- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.881
Yaw kotuyu cagirma anam size sizi dovucem demekten ben yoruldun sizde bir yorgunluk yok elimde kalacaksınızinsallah yoktur bisey ama normal gelmedi bana bu ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw kotuyu cagirma anam size sizi dovucem demekten ben yoruldun sizde bir yorgunluk yok elimde kalacaksınızinsallah yoktur bisey ama normal gelmedi bana bu ağrı
hayatimda bu kadar erken bu kadar koyu cikan gebelik testi görmedim. sen kesin adet oladin üstüne gördün ya da çok erken yumurtladinEki Görüntüle 1789874 kizlar esim kan tahliline erken dedi bende kaset gebelik ve kagit gebelik testi yaptim.sonuc pozitif ama bata 8 gun var.ne diyosunuz bu ise
daha doktora hic gitmedim canimsen yumurta catlatma ignesi filan olmadin dimi?
tamam tamam kizma. yoktur bisi yarina gecer zatenYaw kotuyu cagirma anam size sizi dovucem demekten ben yoruldun sizde bir yorgunluk yok elimde kalacaksınız
Aaa degerlendir tabi fazla samimiyetten zarar gelmezSağol canım ben her ihtimale karşı bugünü değerlendireyim
Hamilesin tebrik eder saglikla kucaginada alirsin insallah diyorumEki Görüntüle 1789874 kizlar esim kan tahliline erken dedi bende kaset gebelik ve kagit gebelik testi yaptim.sonuc pozitif ama bata 8 gun var.ne diyosunuz bu ise
sanirim adetin 10.gunu yumurtladim.akintim olmustuhayatimda bu kadar erken bu kadar koyu cikan gebelik testi görmedim. sen kesin adet oladin üstüne gördün ya da çok erken yumurtladin
hemen kaldır kocani gidip kan ver. bebek doğacak nerdeyse siz hala oturup bekliyonuzdaha doktora hic gitmedim canim
canim bu kadar erken olani hic duydunuzmu cok soru soruyorum ama tecrubesizligime verinHamilesin tebrik eder saglikla kucaginada alirsin insallah diyorum
suan kaçıncı gün?sanirim adetin 10.gunu yumurtladim.akintim olmustu
Bence de canım dr gıtsenızehemen kaldır kocani gidip kan ver. bebek doğacak nerdeyse siz hala oturup bekliyonuz
Canim gecen aydan ustune gormus olabilirsin bu bebeis bu ayin mahsulu degildir mumkun degil yoksa bi kan ver en az 6.7 haftaalik cikicani dusunuyorumcanim bu kadar erken olani hic duydunuzmu cok soru soruyorum ama tecrubesizligime verin
Duyup duymamak onemli degil bazi seyler yoruma acik degildir dogrulugu su goturmez eger testin bozuk degilse baya baya hamilesin ve degerinde yuksek aradigin cevabin daha fazlasini burada bulamazsin en dogrusu gidip kan vermen olacaktir.canim bu kadar erken olani hic duydunuzmu cok soru soruyorum ama tecrubesizligime verin
kocam umutlanma bu kadar erken gebelik mi olur diyo.annemde şaşırdı. bende saskinimhemen kaldır kocani gidip kan ver. bebek doğacak nerdeyse siz hala oturup bekliyonuz
olabilir niye olmasin önemli olan pozitif olmasi ahhhh benimde poZitif olsa ister geç olsun ister erkencanim bu kadar erken olani hic duydunuzmu cok soru soruyorum ama tecrubesizligime verin
ya iki tane test de poZitif daha neyi bekliyonuz valla dövecem sizikocam umutlanma bu kadar erken gebelik mi olur diyo.annemde şaşırdı. bende saskinim
yok cnm bisey olmaz Allahin izniyle. eğer bebek ilactan zarar görürse zaten tutunamayip düşüyormuş. yani suan hamile olmazdinpeki kizlar son bisey daha sorcam ustune gorduysem eger ben bu ay 3 tane ilac yuttum bisey olurmu sizce
Yuttun ilaca bagli hayatim bunu dr sorarsin o sana en ii cvbi verir zaten kalk hala yazip duruo kiz testleride gotur durumuda anlatpeki kizlar son bisey daha sorcam ustune gorduysem eger ben bu ay 3 tane ilac yuttum bisey olurmu sizce
suan 20.gunum ama benim adetim düzensiz bazen 25 gunde bazen 28 gunde oluyorumsuan kaçıncı gün?