Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Inşallah canım inşallah.ben de bugün adet oldum.yarın farklı Bi dra gideceğim.aşılama düşünüyorum. ,14 ay geçti gitti.beklemek istemiyorum. Peki de ilişkiyi yasaklamış miydi?
cnm benım doktorum aşılama gününden 3 gün önce ilişşkıyı yasakladı perhiz için... aşılama olduktan sonrada ilişkı olabılır ama olumlu yada olumsuz etkılemez gebe kalmanı dedı...

Ah be canım seni ne kadar anlasak az, seni ancak rabbim anlar, derdi verdi, dermanı da verecek inş, herşeyde vardır bir hayır; allah korusun ileriki zamanda olsaydı ; kimbilir hangi duan kabul oldu; allahım sağlıklı bir şekilde tekrardan tattırsın bu duyguyu.

Hayırlı olsun benan, sen yine de hızlı hareket etme, yavaş yavaş olsun , ani hareketler yapma.

Selam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?

Öle olan kisilerin ikizleri oluor yani olabilir

Çikolata kistini bende çok iyi biliyorum canım malesefff tedavisi olmayan bir kist kendisi yok edilemiyor iki tedavisi var ya hamile kalacaksın ya da Doğum kontrol hapı kullanarak büyümesini engelleyeceksin yani doktor da bunun tek tedavisinin hamilelik olduğunu söylüyor ya da menepoz

Bende öyleydim, bugün 5.günüm , karamsarlık çöktü; hiç belirtim Yok.. korkuyorum
Kız ne belırtısı arıyosun ben gecıkmenın 5.gunu test yaptm hastaydm hap kullanaym dıye yaptm yoksa yıne yapmıycaktm o yuzden gecıkmenın 5.gunu bıle 0 belırtı vardı.belırtıler 7.haftada baslıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…