Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

canım yerleşme kanaması hiç düşünmedim ama yumurtlama kanaması mı yoksa kist mi var diye düşündüm kafam karıştı. çünkü yumurtlama kanaması olsa ovulasyon testi pozitif çıkar dedim ama silik çizgi çıkıyor. geçen ay soğan suyu içtim kist varsa temizlesin diye. nerdeyse 6-7 aydır yumurtlama zamanı bu lekelenmeyi yaşıyorum. evlenmeden öncede çok nadiren olurdu bu lekelenme ama şu sıralar her ay oluyor. ben önceden vajinismustum canım yeni yendim. doğrusu geçen ay yenmekten ümidimi kesip şırınga yöntemi ile denedim ama tutmadı o ay vajinisimusu yendim şimdi daha tam rahat ilişki yaşayamıyorum ama bebek olursa diyede korunmuyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 5 yıllık evliyim artık bebeğim olsun çok istiyorum. sizin var mı bebeğiniz?

hadi inşallah yerleşme belirtileridir bunlar canım. pempi sen yumurtlama zamanı lekelenme yaşıyormusun hiç?

Bu ay yumurtlama zamanı lekenlenme yaşamadım saf beyazdı, ama genel olarak önceki aylarda yumurtlama zamanı yada birkaç gün sonrası özellikle kendimi yorduğum zaman kahverengimsi akıntı oluyordu.

Bu ay yumurtlama zamanı lekenlenme yaşamadım saf beyazdı, ama genel olarak önceki aylarda yumurtlama zamanı yada birkaç gün sonrası özellikle kendimi yorduğum zaman kahverengimsi akıntı oluyordu.
benim son 6-7 aydır kahverengi akıntı oluyor bazen pembemside geliyor. kist olmasından korkuyorum doğrusu. doktor karnımdan bakmıştı kist yok demişti hatta geçen ayda soğan suyuda içtim ama bilmiyrum belkide ayaklarımı üşüttüm. sende var mı değişiklik? inşallah sen güzel haberler verirsin

1 1melegimolsun birde o kahverengi akıntının renk tonuda önemli , benim arkadaşımdada oluyor sürekli o doktora gitti ve kist+miyom çıktı. Bendede oluyor ama kahverenginin biraz açık tonu oda genelde yumurtta çatladığı için ve üşütmekten oluyor hatta geçen sana söylemeyi unuttum, ben onu doktora söyledim bana 2 tane fitil verdi.Bence bir doktora uğra derim emin olmak için.

1 haftalık ilişki sonrası pembe akıntım başladı, karnımın içinde futbol topu var sanki çok şiş, birde hafif hafif ağrı yapıyor kasıklara, Test yaptım eee normal olarak çıkmadı varsa bebiş zaten test için çok erken, bekliyorum bakalım Bu ay aslında çokta ümitli değilim biliyorsun vajiyi yeni yendik ama nasip bekleyip görücem .

B Benan_35 H Hayalimi_yasarken kızlar son durum nedır? bat ne zaman inş sizden müjdelı haber alırız
Canım bu ay ovulasyon çok erken oldu benim haktan dolayı. 30 martta aşılama oldu. Bugün aşılamadan sonra 13. Gün. Regl ağrıları oluyor bi dolgunluk var karnımın alt kısmında. Dua ediyorum ama ağrılar umudumu kırıyor. Bilmiyorum

benim takvime göre yarın yumurtlama günüm. kahverengi akıntıda dün gelmeye başladı. her ay takvimdeki günden 1-2 gün önce geliyor. doktora gittim söyledim yumurtlama kanaması merak etme dedi. ama herkes yaşamıyor ya bunu o yüzden ister istemez kafaya taktım. yumurtlamadan önce mi geliyor sonramı acaba test mi yanlış gösteriyor vs.. benimkide açık kahverengi koyu değil. bakalım bekleyim devam ederse doktora gideyim.

sanki bu yazdıkların gebelik belirtisi gibi hadi inşallah ya herkes arka arkaya hamilelik haberleri versin. bat ne zaman çok var mı?

C

Canım inşallah gelmesin kanamanın. İnşallah mutlu haberi alırsın bu ay. Benimde adet olacak gibi ara ara ağrım var. Karnımın altında bi doluluk hissi var
Benim de 13.gün oldu , yani haftasonu.. göğüs acısı ve bel ağrısı da eklendi..Pazartesi'den itibaren o ağrı kalmadı, bel ve göğüs ağrım Hale'n devam ediyor.

kızlarr bişey soracağım geçen ay 16 martta regl oldun normalde bugün olmam ferekiyor ama kafamı karışıtıran bir şey var. Regl kanaması için lekenmenin geldiği ilk gün sayılıyor değilmi? Yani geçen 16 da lekenme ve ardından regl oldum lekenme gününden mi itabren sayacağım.

Op. Dr. H. Yeşim YERÇOK
Adetinizin ilk yoğun geldiği zamanı 1. gün kabul edin. www.dryesimyercok.com adlı web sitemde yer alan "hesaplayıcılar" bölümüne son 3 adetinizin ilk günlerini girdiğiniz taktirde tahmini yumurtlama (ovulasyon) günlerinizi verecektir. bahsedilen günlerde her gün veya iki günde bir cinsel ilişkide bulunmanız hamile kalma şansınızı arttırır.

Takvim bende tutmadı canım.Takvime göre 17.gün yumurtlamam gerekiyordu ama ben 20. gün yumurtladım.Aldığımız testler gerçekten gösteriyor, hatta ben çift çizgiyi gördüğüm gün ateşimide ölçtüm normal zamanda 2 derece fazla çıktı.Meraklanma aynen bende senin gibiydim o testi ilk kulladığımda ayy acaba görcemmi, ayy ya kaçırırsam diye aldığım 50 lik testi 20 günde bitirdim meraktan ama cidden öyle değil kaçırman mümkün olmuyor yumurtlama günü tuvalette daha idrarını damlatır damlatmaz çift çizgi kopkoyu bir şekilde anında çıkıyor.Anlamaman mümkün değil.

bebeği yok cnm bende yaklasık 2,5 senelık evlıyım malesef bu süre zarfında gebe kalamadım eşimde bir sorun yok bende de genel anlamıyla hersey yolunda gözüküyor sadece rahim ağzım dar ve bu gebe kalmayı zorlaştırabılıyor. Gecen ay aşılama oldum tutmadı malesef burda bir arkadas vardı oda vajinismustu . Vajinismu yenınce 3. ayında hamıle kaldı... Sende eğer yenersen kendılığınden gebe kalrısın inş... Hamile kalmaktan ziyade bu durumu yenmeye çalış sonrası nasip cnm

Lekeyi gördüğün gün değil canım, kanın kendini saldığı gün yani kanamanın başladığı gün ilk gün.
işte lekeden sonra devam ediyor mesela sabah leke geldi akşam sökülmeye başladı ,16 mart olarak kabul edeceğim ozaman, yoğunluğu tabiki ertesi gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…