- 29 Eylül 2015
- 5.217
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.841
canım sen aşılmada nelere dikkat etmiştin? dinlendin mi aşılamadan sonra ? bi de sorununuz neydiTeşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah
Ne bileyim , sonuçta aşılama daha da kısaltıyor yumurtayla birleşmesini, hani batmalar diyorlar ya, yerleşme ağrısı kanaması, yaşamadığım için tarif de edemiyorum. İnş dediğin gibidir..Kız ne belırtısı arıyosun ben gecıkmenın 5.gunu test yaptm hastaydm hap kullanaym dıye yaptm yoksa yıne yapmıycaktm o yuzden gecıkmenın 5.gunu bıle 0 belırtı vardı.belırtıler 7.haftada baslıyo
canım sen iğneli aşılama mı oldun yoksa hap hullanarak mı oldunNe bileyim , sonuçta aşılama daha da kısaltıyor yumurtayla birleşmesini, hani batmalar diyorlar ya, yerleşme ağrısı kanaması, yaşamadığım için tarif de edemiyorum. İnş dediğin gibidir..
Hap ile, (femara)canım sen iğneli aşılama mı oldun yoksa hap hullanarak mı oldun
inş. bebiş seninledirHap ile, (femara)
Kolay niydi senun cnm asilamaHap ile, (femara)
Canim benim ilkide 2.senede oldu ondafa cok.korktum bisey olacak diye rabbim herkese tatturdin sanada tez vakitte tekrar nadip etsin isteyince biride ayni 2.side ayni oluyormusCnm sen yinede birtane var tatmisin benim birtane olsun yeter ikinciye istemiom yani bir olsunda
Bende zerre batmada olmadı yerlesme kanamasıda olmadı suan arada bulantım olmasa anlamam hamıle oldugumu bulantıda 8.haftada baslıyo ıns tutar canm gonlunu ferah tut ve bol bol meryem suresı okuNe bileyim , sonuçta aşılama daha da kısaltıyor yumurtayla birleşmesini, hani batmalar diyorlar ya, yerleşme ağrısı kanaması, yaşamadığım için tarif de edemiyorum. İnş dediğin gibidir..
Canm bılıyorm ne desek senı tesellı etmez ama sunu dusun bu dunyada hıcbırsey bıze aıt degıl elımız kolumuz nefesımız zerreler dahı rabbımın ve ımtıhan dunyasındayız ıns bu da gecer daha ıyısı olur senın ıcın canm rabbım sabır versn bızlerde bu dunyada kalıcı degılız karnımızdakıler gıbıAlındı bugün bebeğim. Patolojide incelenicek kromozom testleri yapılacak. Hiç iyi değilim acım diner gibi gelmiyor
Rabbim enckisa surede tekrar nasip etspnAlındı bugün bebeğim. Patolojide incelenicek kromozom testleri yapılacak. Hiç iyi değilim acım diner gibi gelmiyor
İnşallah hayirlisi olsun dogumami aldilarKızlar ablam 34haftalık hamile suyu kanaması gelmiş hastahanede dua edin neolur
Evet canım doğumhanede bekliyor şuanİnşallah hayirlisi olsun dogumami aldilar
inş. bebiş seninledir
Kolay niydi senun cnm asilama
inş kızlar, benimde ağrılı sızılı oldu, rahim ağzım darmış. Kolay geçmedi. Maalesef o Da aşılama anında anlaşılıyor. Hep duam var her an dilimde, Meryem süremi okuyalı çok oluyor, kabul olmayı bekleyen dualarım arasında..Bende zerre batmada olmadı yerlesme kanamasıda olmadı suan arada bulantım olmasa anlamam hamıle oldugumu bulantıda 8.haftada baslıyo ıns tutar canm gonlunu ferah tut ve bol bol meryem suresı oku
Geçecek canım lütfen kendini bırakma. Her kadının başına gelebilecek bir durum. Sabırlı ve metanetle olmaya çalış. Mutlaka nedenini öğrenmek için gerekli testlerini yaptır.Alındı bugün bebeğim. Patolojide incelenicek kromozom testleri yapılacak. Hiç iyi değilim acım diner gibi gelmiyor
Evet canım doğumhanede bekliyor şuan
İnşaallah amin amin bende haber alır almaz sizleri haberdar edeceğimAllah yardimciniz olsun sağsağlim kavuşsunlar. İnşallah kilosu ve saglik durumu iyi olur miniginde kuvezde kalmaz. Haberdar et bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?