• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

S sinkar bende bugün iğnelere başladım. doktor femara kullan sonra olmazsa aşılama olsun dedi istemedim. gonal f göbekten iğne yazdı eşime ve bana vitamin yazdı. haftaya kontrolüm var. bi de bu dr bana hafif pko var dedi hi belirti yok dedim .herkeste aynı olmaz dedi. ama internette sadece ultrason görüntüsünden belirti yoksa pko denilemez diyor anlamadım.

Kız ne belırtısı arıyosun ben gecıkmenın 5.gunu test yaptm hastaydm hap kullanaym dıye yaptm yoksa yıne yapmıycaktm o yuzden gecıkmenın 5.gunu bıle 0 belırtı vardı.belırtıler 7.haftada baslıyo
Ne bileyim , sonuçta aşılama daha da kısaltıyor yumurtayla birleşmesini, hani batmalar diyorlar ya, yerleşme ağrısı kanaması, yaşamadığım için tarif de edemiyorum. İnş dediğin gibidir..

Cnm sen yinede birtane var tatmisin benim birtane olsun yeter ikinciye istemiom yani bir olsunda
Canim benim ilkide 2.senede oldu ondafa cok.korktum bisey olacak diye rabbim herkese tatturdin sanada tez vakitte tekrar nadip etsin isteyince biride ayni 2.side ayni oluyormus

Ne bileyim , sonuçta aşılama daha da kısaltıyor yumurtayla birleşmesini, hani batmalar diyorlar ya, yerleşme ağrısı kanaması, yaşamadığım için tarif de edemiyorum. İnş dediğin gibidir..
Bende zerre batmada olmadı yerlesme kanamasıda olmadı suan arada bulantım olmasa anlamam hamıle oldugumu bulantıda 8.haftada baslıyo ıns tutar canm gonlunu ferah tut ve bol bol meryem suresı oku

Alındı bugün bebeğim. Patolojide incelenicek kromozom testleri yapılacak. Hiç iyi değilim acım diner gibi gelmiyor
Canm bılıyorm ne desek senı tesellı etmez ama sunu dusun bu dunyada hıcbırsey bıze aıt degıl elımız kolumuz nefesımız zerreler dahı rabbımın ve ımtıhan dunyasındayız ıns bu da gecer daha ıyısı olur senın ıcın canm rabbım sabır versn bızlerde bu dunyada kalıcı degılız karnımızdakıler gıbı

inş. bebiş seninledir

Kolay niydi senun cnm asilama

Bende zerre batmada olmadı yerlesme kanamasıda olmadı suan arada bulantım olmasa anlamam hamıle oldugumu bulantıda 8.haftada baslıyo ıns tutar canm gonlunu ferah tut ve bol bol meryem suresı oku
inş kızlar, benimde ağrılı sızılı oldu, rahim ağzım darmış. Kolay geçmedi. Maalesef o Da aşılama anında anlaşılıyor. Hep duam var her an dilimde, Meryem süremi okuyalı çok oluyor, kabul olmayı bekleyen dualarım arasında..:KK200:

Alındı bugün bebeğim. Patolojide incelenicek kromozom testleri yapılacak. Hiç iyi değilim acım diner gibi gelmiyor
Geçecek canım lütfen kendini bırakma. Her kadının başına gelebilecek bir durum. Sabırlı ve metanetle olmaya çalış. Mutlaka nedenini öğrenmek için gerekli testlerini yaptır.

Back