- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.661
Canım hangi doktora yaptırdın aşılamayıcnm bana birsey vermedi sadece folik asitini ihmal etme dedi... benımde hsg kolay geçmişti bu zor geçti... progesteronu özellıkle sordum rahim yapın yeterlı kalınlıkta gerek yok dedi... birde ben aşılamadan sonra eşimnin değerleri hakkında bilgi edinemedım sadece doktor bir kağıda baktı eşinin değeri aşılama için yeterlı dedi... sormadım da heyecandan keşke sorsaydım ... neyse cnm inş tutarda dediğin gibi çektiğim sıkıntılara değer... ilişkı zaten düşünemem çok ağrım var birde kanamam...
Adetten kac gun sonra yapilior cnm bu asilama benide yapacak galiba öke konustuknisanda olmayı düşünüyorum canım adetime bi haftaa falan var işte
Medipol hastanesi Şerife tuba kahraman cnöCanım hangi doktora yaptırdın aşılamayı
Heycanlimisin cnm ins 12 gun belli olcal ai sanki ben olmusum gibi heycan varMedipol hastanesi Şerife tuba kahraman cnö
inş cnm bilemiyorum nötrüm yane birsey hissedemıyorum ama birkaç haftadır güzel rüyalar görüyorum oğlum olmuş anne olmuşum... İnş gerçeğini yaşatır Rabbim bizlereHeycanlimisin cnm ins 12 gun belli olcal ai sanki ben olmusum gibi heycan var
cnm adettın 3. günü ilaç yada iğnelere başlıyorsun doktor aralıklarla kontrol ediyor ve yumun durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonrada aşılama yapıyor... ben mesala 3. gün iğnelere başladım , 9 gün iğne kullandım adetimin 12. günü akşam çatlatma iğnesi vuruldum . 14. gün ise sabah aşılama oldum...Adetten kac gun sonra yapilior cnm bu asilama benide yapacak galiba öke konustuk
canım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günden önce geçmez ama ovulasyon testinde çift çizgi olması normal çünkü Lh hormonu vücutta normal zamanlarda da belli bir seviyede hep var normal bir durum yanikızlar merhaba.
tecrübelilere bir şey soracağım; 15 martta çatlatma iğnesi oldum dün yani 22 mart da yaptığım ovulasyon testi eşit koyulukta olmasa da yine çift çizgi çıktı. iğnenin etkisi bu kadar günde çıkmaz mı vücuttan? ne diyorsunuz neden böyle sizce?
Canım sanırım ovulasyonda yedi gün sonra internette 21. Gün diyor ama mesela benim ovulasyon geçen ay 20. Gün olmuştu o yüzden puan yedi gün sonra diye biliyorum.kızlar progesterona ne zmn bklyor
Rüyaları hayra yormak lazım. Rüyada anne olmak bile ne güzeldir kim bilir. Ben de geçen cumartesi kötü bir rüya gördüm biraz etkilendim ama herşeyi Rabbim bilir.Aşılama olucam ama bu ay kendimi bıraktım ilk kez saçlarımı boyamak istiyorum. Tatil planları yapmaya çalışıyorum. Rahat davranmaya çalışıyorum. Olursa da olmazsa da ne üzülmem ne de çok sevincem. Nasıl takdir edildiyse. Teslim olmaya çalışıyorum başarabilirsem ne mutlu bana.inş cnm bilemiyorum nötrüm yane birsey hissedemıyorum ama birkaç haftadır güzel rüyalar görüyorum oğlum olmuş anne olmuşum... İnş gerçeğini yaşatır Rabbim bizlere
Ins basarirsin cnm ins imtiha dunya neler var saglik en önemli ben o sanciyi cektigimde neler yasadim benimde ruyamda oluir ama 1 hafta sarisin iglan cok tatli bana bakio kucagimda ins olur cok guzeldo cookkkRüyaları hayra yormak lazım. Rüyada anne olmak bile ne güzeldir kim bilir. Ben de geçen cumartesi kötü bir rüya gördüm biraz etkilendim ama herşeyi Rabbim bilir.Aşılama olucam ama bu ay kendimi bıraktım ilk kez saçlarımı boyamak istiyorum. Tatil planları yapmaya çalışıyorum. Rahat davranmaya çalışıyorum. Olursa da olmazsa da ne üzülmem ne de çok sevincem. Nasıl takdir edildiyse. Teslim olmaya çalışıyorum başarabilirsem ne mutlu bana.
aşılamaya ilk başladığım zaman bende kendimi bırakmıştım ama aşılama olduğumdan beri sankı vakit geçmiyor ... bizde planlar yaptık eşimle haftasonu kaçamak yapıcagız... Ayrıca bende saçımı boyatmaya karar verdım :) biraz kendimle ilgilenirsem vakit daha hızlı geçer sankı... Tabi cnm herşey takdiri-ilahi aşılamayla şansımız %20 bunu unutmamak ve ona göre umutlanmak gerekıyor...Rüyaları hayra yormak lazım. Rüyada anne olmak bile ne güzeldir kim bilir. Ben de geçen cumartesi kötü bir rüya gördüm biraz etkilendim ama herşeyi Rabbim bilir.Aşılama olucam ama bu ay kendimi bıraktım ilk kez saçlarımı boyamak istiyorum. Tatil planları yapmaya çalışıyorum. Rahat davranmaya çalışıyorum. Olursa da olmazsa da ne üzülmem ne de çok sevincem. Nasıl takdir edildiyse. Teslim olmaya çalışıyorum başarabilirsem ne mutlu bana.
Canım sanırım ovulasyonda yedi gün sonra internette 21. Gün diyor ama mesela benim ovulasyon geçen ay 20. Gün olmuştu o yüzden puan yedi gün sonra diye biliyorum.
Oy oy ne guzel haber bu gozunaydin canim sağlıkla kucagina aldigin gununde haberini verirsn insallahSabirsiz61 ve beni merak edenler kızlar bebeğimin kalp atışını bugün duyduk inanılmaz mutluyum. İlk öğrendiğimden beri 30 çeşit olumsuzluk oldu ama benim sipa güçlü çıktı bu kez. Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum.
Amin insallah canım :))Oy oy ne guzel haber bu gozunaydin canim sağlıkla kucagina aldigin gununde haberini verirsn insallah
Rabbim tamamına erdirsin. Rabbim huzurlu sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Sabirsiz61 ve beni merak edenler kızlar bebeğimin kalp atışını bugün duyduk inanılmaz mutluyum. İlk öğrendiğimden beri 30 çeşit olumsuzluk oldu ama benim sipa güçlü çıktı bu kez. Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?