Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eger koyulasmadan once iliski yoksa iki gunde olur. Ben yumurta catlamasi icin igne olduktan sonra ki aksam ve ertesi gun sabah iliski ile hamile kaldim

Canım Salı günü öğlen pik oldu bende hemen o geceyi değerlendirdim.Çarşamba günü hala pikdi ama çarşamba gecesi sprem kalitesini arttırmak için değerlendirmedim..Bugün Silik napım bu geceyi değerlendiriğimmi?

Benim dr iki günde bir e2 testi yapmamı istiyor

Kızlar e2 yumurta kalıtesını gosterır ve 30 la 40 arası olması ıyıdr.yuksek cıkarsa da doktorlar ona gore yol ızlıyorlar.yumurta rezervını fsh ve amh testlerı gosterır
Sağol canım iki günde Bi yap dedi benim 34 çıktı ama dr daha çok artmasını istiyor ona göre yapacak asilamayi sanırım

Sağol canım iki günde Bi yap dedi benim 34 çıktı ama dr daha çok artmasını istiyor ona göre yapacak asilamayi sanırım
Evet canm tup bebek de ve asılamada doktorlar e2 yı takıp edıyo genelde ona gore ıyı zamanında ıslemı gerceklestırıyolar ıyı bırsey bence

Canım bende aşılamadan önce bazı şeylere bakıldı ama doktor açıp baktı mu değerlerime bilmiyorum yanlız hemşiresine sordum herşey normal dedi telefonda.en son devlette üçüncü gün yapılan testte estradiol yani e2 45,94 çıkmış o zaman doktor da problem yok demişti. Zaten ben anlamıyorum ki bu doktorları hamile kalmadan seni ciddiye almıyorlar hep sallıyorlar.ben aşılamaya başlamışım benimki yani doktorum bana şu gün bugün ilişki olsun diyor. Ya doktor ben aşılama için geldim diye söylenince he tabi aşılama daha garanti diyor. Aşılama olmuş bitmiş kontrolde şansın varsa tutar diyor. Zaten ben doktordan değil Rabbimden bana yardım etmesini diliyorum. Hamile bi bayan gördüğümde arkadaşlarımın hamile haberini aldığımda kafamı kuma gömmek banyoda gizli gizli ağlamak istemiyorum. Ah Rabbim sen nelere kadirsin şu aciz kullarının da yüzünü güldür. Bebeklerini kaybeden kardeşlerimizin de acılarını dindir onları sabırlarında ötürü mükafatlandır Rabbim. Amin

Kesin degerlendir bugünü hatta mumkunse yarinida degerlendir

Amin inşallah Rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin. Doktorlar sadece aracı malesef..

Kızlar bunlarda bu aklşamkı testlerım dunkulerıde cektım cunku dun buraya attıktan snra degısımıs son hali bu sekıkdeee

Benim amh iyi demisti 8 falan fsh yuksek az demisti anlamadi oda yine aldi 2 .gun adetimin bakalim hayirlisi ama iyi dedi sukur tedavi icin iyi dedi yani anlamadim bakalim

Kızlar merhaba gece çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Hatta düşük sancısı gibi. Öyle korktum ki. Gece sürekli uyandım. Aşılamadan sonra böyle birşey yaşayan var mı. Hafif hafif sağ kasığım da bi ağrı var. Gerçi tam ağrı da denemez. Düşük yaptığımda da ağrı gece başlamıştı o yüzden çok huzursuzum tutmadı galiba aşılama.

Morfoloji %2 çıktı fakat bütün doktorlar bunu iyi bi değer olduğunu düşüge sebep olmayacağını soyledi
benim eşiminde morfoloji %2 çıkmıştı canım bence de düşüklerine sebep olabilir. ben de aşılama ile hamile kaldım ve aşılamada sperm yıkama işlemi yapıldığından morfolojisi bozuk spermlerin bir kısmı ayrıştırılmış oluyor

Canım kaçıncı günündesin , daha ne düşüğü

Canım kaçıncı günündesin , daha ne düşüğü
Canım bi hafta oldu bugün yedi. Düşük olacağından değil ama daha önce düşüşte yaşadığım ağrılar gibiydi o yüzden öyle dedim. Progestan kullanıyor musun xanım sen. Acaba onun yan etkisi olabilir mi. Kaç gündür akşam on buçukta uykum geliyor ilaç uyku yapıyormuş sanırım

Anladım canım, öncekilere göre farklı bir zamanda geldiyse, inş güzel bir şey içindir.. ben progestan ı gece 11 de alıyorum , o yüzden yan etkisini yaşamıyorum. 3 gündür mide yanması yaşıyorum sadece farklı olarak.

Morfolojisi bozuk olanlar zaten döllenme yapamiyormus ben de geçen sene aşılama yaptirmistim o zaman hamile kalamamistim. Bi çok dr gördü bi çok test yapıldı eşime önemsiz olduğu söylendi ama olabilir tabi bilemiyorum.

böyle şeyler insanın kafasını çok karıştırıyor tabi inşallah Rabbim en yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Sabirsiz61 canım uzun zaman oldu bebekti, lohusalıktı, yeni hayata adapte olma süreci vs. Uzak kaldım bir çok şeyden.. sizin bebişlerde gelmiş.. bizim dönemden kalma arkadaşlardan hamile olanlar var listede gördüm çok mutlu oldum.. görürsen şayet benide anne olarak güncellermisin? Topiğin kurulduğu ayın ilk üyelerinden ve ilk hamişlerinden biri olarak hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömür nasip etsin.. bekleyenlerede hayırlı doğumlar, aday adaylarınada tez zamanda gebelik inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…