• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kesin olarak öğrenemedik canım uygun pozisyonda değildi. Emin olmamakla birlikte hala kız olarak tahmin ediyo doktorum. Bu hafta içi tekrar gel bi daha bakalım dedi. Utangaç çıktı bizimki
cnm eltimn bebeğide çok uygun pozisyonda değildi doktor 7. aya kadar %90 kız dedı 8. ayda kesın erkek olduğu anlasıldı ... hayırlısı olsun önemlı olan sağlıklı olması... :)

Canım darmış, normal koymaya çalıştım, yeterli girmedi deri, burda S sinkar arkadaşımız zorlandı deyince kesin acıcak deyince , onu düşünürken bastım çığlığı..
cnm benım darlıgı kürtaj aleti ile açabıldı bende acı çektim ... ama genel olarak çok kolay işlem tabi darlık yoksa F Fatmae20

Ka

kahverengi akıntım var, dün paso yattım, 3 gün rapor verdi, wc de bile o acıyı hissettim, bugün bir ağrım sızım kalmadı.
rapor almakla iyi yaptın cnm ben rapor almadığım için pişmanım... neyse geldi geçti inş tutarda çektiğimiz sıkıntılara değer cnm

Evettt , onu kullandı .. hani sen demiştin ya çok zor ihtimal kişilerde oluyor diye . O aleti görünce, heh işte ben de onlardan dedim:kk77:
cnm benım doktorum meslek hayatımda gördüğüm ikinci zor aşılamaydı dedi... :)) bu düşük ihtimalde bizi buldu :))

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı gittim. Doktor sağda folüküllerin var dedi. 17 CM miş. Yarına çatlatma iğnesi verdi perşembe de aşılama olacak. Çok hızlı oldu yaa. Acayip tuhaf hissediyorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum. Geçen ay 19. 20 gün olan olah bu ay 13 gün olacak. Bi de işle ilgili sürekli bi engel çıkıyor önüme anlamadım gitti benim doktora gideceğim günler ve saatler hep birşey çıkıyor hayıra yormak istiyorum ama tesadüfün böylesi de olmaz ki:)

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı gittim. Doktor sağda folüküllerin var dedi. 17 CM miş. Yarına çatlatma iğnesi verdi perşembe de aşılama olacak. Çok hızlı oldu yaa. Acayip tuhaf hissediyorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum. Geçen ay 19. 20 gün olan olah bu ay 13 gün olacak. Bi de işle ilgili sürekli bi engel çıkıyor önüme anlamadım gitti benim doktora gideceğim günler ve saatler hep birşey çıkıyor hayıra yormak istiyorum ama tesadüfün böylesi de olmaz ki:)
Hayirlisi ai ben heycanlandim ya tutacak hersey merak etmeyin ins benimde olur yada gerek kalmadan kendiliyinden olur ins banada dua edin

Kızlar selam. Geçen ay 28 günde birgelen regl 25. gün geldi.Bu ay da 13. günümdeyim. önce uzayan akıntı bitti dün ve bugün su gibi akıntının şekli. sizce yumurtlamış olabilirmiyim. (geçen ay 12. günde yumurtladım muhtemelen)

cnm ben anlamadım eğer yarın çat iğnesi vurulacaksan cuma sabahı aşılama olman gerekıyor .... bende 14. günümde aşılama olmuştum ... iğne ve ilaç kullandığımız için yum biraz erken büyüyor :))

Kızlar selam. Geçen ay 28 günde birgelen regl 25. gün geldi.Bu ay da 13. günümdeyim. önce uzayan akıntı bitti dün ve bugün su gibi akıntının şekli. sizce yumurtlamış olabilirmiyim. (geçen ay 12. günde yumurtladım muhtemelen)
olabılır cnm ovu testi yaptınmı? buğünlerini değerlendir

cnm ben anlamadım eğer yarın çat iğnesi vurulacaksan cuma sabahı aşılama olman gerekıyor .... bende 14. günümde aşılama olmuştum ... iğne ve ilaç kullandığımız için yum biraz erken büyüyor :))
Valla ben hiç anlamadım. Leyla gibiyim zaten. Yarın saat 10 da ol dedi iğneyi ama iş nedeniyle saat dokuzda olacağım. Perşembe saat 15 de gel dedi. İşte muhtemelen saat 16 17 de aşılama olur. Bu iğneden 36 saat sonra çalıyormuş ya. Benimde aşılamam 32 saat sonra olmuş olacak

Valla ben hiç anlamadım. Leyla gibiyim zaten. Yarın saat 10 da ol dedi iğneyi ama iş nedeniyle saat dokuzda olacağım. Perşembe saat 15 de gel dedi. İşte muhtemelen saat 16 17 de aşılama olur. Bu iğneden 36 saat sonra çalıyormuş ya. Benimde aşılamam 32 saat sonra olmuş olacak
tmm cnm anladım 3-4 saatten birsey olmaz spermler zaten 2 gün rahat canlı kalıyor inş vesile olur cnm ... aşılama olana kadar çok hızlı geçiyorda aşılama olduktan sonra zaman hiç geçmiyor :)

yok ya çalışıyorum takip edemiyorum ama uzayan akıntı bayagı bi belliydi dün ve bugün yok sıvı halde su gibi.çatladıysa kaçırdımmı acaba öncesi çalıştım ama..
cnm uzayan akıntıdan birkaç gün sonra yum çatlıyor diye biliyorum zaten öncedende çalışma olmuş bir hafta boyunca gün aşırı devam edersin sonrası kısmet

Back