- 16 Ocak 2016
- 331
- 654
- 103
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.681
Diyelim geç dollenme oldu. Adete 4 gün kala belli olur mu kanda?Sen gidip bi test yaptirsana yaw hala burdasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyelim geç dollenme oldu. Adete 4 gün kala belli olur mu kanda?Sen gidip bi test yaptirsana yaw hala burdasin
Pozitif bu. Ama dediginiz gibi erken belirli olmasi için. Tekrar test yapma imkaniniz varsa yapin bi.Eki Görüntüle 1789677 kizlar bu dunki testim.
Bat a 8 kala oooo rekor bukizlar benimde bata 8 gun var.ama kimyasal gebelikten supheleniyorum gecmiyor vakit bi turlu. ovulasyon testlerim hep koyu cikiyodu sonra gebelik testi yaptim ondada.pozitif cikti.ama yinede guvenemiyorum cunku daha bata cok var.keske bu kadar erken gebelik testo yapmasaydim
Hcg değerleri bilinmeden kimyasal nasıl diyorsunuz allah korusun. En azindan kan testi verin 1 gün durup tekrarlayın falankorkuyorum cunku atesim sanki dusuyor buda beni kimyasal mi acaba diye dusunduruyor.benim gibi olan varmi
aaa cift cizgi cnm masallah kan vermeye gitsene sen erken dollenme olmus anlasilan cnm cok sanslisin ki battan 8 gun once oggrenmissin kan ver daha da netlessinEki Görüntüle 1789677 kizlar bu dunki testim.
aslinda ben ovulasyon yapiyodum yumurtlama gunumu hesaplamak icin hepsi koyu olunca garibime gitti sonra test yaptimPozitif bu. Ama dediginiz gibi erken belirli olmasi için. Tekrar test yapma imkaniniz varsa yapin bi.
Canum ya iki ay önce bende bu testten yapmistim hem de 6gun gecikmeden sonra aynen böyle cikmisti ama test yamlismis buda tst yaptun miEki Görüntüle 1789677 kizlar bu dunki testim.
canim yapmadim sadece bu testlerden yaptim oylesine.simdide korkuyorumCanum ya iki ay önce bende bu testten yapmistim hem de 6gun gecikmeden sonra aynen böyle cikmisti ama test yamlismis buda tst yaptun mi
canim insallah oyledir.bu kadar erken olunca benimde aklima kimyasal gebelik geldiaaa cift cizgi cnm masallah kan vermeye gitsene sen erken dollenme olmus anlasilan cnm cok sanslisin ki battan 8 gun once oggrenmissin kan ver daha da netlessin
bu testlerin markası neEki Görüntüle 1789682 bunlarda ovi testlerim 10.gunden beri hep boyleydi
Kist var mi sizde?Eki Görüntüle 1789682 bunlarda ovi testlerim 10.gunden beri hep boyleydi
cnm kimyasal gebelik boyle ollaz adetin gecer 1 hafta sinra duser bebek ayrica testin koyu baya bi arkadasimda vardi onunda boyleydi simdi 5 aylik hamile erken dollenmeydi onunda senin de oyle bence kan ver ve 2 gunder bir tekrarlacanim insallah oyledir.bu kadar erken olunca benimde aklima kimyasal gebelik geldi
Belkide gecen ay ustune gormusundur canim bi kan vercanim insallah oyledir.bu kadar erken olunca benimde aklima kimyasal gebelik geldi
Canim bizimde bata 7 gun falan var acaba bizde de cikar mi ki ama benim regl sancilarim var ben olacam galiba umidim sendecnm kimyasal gebelik boyle ollaz adetin gecer 1 hafta sinra duser bebek ayrica testin koyu baya bi arkadasimda vardi onunda boyleydi simdi 5 aylik hamile erken dollenmeydi onunda senin de oyle bence kan ver ve 2 gunder bir tekrarla