- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.761
Canim o agriya aldanma ben kimyasalda normal adet agrisi cektim hatta 2 gun pedle gezdim ahanda olucam diye o agri oluyor hamileykende o yuzden adet olucam diye salmayin kendinizi yuksege uzanmayin, agir kaldirmayin, yorucu is yapmayin. Ben butun agir islerimi adetliyken yapiyorum cam silme perde merde olaylarini ayin geri kalan gunlerinde hamis modunda takiliyorum ne olur ne olmaz diyeInsallah seninki degisik bi agriysa benim bildigin regl agrisi oldum olcam gibi agriyo
Çok teşekkürler kızlarOlderseolur0606 canım bende kimyasal olduğunda tazecik pembe kan geldi öyle pespembeydi anlatamam adetken öyle temiz kan akmadı hiç. koyu leke gibi olunca korkmayın diyorlar. ama ağrıların artarsa mutlaka görün derim.
evet yaa denemedigim kalmadi corek otu bal tarcin 3 aydir yiorm böğğ sut maydonoz buhari of off gina geldi hamile olmak istiorm yaa benim ne eksigim varrminesuu yoksaaaaainşallah vardır biseyler.sizlasin :) bu ay ikimizde buhar yaptık inşallah faydasını goruruz.
Eveet onu hatirliyorum test faciandan sonra yeni topik actinkizlar ovulasyonda degilde gebelik testlerinde labaquick tavsiye etmem benim gecen ay cift cizgiydi bi yapiodum cift bi yapiodum yoktu gebelik nalet test ve hep bozuk cikio. yeni bi test var ondan cok memnunum gitti gidoyrdan aldim FREELY markasi tavsiye ederim
aaa gercekten mi bende bu ay denemeyi düşünüyordumNe buhari yaptiniz ayol sut maydanoz buharimio buhari yaptim ay bende kist olustu dikkat edin derim
sut maydonoz buhari sekerim yok ay ondan kist olmamistir kizz sifa o sifa ayolNe buhari yaptiniz ayol sut maydanoz buharimio buhari yaptim ay bende kist olustu dikkat edin derim
Yakicaniz seyinizi :)) bu ay bende dusundum sizden duyunca ama cesaret edemedim baska sikintilar olur diye sizden guzel haberler gelir ve ben yine havami alirsam yaparim tarif edersiniz bana :))minesuu yoksaaaaainşallah vardır biseyler.sizlasin :) bu ay ikimizde buhar yaptık inşallah faydasını goruruz.
Canim bu konuda ben biraz ters insanim herhalde dusuk yaptigim ay hic bi belirtim yoktu bu agrilarda yoktu zaten agri olmadigi icin suphelendim benCanim o agriya aldanma ben kimyasalda normal adet agrisi cektim hatta 2 gun pedle gezdim ahanda olucam diye o agri oluyor hamileykende o yuzden adet olucam diye salmayin kendinizi yuksege uzanmayin, agir kaldirmayin, yorucu is yapmayin. Ben butun agir islerimi adetliyken yapiyorum cam silme perde merde olaylarini ayin geri kalan gunlerinde hamis modunda takiliyorum ne olur ne olmaz diye
aynen canım süt maydonoz buharı yaptık ama buhar kist yaparım ki?bu arada geçen bi kadın nasıl hamile kaldınız anlatti.9cm lik kitle hamile kalmis.ameliyata hazirlaniyor mus aldırmak icin.adeti gelmemis.aslinda kist çokta engel deil onu anladim.Ne buhari yaptiniz ayol sut maydanoz buharimio buhari yaptim ay bende kist olustu dikkat edin derim
inşallah gerek kalmaz yapmana :) iyimi oldu kötü mü bende bilmiyorum.gorecez bakalim.Yakicaniz seyinizi :)) bu ay bende dusundum sizden duyunca ama cesaret edemedim baska sikintilar olur diye sizden guzel haberler gelir ve ben yine havami alirsam yaparim tarif edersiniz bana :))
kizz benim testi bi gorsen kopkiyu iki cizgi kan testine kostum esime bebek ayakkabisi almistim sana hediye aldim diye sonucu ogrenince yikildim aldigim hediyeyide balkona atip yaktim sinirimdenEveet onu hatirliyorum test faciandan sonra yeni topik actinbende gecen hafta yasadim aynisini bozukmus lanet test kostum kan verdim havami aldim
siz nasil yaptiniz?sut maydonoz buhari sekerim yok ay ondan kist olmamistir kizz sifa o sifa ayol
Simdi daha güzellerini alirsin yavrummm sabret eccukkizz benim testi bi gorsen kopkiyu iki cizgi kan testine kostum esime bebek ayakkabisi almistim sana hediye aldim diye sonucu ogrenince yikildim aldigim hediyeyide balkona atip yaktim sinirimden
Ne sifasi ayol yaptigim ay sutten tiksindim 3 gun oturdum ama gel bana sor dr soledim maydonoz osturojen salgiliyormus rahime ii bisey ama cok sicak buhara duruldugunda gecen aydan icerde kalan kan lar olur damarlarda onlarda kiste donusebilir demisti nitekimde ole oldusut maydonoz buhari sekerim yok ay ondan kist olmamistir kizz sifa o sifa ayol
Ah canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormusaynen canım süt maydonoz buharı yaptık ama buhar kist yaparım ki?bu arada geçen bi kadın nasıl hamile kaldınız anlatti.9cm lik kitle hamile kalmis.ameliyata hazirlaniyor mus aldırmak icin.adeti gelmemis.aslinda kist çokta engel deil onu anladim.
Faydasini goren cok belki cok kaynara oturdun ondan olmustur canim yaAh canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormus
Emin ol yanmaya az kaliyor canimYakicaniz seyinizi :)) bu ay bende dusundum sizden duyunca ama cesaret edemedim baska sikintilar olur diye sizden guzel haberler gelir ve ben yine havami alirsam yaparim tarif edersiniz bana :))
Zaten cok kaynar olacakki buhar ciksin canim obur turlu az sicak olunca buhar cikmiyo e belinede battaniye sarion tamamen sicak olmasi gerekiyor buhar yapabilmesi icinFaydasini goren cok belki cok kaynara oturdun ondan olmustur canim ya
Sakin ol. Insallah bebeğin seni birakmayacak. Guzel düşün. Her insan ayni degil bunu biliyoruz. Hiç belirti vermeden 9 ayini gecirenler var. 9 ay boyunca dolu dolu belirti yaşayanlar da. İçini ferah tut.Çok teşekkürler kızlarSabirsiz61 @yarensu Melan-kolik
Lekeyi görünce altüst oldum, sanırım hormonlar da tavan yapınca korku heyecan panik hepsi birbirine karışıyor ve duyguları yoğun yaşıyorum. Ağrım aşırı değil ama boşluk hissi gibi, adetken bende hep olurdu öyle hissediyorum. Hala keseyi de görmedim ya dış gebelikten korkuyorum, sonuçta tüm belirtileri çok erken ve yoğun yaşadım. Benimle aynı anda hamile kalanlar hep kasık ağrısı batma yaşıyor, bense bel ağrısı mide bulantısı ne varsa sıkça yaşıyorum, haliyle tedirginim elimde değil
Melan-kolik akıntı rengi kahverengi
ben kaynar oturmadim.ustundeki ateşli buharı gitikten sonra oturdum.cok kaynar zararli.buzusme yapabiliyormus damarlarda.dikkat etmek gerekiyor.Ah canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?