- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.821
cnm benım doktorum aşılama gününden 3 gün önce ilişşkıyı yasakladı perhiz için... aşılama olduktan sonrada ilişkı olabılır ama olumlu yada olumsuz etkılemez gebe kalmanı dedı...Inşallah canım inşallah.ben de bugün adet oldum.yarın farklı Bi dra gideceğim.aşılama düşünüyorum. ,14 ay geçti gitti.beklemek istemiyorum. Peki de ilişkiyi yasaklamış miydi?
Ah be canım seni ne kadar anlasak az, seni ancak rabbim anlar, derdi verdi, dermanı da verecek inş, herşeyde vardır bir hayır; allah korusun ileriki zamanda olsaydı ; kimbilir hangi duan kabul oldu; allahım sağlıklı bir şekilde tekrardan tattırsın bu duyguyu.Bebeğimi kaybettim. Kanamam herhangi bir belirtim yok. Doktor değiştirecektim 8+4 kalbi durmuş yaklaşık 2 gün önce dedi. İnanmadım eski hastaneme gittim doktorum yoktu. Ama sonuç aynı, yarın aç karna gideceğim kendi doktoruma. Mübarek günde başıma gelenleri anlamıyorum. Beynim durdu ağlamaktan hissizleştim. İnsan yarım günde çökermiş meğer dudağımı uçuk bastı yüzüm gözüm şiş, Rabbim bu gecenin hürmetine kimseyi evladıyla sınamasın çok canım yanıyo dayanamıyorum
Hayırlı olsun benan, sen yine de hızlı hareket etme, yavaş yavaş olsun , ani hareketler yapma.Bu arada aşılama oldum bugün haber vermek istedim. Doktor yarına ilişki önerdi ve cumartesi çatlayıp çatşamadığına bakmak için çağırdı. Böyle bahsedince herşey çok normal ama bugün o kadar stresliyim ki nerden başlasam bilemiyorum. Aşılama olmaya karar verdiğimden beri sürekli bi engel çıkıyor doktora gideceğim günler toplantılar çıkıyor. En önemli gün yani bugün de cenazemiz vardı ve cenaze namazından koşa koşa gittik randevuya yetişmek için. Üstüne ben kimse bilmesin siye uğraşırken gittiğim hastanede eşimin kardeşinin eşi vardı. Ve o da hamile.ve henüz sekiz aylık evli. Görmesinler bilmesinler diye stres stres stres. Üstüne dinlenmem gerekirken kayınvalidemin evine gitmek ve hiç birşeyi belli etmemeye çalışmak. Bu haftasonu burda olacağız yabi evdeki gibi dinlenemeyeceğim. Ah ah bunda da vardır hayır. Bugün dua günü bugün af dileme ve dileklerimizi dileme günü. Rabbim dualarımızı duysun inşallah
Teşekkürler arkadaşım. Yüreğim pırpır kaç zamandır. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikteHayırlı olsun benan, sen yine de hızlı hareket etme, yavaş yavaş olsun , ani hareketler yapma.
Öle olan kisilerin ikizleri oluor yani olabilirSelam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?
Çikolata kistini bende çok iyi biliyorum canım malesefff tedavisi olmayan bir kist kendisi yok edilemiyor iki tedavisi var ya hamile kalacaksın ya da Doğum kontrol hapı kullanarak büyümesini engelleyeceksin yani doktor da bunun tek tedavisinin hamilelik olduğunu söylüyor ya da menepozcnm çikolata kistini iyi biliyorum kuzenımde aynı dertten muzdarip... eğer çikolata kistini ihmal edersen kist büyüyor ve amelıyat olmak zorunda kalıyorsun bu amelıyatta yumurta rezervene zarar veriyor... benım kuzenımin çikolata kisti ilerlemişti doktor hemen amelıyat dedı . Amelıyattan sonra tüp bebek yaptırdı şu anda çok sağlıklı bir evladı var... Tabikıde hersey Rabbimden ama şöyle bir durum var sen tedbirini alacaksın takdirini Allaha bırakacaksın... Vesile aramaktan sakın vazgeçme...Belkı önceden vardı diğer doktorlar anlamadı yenı gittiğin doktorda anlamış olabılır ... İnş Rabbim tez vakitte hayılrı evlat nasip etsin
İnşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetineeTeşekkürler arkadaşım. Yüreğim pırpır kaç zamandır. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte
kız ne ikizi 2 senedir 2.ciye kalamıyorum ayolÖle olan kisilerin ikizleri oluor yani olabilir
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinKızımız geliyomuş teyzeleri. Darısı bebek isteyenlerin başına
Ne güzel, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızımız geliyomuş teyzeleri. Darısı bebek isteyenlerin başına
Bende öyleydim, bugün 5.günüm , karamsarlık çöktü; hiç belirtim Yok.. korkuyorumTeşekkürler arkadaşım. Yüreğim pırpır kaç zamandır. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte
aşılama mı yaptırdın cnm..Bende öyleydim, bugün 5.günüm , karamsarlık çöktü; hiç belirtim Yok.. korkuyorum
Evet canım. İnş vesilem olur..aşılama mı yaptırdın cnm..
Hadi hayırlısı baklaım güzel haberler veirisin inşallah bebiş tutunur annesine..Evet canım. İnş vesilem olur..
Hadi hayırlısı baklaım güzel haberler veirisin inşallah bebiş tutunur annesine..
Cnm sen yinede birtane var tatmisin benim birtane olsun yeter ikinciye istemiom yani bir olsundaHadi hayırlısı baklaım güzel haberler veirisin inşallah bebiş tutunur annesine..
Kız ne belırtısı arıyosun ben gecıkmenın 5.gunu test yaptm hastaydm hap kullanaym dıye yaptm yoksa yıne yapmıycaktm o yuzden gecıkmenın 5.gunu bıle 0 belırtı vardı.belırtıler 7.haftada baslıyoBende öyleydim, bugün 5.günüm , karamsarlık çöktü; hiç belirtim Yok.. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?