• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kizlar benimde bata 8 gun var.ama kimyasal gebelikten supheleniyorum gecmiyor vakit bi turlu. ovulasyon testlerim hep koyu cikiyodu sonra gebelik testi yaptim ondada.pozitif cikti.ama yinede guvenemiyorum cunku daha bata cok var.keske bu kadar erken gebelik testo yapmasaydim:KK61::KK61:

IMG-20160305-WA0000.jpg kizlar bu dunki testim.

kizlar benimde bata 8 gun var.ama kimyasal gebelikten supheleniyorum gecmiyor vakit bi turlu. ovulasyon testlerim hep koyu cikiyodu sonra gebelik testi yaptim ondada.pozitif cikti.ama yinede guvenemiyorum cunku daha bata cok var.keske bu kadar erken gebelik testo yapmasaydim:KK61::KK61:
Bat a 8 kala oooo rekor bu

kızlar merhaba doktora gittim sağolsun çok ilgilendi herşey çok temiz güzel görünüyo dedi kistlerim vardı onlarda abartılcak bi boyutta değil ve sizi ilgilendiren kısım ise şu eğer hamile kalmaya çalışıyosanız acilen folik asit + b12 desteği önerdi doktor bu hamile kalmaya yumurtaları sağlıklı geliştirmesinden mütevellit şiddetle önerdi ve başladım bilginiz olsun bugun ovulasyonunda 6. gunu yarından itibaren ovulasyon testi alıcam inş

canim insallah oyledir.bu kadar erken olunca benimde aklima kimyasal gebelik geldi:KK61::KK61:
cnm kimyasal gebelik boyle ollaz adetin gecer 1 hafta sinra duser bebek ayrica testin koyu baya bi arkadasimda vardi onunda boyleydi simdi 5 aylik hamile erken dollenmeydi onunda senin de oyle bence kan ver ve 2 gunder bir tekrarla ;)

cnm kimyasal gebelik boyle ollaz adetin gecer 1 hafta sinra duser bebek ayrica testin koyu baya bi arkadasimda vardi onunda boyleydi simdi 5 aylik hamile erken dollenmeydi onunda senin de oyle bence kan ver ve 2 gunder bir tekrarla :KK66:
Canim bizimde bata 7 gun falan var acaba bizde de cikar mi ki :KK70:ama benim regl sancilarim var ben olacam :cry: galiba umidim sende

Back