- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.101
İnşallah canım bende 18. Haftafa başladım yürüyüşeAyyy ne guzel bende 62yle hamıle kaldm ıns cok almam dıkkat edıyorm hep. gunluk tartılıyorm ama yuruyuse 12.haftadan sonra ben de baslarm ıns
cnm ben kaan aydosa hiç gitmedım doktor olarak Bülent tıraşı düşünüyorum Acıbadem maslak hastanesınde çalısıyor İstanbulda yaşıyorum ... Bir arkadaşım var o Kaan Aydosa gitti memmun kaldı.. Sperm dna hasarında sıkıntı vardı bir diyet listesi verdi 6 ay sonra normale döndü şu an hamıle ....Eğer eşinde bir sıkıntı varsa gitmenı tavsiye ederım... benım eşimde bir sıkıntı yok , bende rahim ağzı dar olduğu için normal olarak gebe kalmam zorlaşıyor ... Histeroskopide oldum ,malesef gebe kalamadım ... Artık tüp bebeğe geçicegımCanım yazdıklarını okudum doktor olarak kime gidiyorsun nerede yaşıyorsun Kaan aydosa gitmissin memnun kaldin ki merak ettim
cnm lütfen bu kadar negatif düşünme Rabbimin izniyle hamile kaldın en azından hamile kalabıldiğini gördün gerisi nasipti sonuçta verende alan DA rABBİM... Sen içini ferah tut Rabbim en hayırlısını ve sağlıksını nasip edecek sana böyle düşün ve birazcık olsa rahatla... 3 aylara girdik bol bol dua et tez vakitte tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekılde bebeğini kucagına alacagına inanıyorum ... sende inan lütfenGenel olarak herşeyden ve herkesten nefret ediyorum. İşe dönmüş olmak buna dahil, birgün düzelirmişim gibi gelmiyor
Benden daha zorunu yaşayanlar var biliyorum ama bir türlü kabul edemiyorum elimde değilcnm lütfen bu kadar negatif düşünme Rabbimin izniyle hamile kaldın en azından hamile kalabıldiğini gördün gerisi nasipti sonuçta verende alan DA rABBİM... Sen içini ferah tut Rabbim en hayırlısını ve sağlıksını nasip edecek sana böyle düşün ve birazcık olsa rahatla... 3 aylara girdik bol bol dua et tez vakitte tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekılde bebeğini kucagına alacagına inanıyorum ... sende inan lütfen
cnm bu hissetiklerın normal zamana ihtiycın var zaman herseyın ilacı Rabbim daha zor günler yaşatmasın bize...Benden daha zorunu yaşayanlar var biliyorum ama bir türlü kabul edemiyorum elimde değil
Amin inşallahcnm bu hissetiklerın normal zamana ihtiycın var zaman herseyın ilacı Rabbim daha zor günler yaşatmasın bize...
Seni iyi anliom bende öleydim ama dua dua rahatlion iste dedigi givi arkadasimizin hamile kalabilion ne guzek o bendede yok keske bi kalsamAmin inşallah
Cnm bu rahim agzi dar olmasi tup bebek nasil tutat yani asilama givi degilmi bende korkuom simdi bu ay hic dogru calismadikcnm bu hissetiklerın normal zamana ihtiycın var zaman herseyın ilacı Rabbim daha zor günler yaşatmasın bize...
cnm tüp bebekte direk döllenmış yumurtayı rahme yerleştirdikleri için rahim ağzının dar olması yada tüpte problem olması çok önemlı değil, aşılamada deneyebılırım ama yaptırmak ıstemıyorum tüp bebeğe odaklandım hayırlısı artık :)Cnm bu rahim agzi dar olmasi tup bebek nasil tutat yani asilama givi degilmi bende korkuom simdi bu ay hic dogru calismadik
Ins yaa olur olur olcak sende ben gibi erken anne olmak istedigimiz icin yoksa 15 seme sonra bile olurda ozamanda baska plnöar cikar kim öle kim kalircnm tüp bebekte direk döllenmış yumurtayı rahme yerleştirdikleri için rahim ağzının dar olması yada tüpte problem olması çok önemlı değil, aşılamada deneyebılırım ama yaptırmak ıstemıyorum tüp bebeğe odaklandım hayırlısı artık :)
Bülent traşı Bende duydum çok iyi diyorlar ama bende izmir de yaşıyorum Acibademin de çok pahalı olduğunu söylediler sen 1 kere gebe.kalmistin di mi O diyet listesini uygulamaya çalışacağım Kafama takılan olursa sorsam Kusuruma bakmazsin di micnm ben kaan aydosa hiç gitmedım doktor olarak Bülent tıraşı düşünüyorum Acıbadem maslak hastanesınde çalısıyor İstanbulda yaşıyorum ... Bir arkadaşım var o Kaan Aydosa gitti memmun kaldı.. Sperm dna hasarında sıkıntı vardı bir diyet listesi verdi 6 ay sonra normale döndü şu an hamıle ....Eğer eşinde bir sıkıntı varsa gitmenı tavsiye ederım... benım eşimde bir sıkıntı yok , bende rahim ağzı dar olduğu için normal olarak gebe kalmam zorlaşıyor ... Histeroskopide oldum ,malesef gebe kalamadım ... Artık tüp bebeğe geçicegım
cnm sen benı başkasıyla karıştırıyorsun ben hiç gebe kalmadım malesef geçen ay aşılama oldum oda negatifBülent traşı Bende duydum çok iyi diyorlar ama bende izmir de yaşıyorum Acibademin de çok pahalı olduğunu söylediler sen 1 kere gebe.kalmistin di mi O diyet listesini uygulamaya çalışacağım Kafama takılan olursa sorsam Kusuruma bakmazsin di mi
Canım neden dert ediyorsun ki değerlerin gayet güzel fsh da ideal bence. Doktoruna gösterdin mi
11 olan fsh ile kizima hamile kaldim neyin uzuntusu yavrum bu sabir lütfen bu sekilde moral bozma Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurtmaz. Diger degerler hakkında hic bilgim yok o yuzden birsey diyemeyecegim.kızlar nasılsınız buğün test sonuçlarım çıktı fsh 6,25, tsh 0.29, serbest t4 1.14 , antitpo 117, antitg 158 çıktı .... tsh çok düşmüş gibi geldı bu iyi birsey mı kötü birseymı anlamadım benım istediğim 2 ve civarıydı ...
bu arada 2015 ağostos ayında olan fsh baktım 5.2 yazıyordu bu sene biraz yükseldi sanırım zaman alehime işliyor...
kızlar nasılsınız buğün test sonuçlarım çıktı fsh 6,25, tsh 0.29, serbest t4 1.14 , antitpo 117, antitg 158 çıktı .... tsh çok düşmüş gibi geldı bu iyi birsey mı kötü birseymı anlamadım benım istediğim 2 ve civarıydı ...
bu arada 2015 ağostos ayında olan fsh baktım 5.2 yazıyordu bu sene biraz yükseldi sanırım zaman alehime işliyor...
geçmiş olsun canım çok üzüldüm kelimelerde anlatamam mutlaka bir nedeni olmalı..Bu 4. Kez kaybedişim canım butün testler ilk düşükten itibaren yapıldı hiçbir sebep bulunamadı fakat ilk kez kalp atışı olmustu ,8 haftalıkken öğrendim bi kaç gün önce durmuş dedi dr ve başka bi dr önerdi kortizon tedavisi uyguluyormuş bi de onu dene dedi ,benim hiç dermanım kalmadı bi kaç ay dinleneyim gücümü toplayıp giderim o doktora da artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?