Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

umut olmama çok sevindim ilk aşılamada tuttu şükür canım. Benim eşiminde aşılamada sperm sayısı 83 milyondu 42 milyonu nakledildi yıkama işleminden sonra. İnşallah sen de bebeğine kavuşursun
Inşallah canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş .Sen de yavruna sağ salim kavuşursun inşallah

Canım sıvı alımına dikkat ediyor musun. Bir de günde iki tane yapmaya çalış

umut olmama çok sevindim ilk aşılamada tuttu şükür canım. Benim eşiminde aşılamada sperm sayısı 83 milyondu 42 milyonu nakledildi yıkama işleminden sonra. İnşallah sen de bebeğine kavuşursun
Canım benim aşılamada 180 milyon sperm vardı. Yıkamadan sonra 18 milyon diyordu. Hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketinin toplamı) %95 ti. 18 milyon yeterli mi acaba. Ya biz hiç.morfoloji felan baktırmadık. Yine olmayacak şeylere mi takılıyorum bilmiyorum ki. Aşılamadan sonraki gün ilişki oldu. Ovulasyonda gerçekleşmiş. Ben elimden geleni yaptım. Rabbim halime acır inşallah bana bu ay bi evlat verir

Canım sıvı alımına dikkat ediyor musun. Bir de günde iki tane yapmaya çalış

edıyrum uzun sure tuttugum tuvaletımı yapıyorum sonra bır yada bırbucuk saat hıcbırsey ıcmıyrum tekrar tuvalete gıdıp test yapıyırum gunde ıkı defa yapayım yaparım ama calısıyrum her zaman yapamıyorum

Canım 18 milyon tabiki yeterli sonuçta 1 tanesi dölleyecek yumurtayı. Kafanı takma bunlara şimdi dua ile test gününü bekle hayırlısını dile. İnşallah Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar ve nasip eder

İşyerine de götürebilirsin aslında ben öyle yapıyorum. Çantama atıp tuvalette yapıyorum testi

Ne guzel yaa melek tir o melek.

Kizlar daha once de yazdim bende bu ay testi yeni denemeye baslayanlardanim Benimde 3 gundur tsstte 2,cizgi silik sekilde cikiyor O cizgi koyulastiginda mi yumurta catlamistir ve iliski olacak anlamina geliyor

Alttan 3.de yumurtlama olmus olabilirm gunde tek test ile ovulasyonu kacirmak mumkun malesef

Kizlar daha once de yazdim bende bu ay testi yeni denemeye baslayanlardanim Benimde 3 gundur tsstte 2,cizgi silik sekilde cikiyor O cizgi koyulastiginda mi yumurta catlamistir ve iliski olacak anlamina geliyor
Önce her iki çizgi koyulacak. Sonra ikinci çizgi silikleştiğinde yumurta çatlamış demek. Ben bile bunu yeni öğrendim iki sene sonra. Ovulasyon testlerinde çift çizgiden sonra belli bi saat sonra yumurta çatlıyor diye yazar. İşte ikinci çizgi silikleştiğinde çatlamış oluyor.

Alttan 3.de yumurtlama olmus olabilirm gunde tek test ile ovulasyonu kacirmak mumkun malesef

Tamam bundan snra ıkı yapmaya calısırım adete kadar yapıcam mecbur gecen ay adet gunumde yumurtladım bu ay da akıntım geldı falan ama azdı yumurtlamadım dıye dusunmustum yınede gunnasırı ılıskı oldu bakalım hakkımızda hayırlısı

Canim benim silik olarak çıkıyor hep demek ki çatlamış mi yumurtam ama ilk başta ikinci cizgi de hiçbir şey yok 2 gündür silik çıkıyor

boşver cnm takılma bu ayrıntıya iğnelerle sonuçta yumurta oluşacak ve aşılama olacaksın ... pko olsanda olmasanda şansın aynı... inş müjdelı haber veririsin bize

kızlar nasılsınız? genel olarak yazdıklarınızı okudum bu hafta misafirlikteydim ve net yoktu kafama takılan birsey oldu haftasonu... buğün aşılamadan sonra 12. günüm , haftasonu kahverengi leke geldı benden, anlam veremedım bu sabahta pembemsı bir leke geld,ı ama adet gibi yoğun değil az ve leke şeklınde acaba adetmı olacagım bir korku saldı benı... bu durumu yasayıp gebe kalan arkadaslar varmı acaba lütfen söylesın bana ...

sanırım aşılamadan sonra A Asiy2 arkadasımız bu durumu yasadı... kaç gün sürer bu leke
kan mı versem buğün kafam karısık biraz?

bu arada cuma günü idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı çok mu erken yaptım acaba? sonrada leke oldu bat 7 nisan

canım erken olabilir adet olmadıysan. benim 3-4 gün sürmüştü lekelenmelerim ama açık kahverengimsi pembemsi lekelenmelerdi. inşallah hayırlı sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…