredi bitmesine yakın tekrar denedim dedim ki yaşım geçti muayyene olayım bütün hormon testlerinden geçtim hem özel hem devlette. Yine geçen sefer ki gibi rahim filmi kaldı ona da devletten gün aldım. Yalnız bir hata yaptım ilişki olmayacakmış film öncesi .. dr riske atamam hamile kalabilirsin film çekemem tekrar rendavu al tekrar film için gün al dedi.. hadi bakalım burdan yak..Eşim geçen yine gitti ürolojiye elle muayyene oldu bişey yok film istedi dr ona da makina arızalı çıktı hemde İzmir de büyük bir hasranede eşim sağlık memuru olmasına rağmen..o HASTANEDE ÇALIŞIYOR VE FİLMİ ÇEKECEK OLAN YERDE aMCASI GÖREVLİ..Dedim ki... YA NASİP YA NASİP.. NASİP Kİ OLACAK..İNANDIM BEKLİYORUM CANIM..
anladım cnm tabi hersey nasip
ben hsg çekıldım tüplerım açık ama rahim ağzım dar bu gebe kalmayı zorlaştırır dedı doktor eylül ayında histeroskopi oldum... doktor hersey yolunda doğal yollarla hamile kalırsın dedı ama yıne olmadı ... gecen ayda aşılama oldum yıne olmadı...
ramazana kadar beklıyecegım olmadı tp bebeğe başlıyacagım başka yapılacak birsey kalmadı çünkü
ben hsg yi adet bitiminden 3 gün sonra çektirdim zaten doktorlarda adet bitiminden sonrakı bir haftada çektirin diyor yane yumurtlama olmadan...
özelde çektirdım echomarda 2015 kasım ayında...
acabba tüp bebeğe başlıyacagım zaman tekrar isterlermı hsg?

S sinkar deglerlerin gayet iyi cnm uzulme
Bir soru neden tup bebege para verilior bizim burda sigortaliyiz iki haklimiu var galiba hic konusmadim daha sizde öle degillmi baya pahali ya euroya bakilirsa ins olur ve daha gencizde iste zaman gecio ve ins gec anne olmayalim aska seylerde yapmak istiom ins ins azcik ahirett icinde cabam olsa böle ohooo iste insan kanio dunya guzel gsterio cnm siz sözler köskjnu dinleyin orda ablalarda var rahatlatio bemim cook ihtiyacim oldu ve iyi yani

anladım cnm tabi hersey nasip
ben hsg çekıldım tüplerım açık ama rahim ağzım dar bu gebe kalmayı zorlaştırır dedı doktor eylül ayında histeroskopi oldum... doktor hersey yolunda doğal yollarla hamile kalırsın dedı ama yıne olmadı ... gecen ayda aşılama oldum yıne olmadı...
ramazana kadar beklıyecegım olmadı tp bebeğe başlıyacagım başka yapılacak birsey kalmadı çünkü
ben hsg yi adet bitiminden 3 gün sonra çektirdim zaten doktorlarda adet bitiminden sonrakı bir haftada çektirin diyor yane yumurtlama olmadan...
özelde çektirdım echomarda 2015 kasım ayında...
acabba tüp bebeğe başlıyacagım zaman tekrar isterlermı hsg?
zanetmem canım gerek duymaz. benim ilk muayyenedemde iki ucunda kemara gibi birşey olan vardı dr demişti gel tüplerine bir bakalım Onun adı neyse onunlada bakılıyormuş.yok tıkanıklık demişti reglden sonraya bende hsg aldım ama o iki günlük sürede ilişki olmuştu
.rahim ağzının darlığını nasıl tespit ediyorlar ki?

zanetmem canım gerek duymaz. benim ilk muayyenedemde iki ucunda kemara gibi birşey olan vardı dr demişti gel tüplerine bir bakalım Onun adı neyse onunlada bakılıyormuş.yok tıkanıklık demişti reglden sonraya bende hsg aldım ama o iki günlük sürede ilişki olmuştu
.rahim ağzının darlığını nasıl tespit ediyorlar ki?
hsg de anlasılıyor cnm. Birde aşılama olduğum zaman doktor dedı raim ağzın çok dar dedı kürtaj aletı ile açtı o şekılde aşılama oldum... bu aslında çok sık gözlenen bır durum değilmiş darlık sperm geçişini zorladığı için gebelık olmayabılıyormuş... AMA HİSTEROSKOPİ ile genişletildi yine olmadı

Canim benim fsh hep 6-7 cikiyordu daha yasim 22 iken. Niye strese sokuyosun sonra prolaktin tavan :) aslinda 28 ise prolaktin dostinexi bir iki kere kullansan düser ama boyle stres yapma ne olur. Tsh bence dusuk olmasi iyi ben şuan euthyrox 25lik kullaniyorum 4 ten dusurmeye calisiyoruz. Ama diger yazdiklarini bilemedim tshla ilgili olanlar nasildir diye
cnm doktor prolaktını önemsemedı ilaç bile vermedı bu kadar yükseklık normal dedı
ama o gün yane test verdiğim gün gerçekten çok uykusuz ve yorgundum onddan biraz yükselmış olabılır yoksa daha önce hiç yüksek çıkmadı
elımde 20 günluk eutghx 50mg var bu ilacı gün aşırı kullanacagım tsh'ın çok düşük olmasıda iyi birsey değil

hsg de anlasılıyor cnm. Birde aşılama olduğum zaman doktor dedı raim ağzın çok dar dedı kürtaj aletı ile açtı o şekılde aşılama oldum... bu aslında çok sık gözlenen bır durum değilmiş darlık sperm geçişini zorladığı için gebelık olmayabılıyormuş... AMA HİSTEROSKOPİ ile genişletildi yine olmadı
denemiştirsin muhtemelen ama, ilşkden sonra yatıp ayaklarını dikip 45 dk bekemeyi öneriririm .birde maydonoz süt buhar banyosun tüpleri açıyor belki rahim agzıda yumuşar biraz.Bende süt buhar yapmıştım tekrar deneyeceğim.

cnm doktor prolaktını önemsemedı ilaç bile vermedı bu kadar yükseklık normal dedı
ama o gün yane test verdiğim gün gerçekten çok uykusuz ve yorgundum onddan biraz yükselmış olabılır yoksa daha önce hiç yüksek çıkmadı
elımde 20 günluk eutghx 50mg var bu ilacı gün aşırı kullanacagım tsh'ın çok düşük olmasıda iyi birsey değil
Sormak lazim yinede doktora tabi canim

denemiştirsin muhtemelen ama, ilşkden sonra yatıp ayaklarını dikip 45 dk bekemeyi öneriririm .birde maydonoz süt buhar banyosun tüpleri açıyor belki rahim agzıda yumuşar biraz.Bende süt buhar yapmıştım tekrar deneyeceğim.
süt buharını birkez denedım yine deneyecegım ilişkıden sonra yatıyorum ayaklarımı 15 dk falaan dikiyorum 45 dk hiç dikmedım birde onu deneyım ...

Back