• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar bugün 4 de cinsiyeti öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah bizimki saklamaz kendini de öğreniriz cinsiyetini. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah
cnm öğrenebildin mi?

Cnm çok sevindim senin adına en son 200 kusur diyodun beta ni bi daha kan tahlili yapmamıştın dimi ?ben bugün yine yaptım salı günü 100 du şimdi 1012 olmuş şuan daha görülmez dimi ultrason da senin vajinal ultrason la mı gördü yoksa karın dan mı bakti
teşekkür ederim canım,
evet canım benim bata 5 kala 28 di bata 2 kala 218 di adet 2 gün geçti 2090 çıktı değerim. normal ultrasonla gördü ama biraz zorlandı çok sıkışmamıştım belki ondan, sende bekle bence 1500-2000 arası kese rahat görünüyor diyorlar görünmezse üzülürsün perş cuma git istersen

Selam kizlar bende ovulation testi kulandim insallah bu ay tutar ama umutsuzum adet gunum 28 mart dun gebelik testi yaptim negatif di teste gore 17.gun yumurtalimisim sizce olsa cikarmiydi bosuna umutlanmasam mi ve 1 sorum daha var en son 28 subat adet oldum subat 28 gun cekiyo ya bende ozaman 30 marti mi beklemem gerek kaç gunde bir adet oldugumu bilmiyorum bi ara duzene girdi geçen ay tekrar duzensizlesti

Amin inş . , çok dikkat ediyorum..
Dikkat et dedimi doktor bana sade tup bebekte dikkat edilcek bu asilamada degil dedi ama anlamadim sen öle duyunca ondandir benide altan bakti gecen kanamam ama agrili kanamam oldu alttan bakti sukur hic acimadi ama kuru degildi bence ondan yoksa bende bagiriom heleki igneyle yumurtayi koycaz dediya abowww ins benide iste randavum 25.4 de dua edin

Dikkat et dedimi doktor bana sade tup bebekte dikkat edilcek bu asilamada degil dedi ama anlamadim sen öle duyunca ondandir benide altan bakti gecen kanamam ama agrili kanamam oldu alttan bakti sukur hic acimadi ama kuru degildi bence ondan yoksa bende bagiriom heleki igneyle yumurtayi koycaz dediya abowww ins benide iste randavum 25.4 de dua edin
Bana 3 günlük rapor yazdı. Bol bol dinlenmemi istedi. Bana da iyi oldu, yoğun Çalışıyorum çünkü. Vajina değil canım vajinadan sonra bir de rahimm ağzı vR rahim içine giriş bölümü, normalde benim kontrollerim hiç acımaz. Rahim ağzından girip verir, zaten herkeste olacak bir durum değil. Kolay geçer inş, sonu güzel olsun.

Kızlar , benim de aşılamam bugün oldu.. çok acı çektim.. hsg de de öyle olmuştu.. rahim ağzım darmış, oyüzden takarken zorlandım..
cnm bende çok acı çektim
ama hsgde acı çekmedım çok fazla
kanamam 2 gün sürdü aşılamadan sonra
kasık ve bel ağrılarım hala devam ediyor :(

Back