• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

S sinkar canım tsh için yorum yapabilirim bende doktora göster bi canım çok düşmeside iyi değil ilacın dozunu tekrar ayarlanabilir ama şuan kötü değil kendini üzme strese sokma

Kızlar merhaba kafamda deli sorular var yardım edin please..
Benim sat 23 mart 30 günlük periyotlarda adet görüyorum,takvime göre 7 Nisan yumurtlama günüm. Bu arada 10.günden itibaren ovülasyon testi yapıyorum hep silik yumurtlama günü de dahil. Dün sol kaşığımda sancı hissedince tekrar yaptım epey koyu çıktı. 20. gün mü yumurtlama oldu şimdi benim ??

Bat a 2 var ama kizlar benim hwp boyle cikar

Eklentiler

• 20170411_172410-1.jpg
    20170411_172410-1.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar 30 martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 12. Gün. Arada adet olacak gibi ağrım kasıklarda batmalarım oluyor hafiften test yapmasam mı? Çok korkuyorum adet olmaktan olmuş gibi hissediyorum bazen. Bazen de her zaman ki gibi umutsuzum. Rabbim yardım et:(

Kızlar 30 martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 12. Gün. Arada adet olacak gibi ağrım kasıklarda batmalarım oluyor hafiften test yapmasam mı? Çok korkuyorum adet olmaktan olmuş gibi hissediyorum bazen. Bazen de her zaman ki gibi umutsuzum. Rabbim yardım et:KK43:
Cuma gunu yap garantı olsn canm ıns bebıs vardr ama bana hamılesn gıbı gelıyo ıcıme oyle dogdu ıns

Ah ah F Fatimasevket keşke öyle olsa. Ağlamaktan bıktım artık. Rabbim ne olur yüzümüzü güldür hayırlı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip et. Herkese rol yapmaktan da bıktım. Elime aldım testi ama bıraktım. Zaten gelirse yarım ya da çarşamba gelir adetim. Geçen ay ovulasyonda sonra 13. Gün oldu.

Amin
Kızlar 30 martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 12. Gün. Arada adet olacak gibi ağrım kasıklarda batmalarım oluyor hafiften test yapmasam mı? Çok korkuyorum adet olmaktan olmuş gibi hissediyorum bazen. Bazen de her zaman ki gibi umutsuzum. Rabbim yardım et:KK43:
canım benim bugün aşılamanın 16.günü.. gelen giden Yok ben de korkuyorum, en son 13.negatif gördüm idrarda..

Canım :-) olmamışsın ne güzel peki tekrar ettin mi idrar testini.
Hayır , ovü testi yaptım:)) evde idrar Yok. Doktor progestan bitince 1 haftaya kadar olmazsan kan da baktır dedi.. ben de onu bekliyorum saf saf:) , o kadar acı çektim ki negatif görmekten kaçıyorum ..

Eklentiler

• IMG_0340.JPG
    IMG_0340.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım lh testi hamileliği gösterir mi bilmiyorum. Ama aynen ben de progestan kullanıyorum vajinal olarak. Bana da 20 nisanda test tap demişti. Ben o tarih gelmeden adet olurum zaten. Bu arada sen nasıl kullanıyorsun ilacı benim çoğu akıyor ileriye itsem de çok geliyor akıntı şekilde ilaç

Canım lh testi hamileliği gösterir mi bilmiyorum. Ama aynen ben de progestan kullanıyorum vajinal olarak. Bana da 20 nisanda test tap demişti. Ben o tarih gelmeden adet olurum zaten. Bu arada sen nasıl kullanıyorsun ilacı benim çoğu akıyor ileriye itsem de çok geliyor akıntı şekilde ilaç
Ben ağızdan alıyordum ve gece yatmadan önce..cuma bitti benim.

Bende iğnenin 14. Günü yani bat günü direkt kanda öğrenmiştim. Eğer bugün olmadiysan olacak gibi belirtinde yoksa bi test yap istersen :) benim bembeyaz akintim olmuştu ve şüphelenmiştim iş çıkışı kan vermiştim :)

Amin

canım benim bugün aşılamanın 16.günü.. gelen giden Yok ben de korkuyorum, en son 13.negatif gördüm idrarda..

S sinkar yunus_ciklet yunus_ciklet benim hamile kaldigim ay iki iliskide de bir saat ayaklar havada bekledim sabaha kadarda hic kalkmadan yattim
Canım nasıl o kadar uzun kalabiliyorsun. Ben dayanamıyorum. Ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonunda yatıyorum böyle de olmaz mı. Aşılamadan sonrada masa yani o malum kontrol masasında bacak bacak üstüne atıp beklentiler beni on beş yirmi dakika

kızlar aranızda ovulasyon kanaması yaşayan var mı?bu kanama yumurta çatladığı gün mü oluyor yoksa çatlamadan önce mi?

Canım nasıl o kadar uzun kalabiliyorsun. Ben dayanamıyorum. Ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonunda yatıyorum böyle de olmaz mı. Aşılamadan sonrada masa yani o malum kontrol masasında bacak bacak üstüne atıp beklentiler beni on beş yirmi dakika
İlk defa yatakta ters yattim ilişki esnasinda ayaklarimi yatak başlığına koyabilmek için. İlişkiden hemen sonra belime iki yastik aldim ayaklarida yatak basligina ve duvara koydum rahat oldu. Normalde bende 15 dkdan fazla dayanamiyordum. Bir saatten sonra eşim beni kaldirmadan yerimde çevirdi sabaha kadar uyudum

Back