• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar merhaba bugün aşılama oldum inanılmaz derecede zordu benim için servikal alanda darlık var doktor bir türlü yapamadı en son kürtaj aleti ile açtı ve aşılamayı öyle yaptı iki dk lık işlem yarım saat sürdü. Doktor meslek hayatımda gördüğüm ikinci zor aşılamaydı dedi. Şu an kanamam var dinleniyorum. İhş tutarda çektiğim zorluklara değer... Benim hamile kalamamın sebebi oldu rahim ağzı çok dar ve spermler geçiş sağlıyamıyor. Doktor normal olarak gebe kalman çok zor, dedi çok ender rastlanan bir durum dedi. Aşılama ile şansın yüksek, 3 defa aşılama denemelisin diyor... @sher33 @friendlyfriendly xra221 xra221 @balinmaz @Allahim neolur Sabirsiz61 Sabirsiz61
inşallah ilkinde tutar canım. Dinlen bol bol sert zemine uzan şimdi bekleme süreci başladı inşallah sonucu güzel olur

inşallah ilkinde tutar canım. Dinlen bol bol sert zemine uzan şimdi bekleme süreci başladı inşallah sonucu güzel olur
inş cnm doktora sordum iişkı önerırmısınız diye ... ilişkı olabılır ama bunun negatif yada pozitif katkısı olmaz hamile kalmana dedi... açıkcası iananılmaz derecede bel ve kasık ağrısı yaşıyorum nefes alamıyorum iş yerındeyim şimdi kendimi yormamaya çalısıyorum ama tabi uzanamıyorum da... aşılamanın bu kadar zor geçecegıni tahmın etmezdim...

inş cnm doktora sordum iişkı önerırmısınız diye ... ilişkı olabılır ama bunun negatif yada pozitif katkısı olmaz hamile kalmana dedi... açıkcası iananılmaz derecede bel ve kasık ağrısı yaşıyorum nefes alamıyorum iş yerındeyim şimdi kendimi yormamaya çalısıyorum ama tabi uzanamıyorum da... aşılamanın bu kadar zor geçecegıni tahmın etmezdim...
canım senin darlıktan dolayı zor olmuş demekki. Benim aşılamam rahim filminden daha kolay oldu hiç birşey hissetmedim. İnşallah bebiş gelir bu ay ve çektiğin sıkıntıya değer. Sakınyorma kendini zorlanıyorsan tekrar rapor al. Bir de yükseklere uzanma sakın. Doktorum bana aşılamadan sonra corasprin, progestan ve folik asit vermişti sana herhangi birşey verdi mi. Bir de ağrın çoksa ilişkiyi düşünme kanaman da varmış dinlen

canım senin darlıktan dolayı zor olmuş demekki. Benim aşılamam rahim filminden daha kolay oldu hiç birşey hissetmedim. İnşallah bebiş gelir bu ay ve çektiğin sıkıntıya değer. Sakınyorma kendini zorlanıyorsan tekrar rapor al. Bir de yükseklere uzanma sakın. Doktorum bana aşılamadan sonra corasprin, progestan ve folik asit vermişti sana herhangi birşey verdi mi. Bir de ağrın çoksa ilişkiyi düşünme kanaman da varmış dinlen
cnm bana birsey vermedi sadece folik asitini ihmal etme dedi... benımde hsg kolay geçmişti bu zor geçti... progesteronu özellıkle sordum rahim yapın yeterlı kalınlıkta gerek yok dedi... birde ben aşılamadan sonra eşimnin değerleri hakkında bilgi edinemedım sadece doktor bir kağıda baktı eşinin değeri aşılama için yeterlı dedi... sormadım da heyecandan keşke sorsaydım ... neyse cnm inş tutarda dediğin gibi çektiğim sıkıntılara değer... ilişkı zaten düşünemem çok ağrım var birde kanamam...

cnm nasılsın ? gebelık tahlilimi istedi

hayır canım genetik tahlili istedi 3 hafra sonra cıkıcak sonucum. hamıle kalmamda bır problem yok ama cocuk dusuyo sureklı. pıhtılasma vs onlara bakılacak. ona gore ılacvercem dedı

hayır canım genetik tahlili istedi 3 hafra sonra cıkıcak sonucum. hamıle kalmamda bır problem yok ama cocuk dusuyo sureklı. pıhtılasma vs onlara bakılacak. ona gore ılacvercem dedı
ne güzel cnm inş bir sorun yoktur doktorun iyi istemiş bazı doktorlar kimyasalı düşükten saymıyorlar ve teste gerek yok diyorlar...

Canım kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsun. Kan değerlerin yükselmesinde mi

testlerde cıkıyor sonra adet oluyorum. tekrar test yapıyorum negatıf oluyor. kan tahlılımde degerım dusuk cıkıyo ordan anlasılıyor canım. doktorda bıokımyasal gebelık ddı

kızlar merhaba.
tecrübelilere bir şey soracağım; 15 martta çatlatma iğnesi oldum dün yani 22 mart da yaptığım ovulasyon testi eşit koyulukta olmasa da yine çift çizgi çıktı. iğnenin etkisi bu kadar günde çıkmaz mı vücuttan? ne diyorsunuz neden böyle sizce?

Doktor histeroskopi de olsan kapanır faydası olmaz dedi. Bilmiyorum hangisine inanacağım. Mustafa hocaya gitseydim yine histeroskopi yapalım derdi. Birdaha olmam histeroskopi inş aşılama vesile olur cnm... Sen ne yaptın aşılama olcakmısın??
nisanda olmayı düşünüyorum canım adetime bi haftaa falan var işte

Back