Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

inş cnm Rabbim umutlarmızı boşa çıkarmasın bende bu ay aşılama oldum beklemedeyim

Ina cnm umidine kesme bugun kandil ins dualarimiz kabul olcak yasiniz kac cnm ve hormon testleri falan yaptirdinmi bi git yine kontrolle cnm

Ina cnm umidine kesme bugun kandil ins dualarimiz kabul olcak yasiniz kac cnm ve hormon testleri falan yaptirdinmi bi git yine kontrolle cnm
Yaşım 29 canım çok gittim doktorlara ilk yıllarda herşey yapıldı Rahim filminden tut sperm testi hormon testleri herşey yapıldı ve hiçbişey bulunamadı ama olmadı işte olmuyor

Yaşım 29 canım çok gittim doktorlara ilk yıllarda herşey yapıldı Rahim filminden tut sperm testi hormon testleri herşey yapıldı ve hiçbişey bulunamadı ama olmadı işte olmuyor
cnm çikoloata kisti demiş doktor gebe kalmaya engel çikolata kisti yumurta rezervesine zarar veriyor diye bılıyorum doktora tekrar git ihmal etme... tüp bebek yada aşılama denedın mı?

cnm çikoloata kisti demiş doktor gebe kalmaya engel çikolata kisti yumurta rezervesine zarar veriyor diye bılıyorum doktora tekrar git ihmal etme... tüp bebek yada aşılama denedın mı?
Cukolata kisti nasil anlasilir cnm benim adetimin 2. Gunu bakti vajinaldan doktor yunurtaliklarin iyi dedi görurmuydu

Inşallah canım inşallah.ben de bugün adet oldum.yarın farklı Bi dra gideceğim.aşılama düşünüyorum. ,14 ay geçti gitti.beklemek istemiyorum. Peki de ilişkiyi yasaklamış miydi?

Hayır canım denemedim çikolata kistini de yeni çıktı piyasaya geçen sene yoktu öyle birşeyim o zaman niye olmadı peki 5 sene..? Yani kısaca neyin sebep olduğunu Allah biliyor çikolata kisti olduğu halde hamile kalan da çok yani bilmiyoruz doktor konusuna gelince malesef benim yaşadığım yerde tüp bebek aşılama yok en yakını 2,5 saatlik uzak bir ilde o yüzden elim kolum bağlı buralarda infertiliteye bakan doktor bile yok taaa izmirlere gitmiştim o zaman da

Bebeğimi kaybettim. Kanamam herhangi bir belirtim yok. Doktor değiştirecektim 8+4 kalbi durmuş yaklaşık 2 gün önce dedi. İnanmadım eski hastaneme gittim doktorum yoktu. Ama sonuç aynı, yarın aç karna gideceğim kendi doktoruma. Mübarek günde başıma gelenleri anlamıyorum. Beynim durdu ağlamaktan hissizleştim. İnsan yarım günde çökermiş meğer dudağımı uçuk bastı yüzüm gözüm şiş, Rabbim bu gecenin hürmetine kimseyi evladıyla sınamasın çok canım yanıyo dayanamıyorum

Okurken bile agladim cnm ya tamda camuye gidecektim cok bekledin diorumya israr etmiyecez saglikli hayirli olsun ilk bebeyindi deme bu aciyida tattin imtihanin iate ne diyeyim diyecek birsey yok bulamiom suan zaten maf haldeyim

CANIM inan çok üzüldüm.bebeğini uzun süre beklemiştin.nasipten ötesi yok işte.hamile kalabiliyorsun bunun için olumlu düşün.rabbimm yerini çabucak doldurur inşallah

Canım benim ya çok çok üzüldüm. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Aynı şeyi ben de yaşadım biliyorsun. Bu acıyı içine atma. Ağla ağla ama toparlan. Bu hayatın sonu değil. Rabbim daha beter acılar vermesin. Hayatta ne kötü ne acı şeyler var. Sakın isyan etme. Bizim bilemediğimiz Rabbimiz bizim için düşündüğü ne hayırlar var kim bilir. Bu da geçecek bu unutma. Düşün koskoca dalyan gibi evladını kaybeden analar var. O yüzden hayırlısı dile dua et metanetle ol.

Bu arada aşılama oldum bugün haber vermek istedim. Doktor yarına ilişki önerdi ve cumartesi çatlayıp çatşamadığına bakmak için çağırdı. Böyle bahsedince herşey çok normal ama bugün o kadar stresliyim ki nerden başlasam bilemiyorum. Aşılama olmaya karar verdiğimden beri sürekli bi engel çıkıyor doktora gideceğim günler toplantılar çıkıyor. En önemli gün yani bugün de cenazemiz vardı ve cenaze namazından koşa koşa gittik randevuya yetişmek için. Üstüne ben kimse bilmesin siye uğraşırken gittiğim hastanede eşimin kardeşinin eşi vardı. Ve o da hamile.ve henüz sekiz aylık evli. Görmesinler bilmesinler diye stres stres stres. Üstüne dinlenmem gerekirken kayınvalidemin evine gitmek ve hiç birşeyi belli etmemeye çalışmak. Bu haftasonu burda olacağız yabi evdeki gibi dinlenemeyeceğim. Ah ah bunda da vardır hayır. Bugün dua günü bugün af dileme ve dileklerimizi dileme günü. Rabbim dualarımızı duysun inşallah

Hayirlisi olsun cnm.ins naail.oldu senin kolaymi acilimo ins ins gerek kalmaz banada hamile.kalirimda ama 25.4 de konusacaz iste nasip

Canım ne soylenir bilemedim Allah sabir versin. Tez zamanda yine saglikli gebelik yasa insallah

cnmm çok çok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanıda verir insan ne diyecegını bilemıyor... Rabbim birdaha bu acıyı yaşatmasın hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

cnm çikolata kistini iyi biliyorum kuzenımde aynı dertten muzdarip... eğer çikolata kistini ihmal edersen kist büyüyor ve amelıyat olmak zorunda kalıyorsun bu amelıyatta yumurta rezervene zarar veriyor... benım kuzenımin çikolata kisti ilerlemişti doktor hemen amelıyat dedı . Amelıyattan sonra tüp bebek yaptırdı şu anda çok sağlıklı bir evladı var... Tabikıde hersey Rabbimden ama şöyle bir durum var sen tedbirini alacaksın takdirini Allaha bırakacaksın... Vesile aramaktan sakın vazgeçme...Belkı önceden vardı diğer doktorlar anlamadı yenı gittiğin doktorda anlamış olabılır ... İnş Rabbim tez vakitte hayılrı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…