Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

canım aslında cuma sabahı içindi ama dayanamayıp yaptım tekrar alırım marka kötü zaten al bi hiç önerilmiyor.Tekrar yaparım ama gününü belşesem iyi sanki.
canlarım aldım ama kargoda henüz elime ulasmadı, akşam ulasır elime yarın da hemen yaparım
ay meraktan şu testlere verdiğim para var ya
yok ovulasyon yok erken gebelik
çocuk gelmeden cepte para kalmıcak :)

canım aslında cuma sabahı içindi ama dayanamayıp yaptım tekrar alırım marka kötü zaten al bi hiç önerilmiyor.Tekrar yaparım ama gününü belşesem iyi sanki.
canlarım aldım ama kargoda henüz elime ulasmadı, akşam ulasır elime yarın da hemen yaparım

canım aslında cuma sabahı içindi ama dayanamayıp yaptım tekrar alırım marka kötü zaten al bi hiç önerilmiyor.Tekrar yaparım ama gününü beklesem iyi sanki.

canım aslında cuma sabahı içindi ama dayanamayıp yaptım tekrar alırım marka kötü zaten al bi hiç önerilmiyor.Tekrar yaparım ama gününü beklesem iyi sanki.

saat 11 de ovu testi yaptım sonuç gene negatif.ben galiba kesin olarak bu ay ovu gününü kaçırdım.
sat:10 subat 2016
sattan bir önceki adet tarihim 13 ocak 2016
ondan önceki de 14 aralık 2015
18 subatta hsg çektirdim
20 subat /21 subat/22 subat ilişkiye girdik ve birde dün girdik kasık ağrım çok fena sol kasık ağrım şu anda .zannediyorum ki yumurtam çatlıyor ama negatif çıkıyor ben anlamadım bu işten ilk3 testim de ikinci çizgi silikti şimdi hiç yok.yumurtladım diye yoruyorum bende ama diyorsunuz ki gebelik olusunca çift çizgi devam eder. o zaman bu ay da mı olmadı. batım 6 mart bilemedin 7 mart .yorum yapın bana

Canim ovu olayi herkeste tutmuyor bak ne anlattim ben gecen ay regliye 1 hafta kala basladim olana kadar hergun ayni koyuluktaydi ve beklenen gunde adet gordum. Kacirdiysan bike olmasi gereken günlerde iliskin olmus stres yapma ovuyada takilma yavrum bu kadar herkeste dogruluk olsa suan hamile olmaliydim :)

sevdelim ben de muhtemelen yerleşme lekesi gördüm ve birkaç gün sonra ovulasyon testi yaptım negatif çıktı. Gebelik var mı bilmem ama birçok okuduğum yorumlara bakılırsa herkeste hamilelik varsa ovu. testi çift çizgi çıkmayabiliyor

Kizlar dun site sikintiliydi msjlari okurken bile cok sorun yasadim bat gununu yazip listeye eklemedigim varsa uyarsin beni ayrica @loylom aksam kirdim hevesini sanirim ama bak hala aklimdasin sakalastim kendimce tuttum baktim bebis akrep burcu oluyor bu arada bilgin olsun

Slm kizlar bende 19 subatta iğnemi oldum bu arada benide dahil ederseniz sevinirim ayrica iğneden 13 gün sonra dr. Test yap dedi sabah banyoda fena bir dusüsüm oldu sizce sikinti olurmu belim çok ağriyor

Slm kizlar bende 19 subatta iğnemi oldum bu arada benide dahil ederseniz sevinirim ayrica iğneden 13 gün sonra dr. Test yap dedi sabah banyoda fena bir dusüsüm oldu sizce sikinti olurmu belim çok ağriyor

Canim hos geldin daha cok yeni yerlesme bile olmamistir belkide henuz hic sikinti etme dusmeyle bu donemde hemen birsey olacagini dusunmuyorum. Bat yazarsan listeye ekleyeyim senide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…