• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eki Görüntüle 1789682 bunlarda ovi testlerim 10.gunden beri hep boyleydi
canım sen korkmayı bırak bir an önce kan ver devlet hastanesi yakınsa acilinde ver ben acile gidip veriyordum 1 saat sonra çıkıyordu. kimyasal gebelik şüphesi var de. benim de kasım ayında böyle olmuştu 10. günden itibaren ovulasyonlar hep çift çıkıyordu. o ay ilk kez ovulasyon testi kullandığım için ne olduğunu anlamamıştım meğer hamileymişim ama bebişimi kaybettim maalesef sen işi riske atma

Kızlarr yine desteğinize ihtiyacım var. Bugün adetin 4. Günü.
Adetin 2. Gününde azdı, Bu sefer birkaç damla kahverengi akıntı oldu. Bebek tehlikede mi? Doktor progestan vermişti. sağ kasıkta ağrım da var. Lütfen bilenler yorumlasın korkuyorum kanama olur diye
Düşük belirtileri nasıl oluyor? Adet oluyormuş gibi hissediyorum

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de 1.cizgiden cok hafif daha acıktı.bugün daha fazla koyulaşır diye beklerken 2.çizgi belirsizleşti.simdi ben ne zaman yumurtladım? :/ yoksa yumurtlamadımmmı :(

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de 1.cizgiden cok hafif daha acıktı.bugün daha fazla koyulaşır diye beklerken 2.çizgi belirsizleşti.simdi ben ne zaman yumurtladım? :/ yoksa yumurtlamadımmmı :KK43:
son iki test arasında çatlama olmuş. Umarım içerde sperm vardır yoksa da hemen ilişki olsa güzel olur

acil cevap istiyorum ya laboquick 40 ovulasyon + 10 gebelik testini alıcam

yada surelab 44 ovulasyon + 8 gebelik testini alıcam

kararsızım

canım sen korkmayı bırak bir an önce kan ver devlet hastanesi yakınsa acilinde ver ben acile gidip veriyordum 1 saat sonra çıkıyordu. kimyasal gebelik şüphesi var de. benim de kasım ayında böyle olmuştu 10. günden itibaren ovulasyonlar hep çift çıkıyordu. o ay ilk kez ovulasyon testi kullandığım için ne olduğunu anlamamıştım meğer hamileymişim ama bebişimi kaybettim maalesef sen işi riske atma
tamam canim esimi ikna edip bi doktora gideyim

bilmiyorum canim daha once hic doktora gitmedim.bu ay ovulasyona basladim.
Bi kanda bhcg baktir. Negatif cikarsa biran once kadin doguma git. Kisti olanlarda da lh seviyesi zaten yuksek oldugu icin ovulasyon testin belirgin cikmis olabilir. Iki ihtimalin var yani bence. Ama 8 gun once idrarda pozitif çıkanı hic duymamistim

Kızlarr yine desteğinize ihtiyacım var. Bugün adetin 4. Günü.
Adetin 2. Gününde azdı, Bu sefer birkaç damla kahverengi akıntı oldu. Bebek tehlikede mi? Doktor progestan vermişti. sağ kasıkta ağrım da var. Lütfen bilenler yorumlasın korkuyorum kanama olur diye
Düşük belirtileri nasıl oluyor? Adet oluyormuş gibi hissediyorum
Canim bende bildigin siyah kirmizi kanama olmustu hemde cok keskin bir agri vardi kirmizi degilmi zaten hemen kotuyu dusunme ama dinlenmelisin yat uzan bi is yapma

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de 1.cizgiden cok hafif daha acıktı.bugün daha fazla koyulaşır diye beklerken 2.çizgi belirsizleşti.simdi ben ne zaman yumurtladım? :/ yoksa yumurtlamadımmmı :KK43:
Keske paylassaydin aksam. Dun kacta yaptin testi ben hep diyorum koyuluk gorunce aradaki zamani kisaltinki boyle tereddutte kalmayin dun ve bugunkinin saatlerini yazsana birde iliski oldumu dun umarim dun yada onceki gun olmustur.

Back