• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Slm arkadaşlar bende uzun süredir paylaşımlarınızı takip ediyorum bende ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde reglime bir hafta kaldı ve bende gebelik belirtileri olduğunu düşünüyorum ne zaman test yapmalıyım sizce
cnm bana kalırsa reglını iki gün geçmesini beklıyebılırsın ama ben o kadar dayanamam diyorsan regline 3 gün kala da yapabılırsın burda erken öğrenen çok :))

ayırlı haberlerını bekliyoruz cnm :)

Hayırlı haberler ile gel canım
Benimde yarın sabah kontrolüm var

Kızlar kesemizi gördük şükür olsun 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz benim hesabımda 4+5 doktor kalp atışını dinleyince net haftasına bakalım dedi hepinize dua ediyorum bu ay en az bi kaç kişiden hayırlı haber geleceğine inanıyorum

S sinkar nasilsin var mi guzel haberler?
cnm bat 7 nisan bilemiyorum inş güzel haberler veririm... kasık ağrılarım hala geçmedi, birde akıntım çoğaldı, belimde ağrıyor sankı birkaç gün sonra adet oloacakmısım gibi hissediyorum ... daha bata çok var ama hayırlısı artık :))

Kızlar kesemizi gördük şükür olsun 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz benim hesabımda 4+5 doktor kalp atışını dinleyince net haftasına bakalım dedi hepinize dua ediyorum bu ay en az bi kaç kişiden hayırlı haber geleceğine inanıyorum
ne güzel cnm inş devamıda gelır... bu mart ayı sankı birçok kişiye uğurlu gelicekmış gibi geliyor inş banada uğurlu gelır :))

Cnm çok sevindim senin adına en son 200 kusur diyodun beta ni bi daha kan tahlili yapmamıştın dimi ?ben bugün yine yaptım salı günü 100 du şimdi 1012 olmuş şuan daha görülmez dimi ultrason da senin vajinal ultrason la mı gördü yoksa karın dan mı bakti

Back