- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.081
Oh oh maşallah size. Sağlıklı dondurma ye ama :)Selam kizlar bizde seker yuklememizi yaptirdik insallah son test oldu bu. Sükür sekerimiz yokmuş gelsin dondurmalar
Canın selam nasılsın hamileliğini kaç kg ile bitirmişti doğum sonrası kaç kg gitti merak ettimCok uzuldum canim yazacak soz bulamıyorum son olur artik insallah
58kg hamile kaldim 73 ile doguma girdim suan 63 kiloyum 5 kilom kaldi ama vermek icin hicbir cabam yok aksine sut icin herseyi yiyip iciyorum zamanla oda gider :)Canın selam nasılsın hamileliğini kaç kg ile bitirmişti doğum sonrası kaç kg gitti merak ettim
Süpersin canım bende ilk gebelikte 16 kg almıştım 58 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım doğum sonrası 68 den 1 gr aşağı inemedim sonra diyet sporla 53 e düştüm bu hamileliğimede 57.6 ile hamile kaldım biraz temkinli gitmeye çalışıyorum şuanda 57.4 kg yum hergün 1 saat yürüyorum ve dikkatli besleniyorum58kg hamile kaldim 73 ile doguma girdim suan 63 kiloyum 5 kilom kaldi ama vermek icin hicbir cabam yok aksine sut icin herseyi yiyip iciyorum zamanla oda gider :)
Cnm belli olurmu bilmiom az daha bekle yaAşılamanın 13.günü negatif..
Seni çok iyi anlıyorum canım ...Canım bende aşılamadan önce bazı şeylere bakıldı ama doktor açıp baktı mu değerlerime bilmiyorum yanlız hemşiresine sordum herşey normal dedi telefonda.en son devlette üçüncü gün yapılan testte estradiol yani e2 45,94 çıkmış o zaman doktor da problem yok demişti. Zaten ben anlamıyorum ki bu doktorları hamile kalmadan seni ciddiye almıyorlar hep sallıyorlar.ben aşılamaya başlamışım benimki yani doktorum bana şu gün bugün ilişki olsun diyor. Ya doktor ben aşılama için geldim diye söylenince he tabi aşılama daha garanti diyor. Aşılama olmuş bitmiş kontrolde şansın varsa tutar diyor. Zaten ben doktordan değil Rabbimden bana yardım etmesini diliyorum. Hamile bi bayan gördüğümde arkadaşlarımın hamile haberini aldığımda kafamı kuma gömmek banyoda gizli gizli ağlamak istemiyorum. Ah Rabbim sen nelere kadirsin şu aciz kullarının da yüzünü güldür. Bebeklerini kaybeden kardeşlerimizin de acılarını dindir onları sabırlarında ötürü mükafatlandır Rabbim. Amin
Ben de geçen sene aşılama yaptığımda hep ağrım ve inanılmaz gazım olmuştu tutmamışti ama geçen ay hamile kaldığım dada aynı sancılar ve gaz olmuştu fakat düşük yaptigımda en ufak bi ağrım olmadı yani bu ağrıların ne zaman olacağı inan belli olmuyor kendini dinleme bi süre istersen sonuç nasılsa değişmeyecek rahat ol ve kendine dikkat etKızlar merhaba gece çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Hatta düşük sancısı gibi. Öyle korktum ki. Gece sürekli uyandım. Aşılamadan sonra böyle birşey yaşayan var mı. Hafif hafif sağ kasığım da bi ağrı var. Gerçi tam ağrı da denemez. Düşük yaptığımda da ağrı gece başlamıştı o yüzden çok huzursuzum tutmadı galiba aşılama.
Ayyy ne guzel bende 62yle hamıle kaldm ıns cok almam dıkkat edıyorm hep. gunluk tartılıyorm ama yuruyuse 12.haftadan sonra ben de baslarm ınsSüpersin canım bende ilk gebelikte 16 kg almıştım 58 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım doğum sonrası 68 den 1 gr aşağı inemedim sonra diyet sporla 53 e düştüm bu hamileliğimede 57.6 ile hamile kaldım biraz temkinli gitmeye çalışıyorum şuanda 57.4 kg yum hergün 1 saat yürüyorum ve dikkatli besleniyorum
Canım kanda mı baktın. Testte çıkamayabiliyor diyorlar. Bekle biraz dahaAşılamanın 13.günü negatif..
Çok sağol arkadaşım. Olacakları düşünüp için içimi yiyor bazen. Geçen sene babam hastayken hergün yataktan kalp ağrısı ile kalkarım. Nefes alamadım onu düşünmekten. Allahım onu daha fazla acı çektirecek için aldı yanına. Şimdi de her sabah bebek düşüncesi ile kalkıyorum.kafaya takmamak için sanırım ilaç kullanmam lazım yine.Sen nasıl oldun daha iyi misinBen de geçen sene aşılama yaptığımda hep ağrım ve inanılmaz gazım olmuştu tutmamışti ama geçen ay hamile kaldığım dada aynı sancılar ve gaz olmuştu fakat düşük yaptigımda en ufak bi ağrım olmadı yani bu ağrıların ne zaman olacağı inan belli olmuyor kendini dinleme bi süre istersen sonuç nasılsa değişmeyecek rahat ol ve kendine dikkat et
Ben de farkli çözümler denenmemiş şeyler araştırıyorum karnımda bebeğimin yokluğuna alışmak çok zor.ruyalarimda hala yok kese boyu yok bebek boyu onlarla uğraşıyorum. Ben kabullendim ama bilinç altım reddediyo sanırım.Çok sağol arkadaşım. Olacakları düşünüp için içimi yiyor bazen. Geçen sene babam hastayken hergün yataktan kalp ağrısı ile kalkarım. Nefes alamadım onu düşünmekten. Allahım onu daha fazla acı çektirecek için aldı yanına. Şimdi de her sabah bebek düşüncesi ile kalkıyorum.kafaya takmamak için sanırım ilaç kullanmam lazım yine.Sen nasıl oldun daha iyi misin
Bende ayni durunda etrafimsa hamile görunce ve bebek glrunce ruyalarima girio bakalim ins kendime gelmek icin tr ye gitmek istioz olmazsada ins kisa dogru umreye istiom bakalim ins olurdaBen de farkli çözümler denenmemiş şeyler araştırıyorum karnımda bebeğimin yokluğuna alışmak çok zor.ruyalarimda hala yok kese boyu yok bebek boyu onlarla uğraşıyorum. Ben kabullendim ama bilinç altım reddediyo sanırım.
Canım yazdıklarını okudum doktor olarak kime gidiyorsun nerede yaşıyorsun Kaan aydosa gitmissin memnun kaldin ki merak ettim6.800 lira tüp bebek ilaçlar hariç ilaçlarda 1.500 tutuyor ortalama, birde eğer dondurmak istersek 1,400 lira ekstrası var...Mustafa Acette aynı fiyat aralarında hiç fark yok ... cnm aslında çok sabırlı bir ınsanım ama artık beklıyecek sabrım kalmadı , çıkacagız bir yola Rabbim utandırmasın :)
Kaan aydos a ben de gittim test sonuçları temiz çıktı fakat bence her gidene aynı diyeti veriyor eğer ameliyatlık falan bi durum yoksa o diyeti siz de yapabilirsiniz şehir dışından gidince konaklama ile falan 2000 tl verdik biz ama hiçbişey elde edemedikCanım yazdıklarını okudum doktor olarak kime gidiyorsun nerede yaşıyorsun Kaan aydosa gitmissin memnun kaldin ki merak ettim
Hangi şehirde yaşıyorsunuz Tüp bebeği Hangi doktorda yaptırmayı dusunuyorsunKaan aydos a ben de gittim test sonuçları temiz çıktı fakat bence her gidene aynı diyeti veriyor eğer ameliyatlık falan bi durumyoksa o diyeti siz de yapabilirsiniz şehir dışından gidince konaklama ile falan 2000 tl verdik biz ama hiçbişey elde edemedik
Kayserideyim ben tüp bebek için değil düşükler için gittim esimin morfolojisi %2 idi acaba dedik dna da hasar var ondan mı dusuk oluyor dedik gittik temiz çıktı fakat daha test sonucu falan görmeden eşime yemesi içmesi gereken şeyleri soyledi benle ve düşüklerle hiç ilgilenmedi bana basmakalıp bi tedavi uyguluyor gibi geldiHangi şehirde yaşıyorsunuz Tüp bebeği Hangi doktorda yaptırmayı dusunuyorsun
Anladım teşekkür ederim Bizde de aynı durum var ancak hiç gebelik olmadıKayserideyim ben tüp bebek için değil düşükler için gittim esimin morfolojisi %2 idi acaba dedik dna da hasar var ondan mı dusuk oluyor dedik gittik temiz çıktı fakat daha test sonucu falan görmeden eşime yemesi içmesi gereken şeyleri soyledi benle ve düşüklerle hiç ilgilenmedi bana basmakalıp bi tedavi uyguluyor gibi geldi
O zaman diyeti uygulayabilirsiniz bi sakıncası yok sonuçta keçi boynuzu özü,günde 7 8 tane havuç ,haftada 3 4 gün nohut yalnız ıslatıldigi suda pisirilecek, günde 1 fincan ısırgan otu çayı, kırmızı et yasak özellikle ızgara gibi yanık olarak yasak, bol bol yeşil yapraklı sebzelerden yenecek bunlar en az 3 ay sürecek. Cep telefonu odada tutulmayacak gece yatarken WiFi kapatılacak. Gün aşırı ilişki olacak biz 2. Ayımızda hamile kaldım öncesinde 3 sene kadar hamile kalmamıştım. Morfoloji de ise yarıyormu bilmiyorum ama bence sağlıklı spermleri daha sağlıklı yapıyor olabilir bi de yiyebildiğiniz kadar incir bu karı koca yenecek. Diğerleri erkek için fakat sizde eşlik edebilirsiniz benceAnladım teşekkür ederim Bizde de aynı durum var ancak hiç gebelik olmadı
Çok çok teşekkür ederim canım Bende çok merak ediyordum o diyeti Keçi boynuzu kürü uyguluyorum ben Ama keçi boynuzu özü eczanelerde satılıyorO zaman diyeti uygulayabilirsiniz bi sakıncası yok sonuçta keçi boynuzu özü,günde 7 8 tane havuç ,haftada 3 4 gün nohut yalnız ıslatıldigi suda pisirilecek, günde 1 fincan ısırgan otu çayı, kırmızı et yasak özellikle ızgara gibi yanık olarak yasak, bol bol yeşil yapraklı sebzelerden yenecek bunlar en az 3 ay sürecek. Cep telefonu odada tutulmayacak gece yatarken WiFi kapatılacak. Gün aşırı ilişki olacak biz 2. Ayımızda hamile kaldım öncesinde 3 sene kadar hamile kalmamıştım. Morfoloji de ise yarıyormu bilmiyorum ama bence sağlıklı spermleri daha sağlıklı yapıyor olabilir bi de yiyebildiğiniz kadar incir bu karı koca yenecek. Diğerleri erkek için fakat sizde eşlik edebilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?