• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

@Benan_35 F Fatmae20 S sinkar Kızlar yazmıyorum ama girip okuyorum dualarım sizinle İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip olur bizlere benim bu aydan umudum yok bide direksiyon sınavım var hafta sonu ona çalış eve gel iş güç bide örgü var elimde kafam dağılıyor o yüzden pek yazmıyorum artık dualarımdasınız dualarınızda unutmayın
Ins cnm sen nezamandir deniordun bu isi cnm sende aklimdasin

Hmm sabrsizlaniorsun deme esin en dior hateketleri yasa kaynanangil baski varni bende var
Kaynanam hiç sormaz bile siz yapacağınız zamanı bilirsiniz der çok sever beni hatta soranlarada direk o cevap verir eşim stres yaptığım için bana kızıyor eşim bebeğimiz olacak hissediyorum ben diyor ama dinleyen kiimmm her adete sayılı günler kala bi stres adeti ilk görünce ağlamalar benim annemler çok soruyor biliyorum onlarda beni düşünüyor o yüzden soruyor onlarada kızamıyorum ama bugün azıcık anneme kızdım sonra hemen tekrar arayıp özür diledim beraber ağladık güzel sonlandırdık senin eşin ve kaynanan mı baskı yapıyor

Kaynanam hiç sormaz bile siz yapacağınız zamanı bilirsiniz der çok sever beni hatta soranlarada direk o cevap verir eşim stres yaptığım için bana kızıyor eşim bebeğimiz olacak hissediyorum ben diyor ama dinleyen kiimmm her adete sayılı günler kala bi stres adeti ilk görünce ağlamalar benim annemler çok soruyor biliyorum onlarda beni düşünüyor o yüzden soruyor onlarada kızamıyorum ama bugün azıcık anneme kızdım sonra hemen tekrar arayıp özür diledim beraber ağladık güzel sonlandırdık senin eşin ve kaynanan mı baskı yapıyor
Kaynannam sorar laf sokar cevrem cok annem olur der tedavi olun der anne tedavi le olsa da olmayan var derim karalari baglama der esimi bilmiom icine kapanik ven aglarim anlatirim o sacmalama der susar hem istio cocuk hem istemio typ yani anlamadim yanimdamisin herdaim derim he der ama sorun sukur gözukmuo bende diom ona doktor iyi dedi diom bak gördunmu dio o vercek sperm iste doktor belki senin yavastir dio bak yavas olmiyacak dio öle baya sifirlarda morelim cevrenin bakisi bana yetio hanile olanalr oluo sevmediklerimiz karsinda gulio yo ya ve cocuk tan bahzediorya iste yikildigin an ama diom onlarin imtihani kimbilor ne zamani gelmedi demek tam hemen hamile kaldi ama imtihan olcak derim ve susuom neyapalim cnm

Kızlar merhaba bugün aşılama oldum inanılmaz derecede zordu benim için servikal alanda darlık var doktor bir türlü yapamadı en son kürtaj aleti ile açtı ve aşılamayı öyle yaptı iki dk lık işlem yarım saat sürdü. Doktor meslek hayatımda gördüğüm ikinci zor aşılamaydı dedi. Şu an kanamam var dinleniyorum. İhş tutarda çektiğim zorluklara değer... Benim hamile kalamamın sebebi oldu rahim ağzı çok dar ve spermler geçiş sağlıyamıyor. Doktor normal olarak gebe kalman çok zor, dedi çok ender rastlanan bir durum dedi. Aşılama ile şansın yüksek, 3 defa aşılama denemelisin diyor... sher33 sher33 friendlyfriendly friendlyfriendly xra221 xra221 Amine Busra Amine Busra @Allahim neolur Sabirsiz61 Sabirsiz61

Canimm benim inşallah mukafatini alacaksin inaniyorum ben. İsyeri icin rapor aldin mi en az 5-6 gun evde bol bol yat inşallah tutar canim benim
Kızlar merhaba bugün aşılama oldum inanılmaz derecede zordu benim için servikal alanda darlık var doktor bir türlü yapamadı en son kürtaj aleti ile açtı ve aşılamayı öyle yaptı iki dk lık işlem yarım saat sürdü. Doktor meslek hayatımda gördüğüm ikinci zor aşılamaydı dedi. Şu an kanamam var dinleniyorum. İhş tutarda çektiğim zorluklara değer... Benim hamile kalamamın sebebi oldu rahim ağzı çok dar ve spermler geçiş sağlıyamıyor. Doktor normal olarak gebe kalman çok zor, dedi çok ender rastlanan bir durum dedi. Aşılama ile şansın yüksek, 3 defa aşılama denemelisin diyor... sher33 sher33 friendlyfriendly friendlyfriendly xra221 xra221 Amine Busra Amine Busra @Allahim neolur Sabirsiz61 Sabirsiz61

Hadi insallah hayirli haberi verirsin 2 hafta icinde :)

İnş çektiğin acılara değer. 15 gün sonra güzel haberle dönersin. hsg çekilmiş miydin orda da birşey yerleştiriyorlar..onun gibi mi..korktum şimdi

İnş çektiğin acılara değer. 15 gün sonra güzel haberle dönersin. hsg çekilmiş miydin orda da birşey yerleştiriyorlar..onun gibi mi..korktum şimdi
Çekildim cnm hsgde birsey hissetmedim aşılama da zorlandım. Benim rahim ağzı dar cnm çoğu kişinin çok kolay geçiyor. Sen içini ferah tut. İğnelere başladın mı

Canımm inşallah cektiğin acılarının karşılığını alırsın ben bu ay kalamasam preseed diye jel var duymuşsundur belki sperm koçu fazlaca gebe kalan var onu kullanmayı düşünüyordum acaba işine yaramazmı sperm geçişini kolaylaştırıyormuş inşallah gerek kalmaz tabi

Back