• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar size iki sorum var. Birincisi hamile kalma sürecinde çay ve kahve içmek zararlı olur mu. Ben işyerinde epey çay içiyorum günde bir defa da türk kahvesi acaba ço mu. Yani engeller mi bazı şeyleri?
İkincisi de meryem suresi hakkında içinizde bu sureyi okuyan var mı 41 gün mü okuyacağız. Ben elimden geldiğince yasin okumaya çalıyorum. Yedi ayeti kelimeleri okuyorum. Dilimin döndüğünce de dua ediyorum. Meryem suresi ve bunun dışında ne okuyabiliriz.
Ben hocama sordum öle 41 meryem suresi okuma yokmus dua et yasin oku dedi tm teheccute kslkmak cok iyiymis kahveye bende sordum doktoruma hayir dedi cunku siyah iciom ve gunde 5 6 koca fincan

Kızlar size iki sorum var. Birincisi hamile kalma sürecinde çay ve kahve içmek zararlı olur mu. Ben işyerinde epey çay içiyorum günde bir defa da türk kahvesi acaba ço mu. Yani engeller mi bazı şeyleri?
İkincisi de meryem suresi hakkında içinizde bu sureyi okuyan var mı 41 gün mü okuyacağız. Ben elimden geldiğince yasin okumaya çalıyorum. Yedi ayeti kelimeleri okuyorum. Dilimin döndüğünce de dua ediyorum. Meryem suresi ve bunun dışında ne okuyabiliriz.
Canım selam bende hamile kalma döneminde günde 1-2 bardak çay ve hergün 2 fincan türk kahvesi içiyordum sorun yaşamadım hatta şu anda bile ginde 1 fincan içiyorum kahve dr izin verdi sorun olmaz dedi

Ben hocama sordum öle 41 meryem suresi okuma yokmus dua et yasin oku dedi tm teheccute kslkmak cok iyiymis kahveye bende sordum doktoruma hayir dedi cunku siyah iciom ve gunde 5 6 koca fincan
Çok fazla kafein de iyi değil canım 5-6 fincan kahve yerine çay iç. Daha az kafein var çay da

Canım selam bende hamile kalma döneminde günde 1-2 bardak çay ve hergün 2 fincan türk kahvesi içiyordum sorun yaşamadım hatta şu anda bile ginde 1 fincan içiyorum kahve dr izin verdi sorun olmaz dedi
Teşekkürler canım
Eşim biraz baskı yapıyor çok çay içiyorsun hiç feragat etmiyorsun diye de. Ben de ondan bi sorayım dedim. Evet düşüne neden oluyor hamilelikte çok fazla kafein ama hamilelik öncesinde bir sakıncası olmaz bence de.

Kızlar az once yaptım adetımın 13. Gunundeyım gecen ay adetm 15 gun gec gelmıstı dunde test yaptım o da boyle cıktı ılk cıkmıyor bır sure bekledıkten snra ıkıncı cızgı cıkıyor
IMG_20170325_210440.JPG

Slm arkadaşlar bende uzun süredir paylaşımlarınızı takip ediyorum bende ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde reglime bir hafta kaldı ve bende gebelik belirtileri olduğunu düşünüyorum ne zaman test yapmalıyım sizce

Yarın dokkor kontrolm var kızcelerim, sata göre 6 haftalığım ancak bebek 4+4 ben ilk kontrol için gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim hepinizin iyi haberlerini heyecanla bekliyorum
Ilk zamanlar onemli degil haftasi ilerledikce daha net olcumlerle yakalayacak zaten ayrica gec dollenmede olabilir buna takilma hic. Hayirli haberlerle gel insallah.

Merhabalar Bende bu ay ilk defa ovalasyon testine başladım 28 ya da 29 günde regli oluyorum 8.günde başladım testi yapmaya sabah akşam mi yapmam gerekiyor testi
8.gun erken olmus. 12.gunde cift test yaparak baslayabilirsin. Sabah 10-11gibi aksamda 6-7 gibi yaparsan kacirmamis olursun.

Slm arkadaşlar bende uzun süredir paylaşımlarınızı takip ediyorum bende ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde reglime bir hafta kaldı ve bende gebelik belirtileri olduğunu düşünüyorum ne zaman test yapmalıyım sizce
Erken gebelik ile 6 gun kala normal kaset tipi ile de 5gun kala test yapabilirsin. Ama cikmazsa moralin bozulmasın herkesin hcg idrara erken gecmeyebilir sonucta.

Back