- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #52.781
Hiç unutmadim esra <3 Rukende aklımda hiç girmiyor ne zamandirbeni de unutma duanda lütfeenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç unutmadim esra <3 Rukende aklımda hiç girmiyor ne zamandirbeni de unutma duanda lütfeenn
cnm inan hiç ilişkı olmadı ilk 4 gün ağrım oldu sonrada eşim mesaiye kaldı derken ilişkı olmadı ... aşılamadan 3 gün önce ilişkı olmuştu birde aşılama oldu işte bakalım bu seferde böyle olsun ... inş aşılama vesile olur :)
Amin cnm aşılaman buğündü değil mi?Regaip kandiliniz hepimize rahmet ve bereket getirsin. Anne olanlarımızın bebeklerine sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür, hamile olanlarımıza sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi bu yolda çabalayanlara da Rabbim tez zamanda anne olmayı sağlıkla nasip etsin.
cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versın , dua edecegım annen ve senın için ... benımde bata 6 gün kaldı, kendimi dinlemıyorum aslında ama sankı birkaç gün sonra adet olucakmış gibi bel ve kasık ağrım var normal mı acaba? sende de böyle olmuşmuydu cnmRegaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar. isimleri not aldım inşallah dua edicem sizlerde annem ve benim için dua edin lütfen. Annem hala kanser tedavisi görüyor ona şifa için dua istiyorum Mustafa kızı Sevim. Bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım dualarınızı bekliyorum ismim Ali kızı Zeynep
aşılamanın 9. günü batada 6 gün var cnm ...
olmuştu canım aşılamanın 10. günü lekelenmem de oldu hatta. Lekelenmem 3 gün sürdü ağrılarımda. 15. gün test yaptım ben çok belirgin çift çizgi çıktı kanda da baya yüksek çıktı 740. sen de 13. gün falan test yapabilirsin. İnşallah bebişin seninledircnm çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versın , dua edecegım annen ve senın için ... benımde bata 6 gün kaldı, kendimi dinlemıyorum aslında ama sankı birkaç gün sonra adet olucakmış gibi bel ve kasık ağrım var normal mı acaba? sende de böyle olmuşmuydu cnm
aslında pazartesi test yapabılırım varsa büyük ihtimalle çıkar zaten ... her ihtimale karşı kendimi hazırladım Rabbim hayırlısını nasip etsin...olmuştu canım aşılamanın 10. günü lekelenmem de oldu hatta. Lekelenmem 3 gün sürdü ağrılarımda. 15. gün test yaptım ben çok belirgin çift çizgi çıktı kanda da baya yüksek çıktı 740. sen de 13. gün falan test yapabilirsin. İnşallah bebişin seninledir
bence de pazartesi yapabilirsin 13. gün oluyor zaten inşallah pozitifi görürsünaslında pazartesi test yapabılırım varsa büyük ihtimalle çıkar zaten ... her ihtimale karşı kendimi hazırladım Rabbim hayırlısını nasip etsin...
inş cnm :))bence de pazartesi yapabilirsin 13. gün oluyor zaten inşallah pozitifi görürsün
hayılı kandiller cnm güzel haberlerle gel inş :))Hepinizin kandili mubarek olsun ins
Ismen dua edecem ins
Bemimde az kaldi konusmaya 25.4 bakacaz bizde asilama dedi doktor ins olur sorun cikmadan kizlar
Dualarsa bulusuruz
Hasta olan kardesimizin annesinede dua edecem ins
Aminnnnn Allah razı olsunSelma sınem fatma gelecekelbetgelecek benan ve dıger bebıs ısteyen butun kardeslerım rabbım hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bebısler nasıp etsn rabbım emegınızın karsılıgını kat kat versın ıns kımseyı bu duygudan mahrum etmesn Amıııınnnnn