- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #52.721
cnm öğrenebildin mi?kızlar bugün 4 de cinsiyeti öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah bizimki saklamaz kendini de öğreniriz cinsiyetini. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm öğrenebildin mi?kızlar bugün 4 de cinsiyeti öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah bizimki saklamaz kendini de öğreniriz cinsiyetini. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah
teşekkür ederim canım,Cnm çok sevindim senin adına en son 200 kusur diyodun beta ni bi daha kan tahlili yapmamıştın dimi ?ben bugün yine yaptım salı günü 100 du şimdi 1012 olmuş şuan daha görülmez dimi ultrason da senin vajinal ultrason la mı gördü yoksa karın dan mı bakti
bundan sonra bide doğururken acısın inş hayırlı olsun inşallahKızlar , benim de aşılamam bugün oldu.. çok acı çektim.. hsg de de öyle olmuştu.. rahim ağzım darmış, oyüzden takarken zorlandım..
iyi canım sen nasılsınnasılsınız kızlar
iyi canım sen nasılsın
kesin olarak öğrenemedik canım uygun pozisyonda değildi. Emin olmamakla birlikte hala kız olarak tahmin ediyo doktorum. Bu hafta içi tekrar gel bi daha bakalım dedi. Utangaç çıktı bizimkicnm öğrenebildin mi?
Cnm hayirli olsun ins tutar ama neden acili dontor vana acimio dediKızlar , benim de aşılamam bugün oldu.. çok acı çektim.. hsg de de öyle olmuştu.. rahim ağzım darmış, oyüzden takarken zorlandım..
Amin inş . , çok dikkat ediyorum..inşallah tutar canım dinlen bol bol
Dikkat et dedimi doktor bana sade tup bebekte dikkat edilcek bu asilamada degil dedi ama anlamadim sen öle duyunca ondandir benide altan bakti gecen kanamam ama agrili kanamam oldu alttan bakti sukur hic acimadi ama kuru degildi bence ondan yoksa bende bagiriom heleki igneyle yumurtayi koycaz dediya abowww ins benide iste randavum 25.4 de dua edinAmin inş . , çok dikkat ediyorum..
Bana 3 günlük rapor yazdı. Bol bol dinlenmemi istedi. Bana da iyi oldu, yoğun Çalışıyorum çünkü. Vajina değil canım vajinadan sonra bir de rahimm ağzı vR rahim içine giriş bölümü, normalde benim kontrollerim hiç acımaz. Rahim ağzından girip verir, zaten herkeste olacak bir durum değil. Kolay geçer inş, sonu güzel olsun.Dikkat et dedimi doktor bana sade tup bebekte dikkat edilcek bu asilamada degil dedi ama anlamadim sen öle duyunca ondandir benide altan bakti gecen kanamam ama agrili kanamam oldu alttan bakti sukur hic acimadi ama kuru degildi bence ondan yoksa bende bagiriom heleki igneyle yumurtayi koycaz dediya abowww ins benide iste randavum 25.4 de dua edin
Yarın 10. Gün olacak canım. Beş gün günde iki kez Letrol kullandım.cnm kaçıncı gündesin ?
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haber verirsin bizeKızlar , benim de aşılamam bugün oldu.. çok acı çektim.. hsg de de öyle olmuştu.. rahim ağzım darmış, oyüzden takarken zorlandım..
cnm bende çok acı çektimKızlar , benim de aşılamam bugün oldu.. çok acı çektim.. hsg de de öyle olmuştu.. rahim ağzım darmış, oyüzden takarken zorlandım..
anladım cnm bakalım yumların durumu ne ? bizi haberdar etmeyi unutma... :)Yarın 10. Gün olacak canım. Beş gün günde iki kez Letrol kullandım.
meraba cnm iyim şükür sen nasılsın :)nasılsınız kızlar