• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

cnm benım buğün 12. günüm lekelenmem 10. günde başladı ve hala devam ediyor ... kasık ve bel ağrılarım var birde kramp gelıyor , özellıkle uzandım zaman şiddetli kramplar gelıyor ... cuma akşamı merakımdan test yaptım hayalet çizgi bile göremedım :KK43: iğnenın etkısı vücudumda 9. günde atıldı belkı bu akşam tekrar bir idrar testi yaparım eğer silikte olsa bir çizgi görürsem kan vermeyı düşünüyorum :))
İnşallah kopkoyu iki çizgi görürsün. Düşük olan hamileliğimde benimde krampları vardı ara ara batmalarım da oluyordu. Rabbim nasip etsin inşallah canım benim. Aşılamada doktor tampon koydu evde çıkar dedi kanama olmuştu ama sonra olmadı. Sabah hatta birşey yoktu öğleden sonra kahverengi gördüm. Galiba kirli kan atılıyor vücuttan. Eşim bu olmazsa tüp bebek yapalım diyor ben de biraz bu duruma içerledim. Bilmiyorum ya.

cnm ben aşılama olduğum ilk 4 gün boyunca kanamam olmuştu, benım durumum farklı biliyorsun rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamada zorlandım ve bu zorlanmanın etkısı ilk 3-4 gün kanamam oldu sonra kesıldı ... sen ne zaman aşılama yaptırmıştın yerleşme kanaması için çok erken bir süre .... ben 12. günümdeyim ve 2 günden beri kahverengi kıvamlı akıntı bende de var
Benim perşembe oldu canım aşılama kanamadan oldu ama sadece o gün oldu. Yok zaten yerleşme kanaması olamaz. Canım yandı biraz aşılamada ama sanırım normal bu durum kanamada olsa normal galiba

Benim perşembe oldu canım aşılama kanamadan oldu ama sadece o gün oldu. Yok zaten yerleşme kanaması olamaz. Canım yandı biraz aşılamada ama sanırım normal bu durum kanamada olsa normal galiba
cnm lekelenme o normal sayılır birkaç gün içinde geçmezse doktora söylersın korkma....
bende çok fazla heyacanlıyım bilemıyorum sana diyorum ama bir yandan da korkuyorum inş pozitifi görürüm

cnm lekelenme o normal sayılır birkaç gün içinde geçmezse doktora söylersın korkma....
bende çok fazla heyacanlıyım bilemıyorum sana diyorum ama bir yandan da korkuyorum inş pozitifi görürüm
:) tahmin edebiliyorum heyecanını Rabbim gönlümüze göre verir inşallah

:) tahmin edebiliyorum heyecanını Rabbim gönlümüze göre verir inşallah
Ins ikinizde mujdeyi alirsiniz bende mayista alirim ins cnm
Esin öle dio ama kendinde sey arama spermlerde yavas olabilior gecemio yuzemio ne bileyin doktor bana öle dedi ins olcak olcak hepimizin inaniorum ben aii heycanlandim@sinkar sanki senin yerine ven sey oldum aii

kızalr 1 ayda birden fazla yumurtlama oluyor ya,hangi en sağlıklısı vdölleniyor döllenmez ise arkadan çatlayan yumurta döllenebilir mi Sanki ben yumurtlamadan sonra tekrar ovs akıntım oluştu kuru günleri ıslak geçirdim şimdi bata 8 gün var daha bugün kuruluk oluştu? bilen anlayan??

Ins ikinizde mujdeyi alirsiniz bende mayista alirim ins cnm
Esin öle dio ama kendinde sey arama spermlerde yavas olabilior gecemio yuzemio ne bileyin doktor bana öle dedi ins olcak olcak hepimizin inaniorum ben aii heycanlandim@sinkar sanki senin yerine ven sey oldum aii
cnm Rabbimin izniyle olucak inş benıde bir heyacan bir korku sardı iş çıkısıma bir saat kaldı sanırım dayanamıyacagım kan verecgım sonucu yazarım muhakkak

kızalr 1 ayda birden fazla yumurtlama oluyor ya,hangi en sağlıklısı vdölleniyor döllenmez ise arkadan çatlayan yumurta döllenebilir mi Sanki ben yumurtlamadan sonra tekrar ovs akıntım oluştu kuru günleri ıslak geçirdim şimdi bata 8 gün var daha bugün kuruluk oluştu? bilen anlayan??
Bem nezaman bilmiom.ama bata yakin zamanda islaklik olmustu ama duydumda iki kere yumurtlamayi iste öle ikiz oluorlarmis

S sinkar benimde iğnenin 12. Günü lekelenmem kanamam oldu bildiğin pihti gormustum. Adet oldugumu dusunup regl gunumu beklemistim. Regl gunu hic bir belirti olmayişi ve bembeyaz bir akinti olmasi bende cok heycan yapmisti. O aksam kan verip ogrenmistim. İnşallah sende hayirli haberlerle gel kuzum Allahim hayirli saglikli gebelik versin

cnm benım buğün 12. günüm lekelenmem 10. günde başladı ve hala devam ediyor ... kasık ve bel ağrılarım var birde kramp gelıyor , özellıkle uzandım zaman şiddetli kramplar gelıyor ... cuma akşamı merakımdan test yaptım hayalet çizgi bile göremedım :KK43: iğnenın etkısı vücudumda 9. günde atıldı belkı bu akşam tekrar bir idrar testi yaparım eğer silikte olsa bir çizgi görürsem kan vermeyı düşünüyorum :))
Kramplar umut verici cnm
Kızlar bende hafif bir kahverengi akıntı var.hatta azıcık kıvamlı. Öğleden önce bi şey yoktu. Korkuyorum. S sinkar H Hayalimi_yasarken @Asiy2 sizce aşılamadan kalma birşey mi. Progesterona daha başlamadım bi de
canım oraya müdahale edildi, olacaktır akıntı.. benimde oldu. Kötü düşünme lütfen..

kızlar nasılsınız? genel olarak yazdıklarınızı okudum bu hafta misafirlikteydim ve net yoktu kafama takılan birsey oldu haftasonu... buğün aşılamadan sonra 12. günüm , haftasonu kahverengi leke geldı benden, anlam veremedım bu sabahta pembemsı bir leke geld,ı ama adet gibi yoğun değil az ve leke şeklınde acaba adetmı olacagım bir korku saldı benı... bu durumu yasayıp gebe kalan arkadaslar varmı acaba lütfen söylesın bana ...

sanırım aşılamadan sonra @Asiy2 arkadasımız bu durumu yasadı... kaç gün sürer bu leke
kan mı versem buğün kafam karısık biraz?
Ayy yeni bakabildim bir suru yazisma var umarim dusundugum gibi yerlesme kanamasidir ve bunun neticesinde olmustur yazismalar hemen bir solukta okuyorum :)

Benim içim kurudu kızlar, bu hafta raporluyum. İşe dönmek istemiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Doktorum 3 ay bekle diyodu bugün 2 ay sonra sonuçlara göre bakalım dedi. Eşimden tekrar sperm testi istedi 1 ay sonra bebeğin sonuçlarıyla tekrar değerlendirilecek. Ama ben çok garibim, bir yanım nasıl beklerim derken diğer yanım bir daha yaşarsam ölürüm cesaret edemem diyor. Çok çaresizim

Benim içim kurudu kızlar, bu hafta raporluyum. İşe dönmek istemiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Doktorum 3 ay bekle diyodu bugün 2 ay sonra sonuçlara göre bakalım dedi. Eşimden tekrar sperm testi istedi 1 ay sonra bebeğin sonuçlarıyla tekrar değerlendirilecek. Ama ben çok garibim, bir yanım nasıl beklerim derken diğer yanım bir daha yaşarsam ölürüm cesaret edemem diyor. Çok çaresizim
Çaresiz değilsin canım Rabbim yanında o kimsesizlerin kimsesi çaresizlerin çaresi dua et Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin

S sinkar neyaptin cnm.meraktayiz ins sevincinden yazmiorsundur
Canim nasılsın daha önce de yardımcı olmuştum bana ben testlerimi günde 3 kez yapıyorum ama hala daha silik bir cizgi çıkıyor tam net bir cizgi çıkmadı anlayamadım silik çizgiden sonra mi koyulaşıyor yoksa ben 9.günden beri yapıyorum bu testleri

Canim nasılsın daha önce de yardımcı olmuştum bana ben testlerimi günde 3 kez yapıyorum ama hala daha silik bir cizgi çıkıyor tam net bir cizgi çıkmadı anlayamadım silik çizgiden sonra mi koyulaşıyor yoksa ben 9.günden beri yapıyorum bu testleri
Ilk idrallemi yapion o önemli ve gunde iki keremi yapion aksamda cok önemli cnm vede her ay yumurtlama olmayabilio bu normal bendede oldu öle cnm

Back