- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.641
Saol cnmGeçmiş olsun canım.
Ovulasyon mu bu? Gunde iki kez yapin bence koyulasmaya yakin olabilir iliski olmali eger dun falan yoksa
inşallah ilkinde tutar canım. Dinlen bol bol sert zemine uzan şimdi bekleme süreci başladı inşallah sonucu güzel olurKızlar merhaba bugün aşılama oldum inanılmaz derecede zordu benim için servikal alanda darlık var doktor bir türlü yapamadı en son kürtaj aleti ile açtı ve aşılamayı öyle yaptı iki dk lık işlem yarım saat sürdü. Doktor meslek hayatımda gördüğüm ikinci zor aşılamaydı dedi. Şu an kanamam var dinleniyorum. İhş tutarda çektiğim zorluklara değer... Benim hamile kalamamın sebebi oldu rahim ağzı çok dar ve spermler geçiş sağlıyamıyor. Doktor normal olarak gebe kalman çok zor, dedi çok ender rastlanan bir durum dedi. Aşılama ile şansın yüksek, 3 defa aşılama denemelisin diyor... @sher33 @friendlyfriendlyxra221 @balinmaz @Allahim neolur Sabirsiz61
inş cnm doktora sordum iişkı önerırmısınız diye ... ilişkı olabılır ama bunun negatif yada pozitif katkısı olmaz hamile kalmana dedi... açıkcası iananılmaz derecede bel ve kasık ağrısı yaşıyorum nefes alamıyorum iş yerındeyim şimdi kendimi yormamaya çalısıyorum ama tabi uzanamıyorum da... aşılamanın bu kadar zor geçecegıni tahmın etmezdim...inşallah ilkinde tutar canım. Dinlen bol bol sert zemine uzan şimdi bekleme süreci başladı inşallah sonucu güzel olur
canım senin darlıktan dolayı zor olmuş demekki. Benim aşılamam rahim filminden daha kolay oldu hiç birşey hissetmedim. İnşallah bebiş gelir bu ay ve çektiğin sıkıntıya değer. Sakınyorma kendini zorlanıyorsan tekrar rapor al. Bir de yükseklere uzanma sakın. Doktorum bana aşılamadan sonra corasprin, progestan ve folik asit vermişti sana herhangi birşey verdi mi. Bir de ağrın çoksa ilişkiyi düşünme kanaman da varmış dinleninş cnm doktora sordum iişkı önerırmısınız diye ... ilişkı olabılır ama bunun negatif yada pozitif katkısı olmaz hamile kalmana dedi... açıkcası iananılmaz derecede bel ve kasık ağrısı yaşıyorum nefes alamıyorum iş yerındeyim şimdi kendimi yormamaya çalısıyorum ama tabi uzanamıyorum da... aşılamanın bu kadar zor geçecegıni tahmın etmezdim...
cnm bana birsey vermedi sadece folik asitini ihmal etme dedi... benımde hsg kolay geçmişti bu zor geçti... progesteronu özellıkle sordum rahim yapın yeterlı kalınlıkta gerek yok dedi... birde ben aşılamadan sonra eşimnin değerleri hakkında bilgi edinemedım sadece doktor bir kağıda baktı eşinin değeri aşılama için yeterlı dedi... sormadım da heyecandan keşke sorsaydım ... neyse cnm inş tutarda dediğin gibi çektiğim sıkıntılara değer... ilişkı zaten düşünemem çok ağrım var birde kanamam...canım senin darlıktan dolayı zor olmuş demekki. Benim aşılamam rahim filminden daha kolay oldu hiç birşey hissetmedim. İnşallah bebiş gelir bu ay ve çektiğin sıkıntıya değer. Sakınyorma kendini zorlanıyorsan tekrar rapor al. Bir de yükseklere uzanma sakın. Doktorum bana aşılamadan sonra corasprin, progestan ve folik asit vermişti sana herhangi birşey verdi mi. Bir de ağrın çoksa ilişkiyi düşünme kanaman da varmış dinlen
cnm nasılsın ? gebelık tahlilimi istediDoktor gen tahlili istediSabirsiz61
İnş sebebi belli olur.. iyi olmuşDoktor gen tahlili istediSabirsiz61
cnm nasılsın ? gebelık tahlilimi istedi
ne güzel cnm inş bir sorun yoktur doktorun iyi istemiş bazı doktorlar kimyasalı düşükten saymıyorlar ve teste gerek yok diyorlar...hayır canım genetik tahlili istedi 3 hafra sonra cıkıcak sonucum. hamıle kalmamda bır problem yok ama cocuk dusuyo sureklı. pıhtılasma vs onlara bakılacak. ona gore ılacvercem dedı
ne güzel cnm inş bir sorun yoktur doktorun iyi istemiş bazı doktorlar kimyasalı düşükten saymıyorlar ve teste gerek yok diyorlar...
ewt cnm senın beta çok düşük çıkıyor yine de baktırmakta fayda var bir sorun varsa baştan önlem almış olursuncanım ben 3 ayda 2 defa yasadım ve bana beta hcg cok dusuk aslında dedi, ama bir bakalım dedi
ewt cnm senın beta çok düşük çıkıyor yine de baktırmakta fayda var bir sorun varsa baştan önlem almış olursun
Canım kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsun. Kan değerlerin yükselmesinde mihayır canım genetik tahlili istedi 3 hafra sonra cıkıcak sonucum. hamıle kalmamda bır problem yok ama cocuk dusuyo sureklı. pıhtılasma vs onlara bakılacak. ona gore ılacvercem dedı
Canım kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsun. Kan değerlerin yükselmesinde mi
nisanda olmayı düşünüyorum canım adetime bi haftaa falan var işteDoktor histeroskopi de olsan kapanır faydası olmaz dedi. Bilmiyorum hangisine inanacağım. Mustafa hocaya gitseydim yine histeroskopi yapalım derdi. Birdaha olmam histeroskopi inş aşılama vesile olur cnm... Sen ne yaptın aşılama olcakmısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?