• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ilk idrallemi yapion o önemli ve gunde iki keremi yapion aksamda cok önemli cnm vede her ay yumurtlama olmayabilio bu normal bendede oldu öle cnm
Evet Canim sabah ilk idrarla yapıyorum 8 gibi akşam da 9gibi yapıyorum Her ay yumurtlamam oluyor Ama direk silikle başlayınca anlayamadım.Silikle başlayıp ikinci cizgi sonra mi koyulaşıyor onu merak ettim

Ins cnm sendende sen neyspion asilama mi olcaktin sende
Yok canım bende biraz talihsizlikler var eşim denizci+asker geçen ay 15gün yoktu giderken adetin son günüydü geldi 5-6gün sonra yine adet oldum o yüzden umudum yoktu bu ay tam yumurta oluşma çatlama evresinde Yok önümüzdeki ay yine 15gün yok

Evet Canim sabah ilk idrarla yapıyorum 8 gibi akşam da 9gibi yapıyorum Her ay yumurtlamam oluyor Ama direk silikle başlayınca anlayamadım.Silikle başlayıp ikinci cizgi sonra mi koyulaşıyor onu merak ettim
Ilk idrarla yapilmaz hangi testi kullaniyorsun. Ayrica en erken sabah 10 da yapilir saglikli sonuc icin.

Benim içim kurudu kızlar, bu hafta raporluyum. İşe dönmek istemiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Doktorum 3 ay bekle diyodu bugün 2 ay sonra sonuçlara göre bakalım dedi. Eşimden tekrar sperm testi istedi 1 ay sonra bebeğin sonuçlarıyla tekrar değerlendirilecek. Ama ben çok garibim, bir yanım nasıl beklerim derken diğer yanım bir daha yaşarsam ölürüm cesaret edemem diyor. Çok çaresizim
Rabbim metanetinin karşılığını verecektir. Kendini sıkma ağla ağla ama toparlan. Seni iyi anlıyorum. Evde vakit geçir bol bol dua et. Gerekirse tekrar rapor al. Ama bir an önce normale dönmek lazım. Daha beterinden esirgesin Rabbim.

Amine Busra Amine Busra xra221 xra221 Sabirsiz61 Sabirsiz61 sher33 sher33 F Fatmae20 B Benan_35 H Hayalimi_yasarken friendlyfriendly friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
bu arada benım yumrutam erken çatladı bundan emınım aşılamanın 12. gününde adet olmam bunun işareti... doktora en son gittiğimden yumurtan 20.5 mm akşam saat 10 da çat iğnesi vurul dedi, ilişkıyıde yasakladı bence yumurtam, çatlatma iğnesi vurulmadan kendiliğinden çatladı ... benım düşüncem bu aşılamaya olan inancım zayıfladı bir süre doktor yüzü görmek istemıtorum cuma günü kadın doğuma randevu aldım hormon testini yenıleyecegım .... Sonras Rabbim büyük

Amine Busra Amine Busra xra221 xra221 Sabirsiz61 Sabirsiz61 sher33 sher33 F Fatmae20 B Benan_35 H Hayalimi_yasarken friendlyfriendly friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
bu arada benım yumrutam erken çatladı bundan emınım aşılamanın 12. gününde adet olmam bunun işareti... doktora en son gittiğimden yumurtan 20.5 mm akşam saat 10 da çat iğnesi vurul dedi, ilişkıyıde yasakladı bence yumurtam, çatlatma iğnesi vurulmadan kendiliğinden çatladı ... benım düşüncem bu aşılamaya olan inancım zayıfladı bir süre doktor yüzü görmek istemıtorum cuma günü kadın doğuma randevu aldım hormon testini yenıleyecegım .... Sonras Rabbim büyük
Sözün düğümlendiği yer, acını hissediyorum.. senin belirtilerin gebelik belirtisiydi ama, kafam allak bullak oldu.. kan testi mi versen diyorum, ama sen kendini bilirsin diyorum.. lekelenmen 10.gün başladı bide çok erken değil mi?

Sözün düğümlendiği yer, acını hissediyorum.. senin belirtilerin gebelik belirtisiydi ama, kafam allak bullak oldu.. kan testi mi versen diyorum, ama sen kendini bilirsin diyorum.. lekelenmen 10.gün başladı bide çok erken değil mi?
ewt cnm 10. gün başladı ama şu an bildiğin adet kanaması o yüzden gerek duymuyorum test yapmaya inş hayırlı haberi sizden alırız

S sinkar canım benim. Her ay yaşıyoruz benzer şeyleri. Sen de biliyorsun aşılama sadece ilişkiyi ortadan kaldırıyor. Dua edicem sana bu gece. Çabuk toparlan diye. Öyle korkuyorum ki ben de. Rabbim hayırlısını versin. Tez zamanda o minik ellere kavuşalım.

Bu arada kızlar progesterona başladım dün vajinal kullandım. Bu sabah çok akıntı olunca ağızdan alayım dedim. Ama feci çarptı bi de bugün sehirde işim var yoldayım görev gereği. Her yanım uyuşuk.ilaç etkisi mi acaba vajinal mi kullansam acaba

Bu arada kızlar progesterona başladım dün vajinal kullandım. Bu sabah çok akıntı olunca ağızdan alayım dedim. Ama feci çarptı bi de bugün sehirde işim var yoldayım görev gereği. Her yanım uyuşuk.ilaç etkisi mi acaba vajinal mi kullansam acaba
evet canım ilaç etkisi malesef progestan çok fena çarpıyor vajinal kullanma hakkında bir fikrim yok ben çarpsada ağızdan aldım

Back