• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Insallah seninki degisik bi agriysa benim bildigin regl agrisi oldum olcam gibi agriyo :rolleyes:
Canim o agriya aldanma ben kimyasalda normal adet agrisi cektim hatta 2 gun pedle gezdim ahanda olucam diye o agri oluyor hamileykende o yuzden adet olucam diye salmayin kendinizi yuksege uzanmayin, agir kaldirmayin, yorucu is yapmayin. Ben butun agir islerimi adetliyken yapiyorum cam silme perde merde olaylarini ayin geri kalan gunlerinde hamis modunda takiliyorum ne olur ne olmaz diye :21:

Olderseolur0606 Olderseolur0606 canım bende kimyasal olduğunda tazecik pembe kan geldi öyle pespembeydi anlatamam adetken öyle temiz kan akmadı hiç. koyu leke gibi olunca korkmayın diyorlar. ama ağrıların artarsa mutlaka görün derim.
Çok teşekkürler kızlar Sabirsiz61 Sabirsiz61 @yarensu Melan-kolik Melan-kolik
Lekeyi görünce altüst oldum, sanırım hormonlar da tavan yapınca korku heyecan panik hepsi birbirine karışıyor ve duyguları yoğun yaşıyorum. Ağrım aşırı değil ama boşluk hissi gibi, adetken bende hep olurdu öyle hissediyorum. Hala keseyi de görmedim ya dış gebelikten korkuyorum, sonuçta tüm belirtileri çok erken ve yoğun yaşadım. Benimle aynı anda hamile kalanlar hep kasık ağrısı batma yaşıyor, bense bel ağrısı mide bulantısı ne varsa sıkça yaşıyorum, haliyle tedirginim elimde değil
Melan-kolik Melan-kolik akıntı rengi kahverengi

kizlar ovulasyonda degilde gebelik testlerinde labaquick tavsiye etmem benim gecen ay cift cizgiydi bi yapiodum cift bi yapiodum yoktu gebelik nalet test ve hep bozuk cikio. yeni bi test var ondan cok memnunum gitti gidoyrdan aldim FREELY markasi tavsiye ederim :KK66:
Eveet onu hatirliyorum test faciandan sonra yeni topik actin :KK49: bende gecen hafta yasadim aynisini bozukmus lanet test kostum kan verdim havami aldim :KK70:

minesuu yoksaaaaa :-) inşallah vardır biseyler.sizlasin :) bu ay ikimizde buhar yaptık inşallah faydasını goruruz.
Yakicaniz seyinizi :)) bu ay bende dusundum sizden duyunca ama cesaret edemedim baska sikintilar olur diye sizden guzel haberler gelir ve ben yine havami alirsam yaparim tarif edersiniz bana :))

Canim o agriya aldanma ben kimyasalda normal adet agrisi cektim hatta 2 gun pedle gezdim ahanda olucam diye o agri oluyor hamileykende o yuzden adet olucam diye salmayin kendinizi yuksege uzanmayin, agir kaldirmayin, yorucu is yapmayin. Ben butun agir islerimi adetliyken yapiyorum cam silme perde merde olaylarini ayin geri kalan gunlerinde hamis modunda takiliyorum ne olur ne olmaz diye :21:
Canim bu konuda ben biraz ters insanim herhalde dusuk yaptigim ay hic bi belirtim yoktu bu agrilarda yoktu zaten agri olmadigi icin suphelendim ben :KK70:

Ne buhari yaptiniz ayol sut maydanoz buharimi:KK70:o buhari yaptim ay bende kist olustu dikkat edin derim:KK52:
aynen canım süt maydonoz buharı yaptık ama buhar kist yaparım ki?bu arada geçen bi kadın nasıl hamile kaldınız anlatti.9cm lik kitle hamile kalmis.ameliyata hazirlaniyor mus aldırmak icin.adeti gelmemis.aslinda kist çokta engel deil onu anladim.

Yakicaniz seyinizi :)) bu ay bende dusundum sizden duyunca ama cesaret edemedim baska sikintilar olur diye sizden guzel haberler gelir ve ben yine havami alirsam yaparim tarif edersiniz bana :))
inşallah gerek kalmaz yapmana :) iyimi oldu kötü mü bende bilmiyorum.gorecez bakalim.

Eveet onu hatirliyorum test faciandan sonra yeni topik actin :KK49: bende gecen hafta yasadim aynisini bozukmus lanet test kostum kan verdim havami aldim :KK70:
kizz benim testi bi gorsen kopkiyu iki cizgi kan testine kostum esime bebek ayakkabisi almistim sana hediye aldim diye sonucu ogrenince yikildim aldigim hediyeyide balkona atip yaktim sinirimden:KK62:

sut maydonoz buhari sekerim yok ay ondan kist olmamistir kizz sifa o sifa ayol :KK22:
Ne sifasi ayol yaptigim ay sutten tiksindim 3 gun oturdum ama gel bana sor dr soledim maydonoz osturojen salgiliyormus rahime ii bisey ama cok sicak buhara duruldugunda gecen aydan icerde kalan kan lar olur damarlarda onlarda kiste donusebilir demisti nitekimde ole oldu :rolleyes:

aynen canım süt maydonoz buharı yaptık ama buhar kist yaparım ki?bu arada geçen bi kadın nasıl hamile kaldınız anlatti.9cm lik kitle hamile kalmis.ameliyata hazirlaniyor mus aldırmak icin.adeti gelmemis.aslinda kist çokta engel deil onu anladim.
Ah canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormus

Ah canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormus
Faydasini goren cok belki cok kaynara oturdun ondan olmustur canim ya

Çok teşekkürler kızlar Sabirsiz61 Sabirsiz61 @yarensu Melan-kolik Melan-kolik
Lekeyi görünce altüst oldum, sanırım hormonlar da tavan yapınca korku heyecan panik hepsi birbirine karışıyor ve duyguları yoğun yaşıyorum. Ağrım aşırı değil ama boşluk hissi gibi, adetken bende hep olurdu öyle hissediyorum. Hala keseyi de görmedim ya dış gebelikten korkuyorum, sonuçta tüm belirtileri çok erken ve yoğun yaşadım. Benimle aynı anda hamile kalanlar hep kasık ağrısı batma yaşıyor, bense bel ağrısı mide bulantısı ne varsa sıkça yaşıyorum, haliyle tedirginim elimde değil
Melan-kolik Melan-kolik akıntı rengi kahverengi
Sakin ol. Insallah bebeğin seni birakmayacak. Guzel düşün. Her insan ayni degil bunu biliyoruz. Hiç belirti vermeden 9 ayini gecirenler var. 9 ay boyunca dolu dolu belirti yaşayanlar da. İçini ferah tut.

ben kaynar oturmadim.ustundeki ateşli buharı gitikten sonra oturdum.cok kaynar zararli.buzusme yapabiliyormus damarlarda.dikkat etmek gerekiyor.

Back