- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.901
cnm benım adetım kırmızı ve pıhtı şeklınde gelırdı bu adet kanaması değil emınım ... bu leke bende cuma akşamı geldı içime birsey doğdu hemen idrar testi yaptım ama negatif sonra cumartesı pazarda oldu en son baktım bu sabahta geldı kahverengı ve pembemsı bir sey... belkıde üşütmüşümdür yada başka birseydır bılmıyorum ama adet kanması değil ondan emınım... bu akşam kan vermeyi düşünüyorum inş hayırlı haber verırm size...canım erken olabilir adet olmadıysan. benim 3-4 gün sürmüştü lekelenmelerim ama açık kahverengimsi pembemsi lekelenmelerdi. inşallah hayırlı sonuç alırsın
netten baktım yerleşme kanamasından 4 gün sonra test yapın diyor anca o zaman bellı olabılırmışcanım erken olabilir adet olmadıysan. benim 3-4 gün sürmüştü lekelenmelerim ama açık kahverengimsi pembemsi lekelenmelerdi. inşallah hayırlı sonuç alırsın
benim yerleşme kanamam 10. gün başlamıştı 15. gün test yapmıştım. kanamanda artma yok deminetten baktım yerleşme kanamasından 4 gün sonra test yapın diyor anca o zaman bellı olabılırmış
yok cnm az birsey kahve leke oluyor sonra affedersın peçeteyle sildim zaman pembemsi birsey gelıyor daha önce böyle bir durum olmamıştıbenim yerleşme kanamam 10. gün başlamıştı 15. gün test yapmıştım. kanamanda artma yok demi
Canım 7 Nisan bat ise daha dört gün var. Kan vermeden önce bekle bence. İnan bana senin kadar heyecanlıyım. Beklemek bir zor ki. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahnetten baktım yerleşme kanamasından 4 gün sonra test yapın diyor anca o zaman bellı olabılırmış
cnm erken test yapmak inan hiç aklımda yoktu şu lekelenme olayı benı heyacanlandırdı , kafama takıldı yane şimdi 4 gün geçmek bilmez eğer zaten gebelık varsa kanda kesın bellı olurCanım 7 Nisan bat ise daha dört gün var. Kan vermeden önce bekle bence. İnan bana senin kadar heyecanlıyım. Beklemek bir zor ki. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
cnm banada aşılama olduktan 14 gün sonra test yap dedı ... aşılamayı 22 martta oldum test günü 7 nisan dediBana doktor 20nisana kadar adet olmazsan o gün test yap dedi. Yani aşılamadan 21 gün sonra.anlamadım ben de. Zaten o zamana kadar çoook zaman var
Bence hamilesin cook dua ettim regaip kandilde ins olcak emin ol olcakta tez vakitte istedigimiz icin böke acele ediyoz hoca dedi dualar bosa gitmez ama iste biz hemen istiozcnm banada aşılama olduktan 14 gün sonra test yap dedı ... aşılamayı 22 martta oldum test günü 7 nisan dedi
İnş cnm bende çok dua ettım senın için ve bekleyen isimlerini bildiğim herkes için Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizeBence hamilesin cook dua ettim regaip kandilde ins olcak emin ol olcakta tez vakitte istedigimiz icin böke acele ediyoz hoca dedi dualar bosa gitmez ama iste biz hemen istioz
Bende heycanla bekliom haberini bend eins ins 25.4 de konusma ins olcak eminim inaniorunİnş cnm bende çok dua ettım senın için ve bekleyen isimlerini bildiğim herkes için Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize
aşılama ne zaman olucak cnm ilaçlara yada iğnelere başladınmı?Bende heycanla bekliom haberini bend eins ins 25.4 de konusma ins olcak eminim inaniorun
Yok ya simdi sperm verecek 19.4 de 25.4 de konusma ozaman baslanir galibaaşılama ne zaman olucak cnm ilaçlara yada iğnelere başladınmı?
çok sevındım cnm bizede nsaip olur inş dualarında yer olmak ne mutlu emınım birbirimize ettiğimiz dualar vesıle olacak... muhakkak etıketlerım inş müjdelı haberlerle gelırım :)
İnşaallah canım Rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsınçok sevındım cnm bizede nsaip olur inş dualarında yer olmak ne mutlu emınım birbirimize ettiğimiz dualar vesıle olacak... muhakkak etıketlerım inş müjdelı haberlerle gelırım :)
Beni de heyecanlandırdı bu durumun, inş habercisidir.. olacak inş.. hiç sancın varmıydı peki, direkt lekelenme mi oldu. Sen benden önde gidiyorsun, herhangi bir yaşadığım farklı bir durum vR mı? Aşılamanın Kaçıncı günü lekelenmen başladı? Bu Arada ne çabuk iğnenin etkisini vücudundan atmışsın.kızlar nasılsınız? genel olarak yazdıklarınızı okudum bu hafta misafirlikteydim ve net yoktu kafama takılan birsey oldu haftasonu... buğün aşılamadan sonra 12. günüm , haftasonu kahverengi leke geldı benden, anlam veremedım bu sabahta pembemsı bir leke geld,ı ama adet gibi yoğun değil az ve leke şeklınde acaba adetmı olacagım bir korku saldı benı... bu durumu yasayıp gebe kalan arkadaslar varmı acaba lütfen söylesın bana ...
sanırım aşılamadan sonra A Asiy2 arkadasımız bu durumu yasadı... kaç gün sürer bu leke
kan mı versem buğün kafam karısık biraz?
cnm benım buğün 12. günüm lekelenmem 10. günde başladı ve hala devam ediyor ... kasık ve bel ağrılarım var birde kramp gelıyor , özellıkle uzandım zaman şiddetli kramplar gelıyor ... cuma akşamı merakımdan test yaptım hayalet çizgi bile göremedımBeni de heyecanlandırdı bu durumun, inş habercisidir.. olacak inş.. hiç sancın varmıydı peki, direkt lekelenme mi oldu. Sen benden önde gidiyorsun, herhangi bir yaşadığım farklı bir durum vR mı? Aşılamanın Kaçıncı günü lekelenmen başladı? Bu Arada ne çabuk iğnenin etkisini vücudundan atmışsın.
cnm ben aşılama olduğum ilk 4 gün boyunca kanamam olmuştu, benım durumum farklı biliyorsun rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamada zorlandım ve bu zorlanmanın etkısı ilk 3-4 gün kanamam oldu sonra kesıldı ... sen ne zaman aşılama yaptırmıştın yerleşme kanaması için çok erken bir süre .... ben 12. günümdeyim ve 2 günden beri kahverengi kıvamlı akıntı bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?