• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

10.gun anca yerlesme oluyor yerlesmeden sonra hcg salgiliyor ee bide gec yerlesirse ben yine en erken 13 te ogrenirim e o gunde zaten regl gunu zaten karnimda agriyor senin poztif cikarsa bende yaparim biktim artik kaba cis yapmaktan migdem bulaniyor artik:stop:
aynen yaa 9 aydir idrarimi gormekten biktim her rengini gordum idrardimin biktim yahuu yiterrrrr:mad: cnm topikteki arkadaslarimin hepsi 10. gun ogrendi az cok silik cikio zaten yapcm insalalh pozitif olur tirsiyorm belrtim falan yok sadece kuku ustu gobus altinda bisiyler var sizlama gibi degisik :KK56:

Erken yapmissin tekr anlatayimda bipmeyen varsa dikkat etsin sonra aabyumurtam catlamiyormu kactimi derdine talasina dusmeyelim tek yaptigin gunlerde 12~1 uygun saat egerki t ye yakin rengi yakalarsan o gun 6~7 gibi tekrar yapki catlamayi yakala. Sen bu aksamda musaitlik varsa kocaya mesai yaz :) cunku yarin aksama geç kaliyorsun bugunde gec yapmissin erken yapsaydin yarin sabah iliski derdim ama belkide dun aksam catladi tam bir muallak sen riske atma :)
Sabirsiz61 Sabirsiz61 hayranım senin şu ovulasyon konusundaki engin tecrübene maşaallah canım ya:nazar:
:nazar::KK15:

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de 1.cizgiden cok hafif daha acıktı.bugün daha fazla koyulaşır diye beklerken 2.çizgi belirsizleşti.simdi ben ne zaman yumurtladım?yoksa yumurtlamadımmmı :KK43:
canım banada çok oluyordu sen o günleri değerlendir yinede risk alma

kizlar ovulasyonda degilde gebelik testlerinde labaquick tavsiye etmem benim gecen ay cift cizgiydi bi yapiodum cift bi yapiodum yoktu gebelik nalet test ve hep bozuk cikio. yeni bi test var ondan cok memnunum gitti gidoyrdan aldim FREELY markasi tavsiye ederim ;)

Canim bende bildigin siyah kirmizi kanama olmustu hemde cok keskin bir agri vardi kirmizi degilmi zaten hemen kotuyu dusunme ama dinlenmelisin yat uzan bi is yapma
@Olderseolur4406 canım bende kimyasal olduğunda tazecik pembe kan geldi öyle pespembeydi anlatamam adetken öyle temiz kan akmadı hiç. koyu leke gibi olunca korkmayın diyorlar. ama ağrıların artarsa mutlaka görün derim.

10.gun anca yerlesme oluyor yerlesmeden sonra hcg salgiliyor ee bide gec yerlesirse ben yine en erken 13 te ogrenirim e o gunde zaten regl gunu zaten karnimda agriyor senin poztif cikarsa bende yaparim biktim artik kaba cis yapmaktan migdem bulaniyor artik:stop:
Yapmayin sizde ben test yapmim diye sabah kalkiom yatakta kalkip test yapsammi diye bi dusunuyorum sonra hemen kosup isiyorum ohh diyorum ilk idrar gitti yarin sabaha kadar rahatim tavsiye ederim inanilmaz rahatlama geliyor :cool:

Erken yapmissin tekr anlatayimda bipmeyen varsa dikkat etsin sonra aabyumurtam catlamiyormu kactimi derdine talasina dusmeyelim tek yaptigin gunlerde 12~1 uygun saat egerki t ye yakin rengi yakalarsan o gun 6~7 gibi tekrar yapki catlamayi yakala. Sen bu aksamda musaitlik varsa kocaya mesai yaz :) cunku yarin aksama geç kaliyorsun bugunde gec yapmissin erken yapsaydin yarin sabah iliski derdim ama belkide dun aksam catladi tam bir muallak sen riske atma :)
tamam canim.cok sagol.bu aksamda mesai var o zaman bana :) ne zormuş hamile kalmak ya :-) bu topik herkeze uğur getirsin insallah.

aynen yaa 9 aydir idrarimi gormekten biktim her rengini gordum idrardimin biktim yahuu yiterrrrr:mad: cnm topikteki arkadaslarimin hepsi 10. gun ogrendi az cok silik cikio zaten yapcm insalalh pozitif olur tirsiyorm belrtim falan yok sadece kuku ustu gobus altinda bisiyler var sizlama gibi degisik :KK56:
Insallah seninki degisik bi agriysa benim bildigin regl agrisi oldum olcam gibi agriyo :rolleyes:

minesuu yoksaaaaa :-) inşallah vardır biseyler.sizlasin :) bu ay ikimizde buhar yaptık inşallah faydasını goruruz.

erken olunca neden kimyasal şüphesi oluyor sizde anlamadım ben
Evet kimyasal gebelik testte erken cikar diye birsey yok nirmal hamilelikle ayni seyri gosteriyor tek farki sagliksiz oldugu icin vücut ~ rahim kabul etmiyor Rabbimin işi iste hamdolsun. Kiii bu test silik yada hayalet degil ya uzerine gordun yada erken yumurtladin hic 8 gun kala böyle test gormedim.

Belirti sart degil canim inşallah pozitifi gorursun tez zamanda :))

Yapmayin sizde ben test yapmim diye sabah kalkiom yatakta kalkip test yapsammi diye bi dusunuyorum sonra hemen kosup isiyorum ohh diyorum ilk idrar gitti yarin sabaha kadar rahatim tavsiye ederim inanilmaz rahatlama geliyor :cool:
Hehe bende ole yapiyom hatta uyandigimda iyice patliyana kadar yataktan cikmiom bi anda kosup birakiom sonra kendi kendime bak gordun mu gulum sabretseydin test yapardin ama sabredemedin die laf sokuyom :KK70:

@Olderseolur4406 canım bende kimyasal olduğunda tazecik pembe kan geldi öyle pespembeydi anlatamam adetken öyle temiz kan akmadı hiç. koyu leke gibi olunca korkmayın diyorlar. ama ağrıların artarsa mutlaka görün derim.
Aynen katiliyorum bilhassa iki kasikta birden cift tarafliysa agrin gorun muhakkak sureklilik gosteren agrida iyi seylerin habercisi degil. Ihmal etme ama boyle stresede girme olacağına varir. Ama ben sanmiyorum bebisin sımsıkı sarilmistir sana annesi sen sadece kafani rahatlat ve dinlen hatta bence bugun girme nete dinlen biraz olmazmi

Son düzenleme:
Back