- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.141
Cuma gunu yap garantı olsn canm ıns bebıs vardr ama bana hamılesn gıbı gelıyo ıcıme oyle dogdu ınsKızlar 30 martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 12. Gün. Arada adet olacak gibi ağrım kasıklarda batmalarım oluyor hafiften test yapmasam mı? Çok korkuyorum adet olmaktan olmuş gibi hissediyorum bazen. Bazen de her zaman ki gibi umutsuzum. Rabbim yardım et
canım benim bugün aşılamanın 16.günü.. gelen giden Yok ben de korkuyorum, en son 13.negatif gördüm idrarda..Kızlar 30 martta aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonra 12. Gün. Arada adet olacak gibi ağrım kasıklarda batmalarım oluyor hafiften test yapmasam mı? Çok korkuyorum adet olmaktan olmuş gibi hissediyorum bazen. Bazen de her zaman ki gibi umutsuzum. Rabbim yardım et
CanımAmin
canım benim bugün aşılamanın 16.günü.. gelen giden Yok ben de korkuyorum, en son 13.negatif gördüm idrarda..
Hayır , ovü testi yaptım:)) evde idrar Yok. Doktor progestan bitince 1 haftaya kadar olmazsan kan da baktır dedi.. ben de onu bekliyorum saf saf:) , o kadar acı çektim ki negatif görmekten kaçıyorum ..Canımolmamışsın ne güzel peki tekrar ettin mi idrar testini.
Ben ağızdan alıyordum ve gece yatmadan önce..cuma bitti benim.Canım lh testi hamileliği gösterir mi bilmiyorum. Ama aynen ben de progestan kullanıyorum vajinal olarak. Bana da 20 nisanda test tap demişti. Ben o tarih gelmeden adet olurum zaten. Bu arada sen nasıl kullanıyorsun ilacı benim çoğu akıyor ileriye itsem de çok geliyor akıntı şekilde ilaç
Amin
canım benim bugün aşılamanın 16.günü.. gelen giden Yok ben de korkuyorum, en son 13.negatif gördüm idrarda..
Canım nasıl o kadar uzun kalabiliyorsun. Ben dayanamıyorum. Ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonunda yatıyorum böyle de olmaz mı. Aşılamadan sonrada masa yani o malum kontrol masasında bacak bacak üstüne atıp beklentiler beni on beş yirmi dakikaS sinkaryunus_ciklet benim hamile kaldigim ay iki iliskide de bir saat ayaklar havada bekledim sabaha kadarda hic kalkmadan yattim
S sinkaryunus_ciklet benim hamile kaldigim ay iki iliskide de bir saat ayaklar havada bekledim sabaha kadarda hic kalkmadan yattim
Insallahcanim denerim bendeS sinkaryunus_ciklet benim hamile kaldigim ay iki iliskide de bir saat ayaklar havada bekledim sabaha kadarda hic kalkmadan yattim
İlk defa yatakta ters yattim ilişki esnasinda ayaklarimi yatak başlığına koyabilmek için. İlişkiden hemen sonra belime iki yastik aldim ayaklarida yatak basligina ve duvara koydum rahat oldu. Normalde bende 15 dkdan fazla dayanamiyordum. Bir saatten sonra eşim beni kaldirmadan yerimde çevirdi sabaha kadar uyudumCanım nasıl o kadar uzun kalabiliyorsun. Ben dayanamıyorum. Ayaklarımı karnıma çekip cenin pozisyonunda yatıyorum böyle de olmaz mı. Aşılamadan sonrada masa yani o malum kontrol masasında bacak bacak üstüne atıp beklentiler beni on beş yirmi dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?