Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

canım sen aşılmada nelere dikkat etmiştin? dinlendin mi aşılamadan sonra ? bi de sorununuz neydi
canım benim pko vardı ve eşimde sperm sayısında azlık ve ileri hızda sıkıntı vaedı birde %2 morfoloji vardı yani sperm anomalisi. Aşılamada eşime bitter çikolata yedirdim hergün ve sperm sorununda çok faydası oldu. Ben de aşılamadan sonra 1 hafta rapor alıp dinlendim bekleme sürecinde de ağır işler yapmadım yükseklere uzanmadım. İnşallah size de vesile olur

Kızlar bugün doktora gittim aşılamadan sonra kontrole çağırmıştı. Ovulasyonum gerçekleşmiş dedi ve progesteron verdi günde iki kez. Aşılamasında şansı %15 miş. Adet olmazsan nisanın 20sinde gel dedi. Çok istiyorum o çift çizgiyi görmeyi ve korkuyorum adet olmaktan.

Bak Rabbim verirse de sorun olunca bile verio iste sukur bak ne guzel umit verion bize

Canim gecmis olsum Rabbim tekrarini yasatmasin insallah saglikli bir gebelik en kisa zamanda yeniden olur. Uzme kendini yuksek ihtimal genetik bir sikinti vardi ilk donem sonlanan hamileliklerde genelde bu dusunulur paikolojini duzelt moralini yuksek tut kendini suclama.

Hamis hanimlar lytfen cvp ben 11 12 nisanda regl olucam yaklasik 10 gun var yumurtlama gunu gecmesine ragmen beyazimsi uzayan akintim var cook gittikce wc ye.boyle olan varmi hamile belirtisi diger aylarda olmuyordu hic yumurtlama akintisi seffaf o degil beyazimsi kokusuz..

Canım bana da dinlenmeyi tavsiye eder misin peki? Bi de aşılama öncesi ve sonrası ilişki oldu mu?de eşime larginin diye hızlandırıcı Bi vitamin yazdı edinin sperminde sıkıntı yok.yine de daha hızlı olmalarinda yarar var dedi.

Meraba arkadaslar mehaba Sabirsiz61 gecen haftadan berı hergun bır tane test yapıyorum testlerım bı tuhaf ılk once cıkmıyor snradan cızgı cıkıyor ve cıkan cızgıde her zaman silik son uc dort gundır yumurtlama akıntım gelıyor testlerımde boyle en sondakını az once yaptım reglımın 20ncı gunundeyım geven ay 15 gun gec gelmıstı

dinlenmeni tabi tavsiye ederim. Aşılamadan 3 gün önce ve aşılamadan 1 gün sonra ilişki oldu canım doktorun sana söyler zaten ilişki vakitlerini

Ins bebıs habercısıdr canm ama benım hıc akıntm yoktu suan da bıle az var

Ilk gebeliktw benim de yoktu ama belirgin ovsdan sonra notmalde akintim biter ama icime doguyor sanki
Evet hıssetmekte onemlı bı gun esımle otururken bı ses kulagıma bagırdı hamılesın dıye ve adetıme 10 gun falan vardı tovbe ya rabbı dedm ıyıce bebekle kafayı yedm galıba dedım ama o ayda hamıle kalmısım.ıns darısı sana ve ısteyen herkese olsn canm.bıraz sabır ısı bu ısler daha cok var kafanı dagıt bıraz

Canım sen bana umut oldun biliyor musun
? Benim eşimin de morfoloji yüzde 2 aşılama olabilir demekki diye düşündüm .Inan gözlerim doldu .Ben tüp bebek ancak olur diyordum .Eşimin toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 senin ilk aşılama mı tuttu canım ?

umut olmama çok sevindim ilk aşılamada tuttu şükür canım. Benim eşiminde aşılamada sperm sayısı 83 milyondu 42 milyonu nakledildi yıkama işleminden sonra. İnşallah sen de bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…