• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

S sinkar nasılsın hala ağrın var mı aşılamadan önce ve sonra normal ilşki oldu mu peki?
cnm inan hiç ilişkı olmadı ilk 4 gün ağrım oldu sonrada eşim mesaiye kaldı derken ilişkı olmadı ... aşılamadan 3 gün önce ilişkı olmuştu birde aşılama oldu işte bakalım bu seferde böyle olsun ... inş aşılama vesile olur :)

Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar. isimleri not aldım inşallah dua edicem sizlerde annem ve benim için dua edin lütfen. Annem hala kanser tedavisi görüyor ona şifa için dua istiyorum Mustafa kızı Sevim. Bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım dualarınızı bekliyorum ismim Ali kızı Zeynep

Regaip kandiliniz hepimize rahmet ve bereket getirsin. Anne olanlarımızın bebeklerine sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür, hamile olanlarımıza sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi bu yolda çabalayanlara da Rabbim tez zamanda anne olmayı sağlıkla nasip etsin.
Amin cnm aşılaman buğündü değil mi?

Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar. isimleri not aldım inşallah dua edicem sizlerde annem ve benim için dua edin lütfen. Annem hala kanser tedavisi görüyor ona şifa için dua istiyorum Mustafa kızı Sevim. Bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım dualarınızı bekliyorum ismim Ali kızı Zeynep
cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versın , dua edecegım annen ve senın için ... benımde bata 6 gün kaldı, kendimi dinlemıyorum aslında ama sankı birkaç gün sonra adet olucakmış gibi bel ve kasık ağrım var normal mı acaba? sende de böyle olmuşmuydu cnm

cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versın , dua edecegım annen ve senın için ... benımde bata 6 gün kaldı, kendimi dinlemıyorum aslında ama sankı birkaç gün sonra adet olucakmış gibi bel ve kasık ağrım var normal mı acaba? sende de böyle olmuşmuydu cnm
olmuştu canım aşılamanın 10. günü lekelenmem de oldu hatta. Lekelenmem 3 gün sürdü ağrılarımda. 15. gün test yaptım ben çok belirgin çift çizgi çıktı kanda da baya yüksek çıktı 740. sen de 13. gün falan test yapabilirsin. İnşallah bebişin seninledir

olmuştu canım aşılamanın 10. günü lekelenmem de oldu hatta. Lekelenmem 3 gün sürdü ağrılarımda. 15. gün test yaptım ben çok belirgin çift çizgi çıktı kanda da baya yüksek çıktı 740. sen de 13. gün falan test yapabilirsin. İnşallah bebişin seninledir
aslında pazartesi test yapabılırım varsa büyük ihtimalle çıkar zaten ... her ihtimale karşı kendimi hazırladım Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Hepinizin kandili mubarek olsun ins
Ismen dua edecem ins
Bemimde az kaldi konusmaya 25.4 bakacaz bizde asilama dedi doktor ins olur sorun cikmadan kizlar
Dualarsa bulusuruz
Hasta olan kardesimizin annesinede dua edecem ins

Hepinizin kandili mubarek olsun ins
Ismen dua edecem ins
Bemimde az kaldi konusmaya 25.4 bakacaz bizde asilama dedi doktor ins olur sorun cikmadan kizlar
Dualarsa bulusuruz
Hasta olan kardesimizin annesinede dua edecem ins
hayılı kandiller cnm güzel haberlerle gel inş :))

Hayirli kandiller kizlar. Rabbim gonlunizdekini tmadan, yormadan, uzmeden nasip etsin insallah. Hamile arkadaslarimiz saglikla bir avazda yavrularina kavussun. Isteyenlerde tez zamanda mujdeli haberlerini versin insallah. Benim gibi kucaginda olanlarinda ömrünü bahtini guzel etsin. Vatanina milletine ailesine hayirli evlat olsunlar. Okuyorum pek yazamiyorum ocak annelerindeyim malum suan dertlerimiz farkli siz ovu testleriyle hcg testleriyle cebellesirken ben kusmuk pok gaz emzirme derdindeyim :) tez zamanda bu dertler basiniza gelir insallah :)

Merhabalar ben 6 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bir kez düşük yaşadım o bile 3 sene önce.. geçen yaz bi doktora gideyim dedim çikolata kistim varmış bir daha da gitmedim.. şimdi soğan suyu ve hayıt tohumuna başladım 4 gün oluyor ve günüme 1 hafta olduğu halde adet oldum ama kesmiyeceğim ikisine de devam adetim bitince de hacamat yaptıracağım kısmetse bir de 41 gün Meryem süresi okuyacağım inşallah şimdilik bunlar var aklımda olacak Allah'ımın izniyle ben inanıyorum

Back