- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.701
Garanti olsun dedim canim. Sabah 8 gibi akşam da 7gibi yapabilirim büyük ihtimal çalıştığım için8.gun erken olmus. 12.gunde cift test yaparak baslayabilirsin. Sabah 10-11gibi aksamda 6-7 gibi yaparsan kacirmamis olursun.
Garanti olsun dedim canim. Sabah 8 gibi akşam da 7gibi yapabilirim büyük ihtimal çalıştığım için8.gun erken olmus. 12.gunde cift test yaparak baslayabilirsin. Sabah 10-11gibi aksamda 6-7 gibi yaparsan kacirmamis olursun.
merhaba cnm iyiym şükürler olsun dün bütün gün temizlik yaptım ve şimdide ayaklarım sızlıyor... beklemedeyım biliyorsun sen nasılsın ? ne yaptın cnm?
cnm bana kalırsa reglını iki gün geçmesini beklıyebılırsın ama ben o kadar dayanamam diyorsan regline 3 gün kala da yapabılırsın burda erken öğrenen çok :))Slm arkadaşlar bende uzun süredir paylaşımlarınızı takip ediyorum bende ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümde reglime bir hafta kaldı ve bende gebelik belirtileri olduğunu düşünüyorum ne zaman test yapmalıyım sizce
ayırlı haberlerını bekliyoruz cnm :)Yarın dokkor kontrolm var kızcelerim, sata göre 6 haftalığım ancak bebek 4+4 ben ilk kontrol için gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim hepinizin iyi haberlerini heyecanla bekliyorum
Hayırlı haberler ile gel canımYarın dokkor kontrolm var kızcelerim, sata göre 6 haftalığım ancak bebek 4+4 ben ilk kontrol için gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim hepinizin iyi haberlerini heyecanla bekliyorum
Canım çok yorma kendini. Dikkat etmerhaba cnm iyiym şükürler olsun dün bütün gün temizlik yaptım ve şimdide ayaklarım sızlıyor... beklemedeyım biliyorsun sen nasılsın ? ne yaptın cnm?
ayırlı haberlerını bekliyoruz cnm :)
Hayırlı haberler ile gel canım
Benimde yarın sabah kontrolüm var
vallahi dün kendimi çok yordum şimdide dizlerim ağriyor... birde kasık ağrıları başladı bundan sonra dikkat edeceımCanım çok yorma kendini. Dikkat et
cnm bat 7 nisan bilemiyorum inş güzel haberler veririm... kasık ağrılarım hala geçmedi, birde akıntım çoğaldı, belimde ağrıyor sankı birkaç gün sonra adet oloacakmısım gibi hissediyorum ... daha bata çok var ama hayırlısı artık :))
ne güzel cnm inş devamıda gelır... bu mart ayı sankı birçok kişiye uğurlu gelicekmış gibi geliyor inş banada uğurlu gelır :))Kızlar kesemizi gördük şükür olsun 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz benim hesabımda 4+5 doktor kalp atışını dinleyince net haftasına bakalım dedi hepinize dua ediyorum bu ay en az bi kaç kişiden hayırlı haber geleceğine inanıyorum
cnm kaçıncı gündesin ?Hayırlı haberler ile gel canım
Benimde yarın sabah kontrolüm var
ne güzel cnm inş devamıda gelır... bu mart ayı sankı birçok kişiye uğurlu gelicekmış gibi geliyor inş banada uğurlu gelır :))
inş cnm müjdelı haberi vermeyi Rabbim nasip etsin... bat 7 nisan :))KESİNLİKLE kalbimden en çok geçenlerden birisin sevindir bizi inşallah bat ne zaman
Cnm çok sevindim senin adına en son 200 kusur diyodun beta ni bi daha kan tahlili yapmamıştın dimi ?ben bugün yine yaptım salı günü 100 du şimdi 1012 olmuş şuan daha görülmez dimi ultrason da senin vajinal ultrason la mı gördü yoksa karın dan mı baktiKızlar kesemizi gördük şükür olsun 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz benim hesabımda 4+5 doktor kalp atışını dinleyince net haftasına bakalım dedi hepinize dua ediyorum bu ay en az bi kaç kişiden hayırlı haber geleceğine inanıyorum
Hadi inşaallah canım..Çekildim cnm hsgde birsey hissetmedim aşılama da zorlandım. Benim rahim ağzı dar cnm çoğu kişinin çok kolay geçiyor. Sen içini ferah tut. İğnelere başladın mı
çok csevindim adına canım Maşallah..Sabirsiz61 ve beni merak edenler kızlar bebeğimin kalp atışını bugün duyduk inanılmaz mutluyum. İlk öğrendiğimden beri 30 çeşit olumsuzluk oldu ama benim sipa güçlü çıktı bu kez. Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?