• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hamileler bisey sorcam burnunuza olmayan bisey kokusu geliyor mu bazi hamilelerde bunu cok duydum yoksa ben iyice siyirdim mi dunden beri burnuma yanik lastik kokusu geliyor ama ara ara disardanda gelmio kokuyu aldimda esime soruyom yooo dio komsuya tel actim ta disardan bi koku geliomu die oda yok dio evdede yanan bisey yok siyiriyom mu ne:KK59:

ben yaptim cnm çamaşır suyuyla hatta hamile olmadigini kesin bildiğim bi arkadaşa da yaptirdim onda kopurmedi bende köpürdü. hatta o ay yerlesme kanamasi bile oldu ama malesef 4 gün gecikmeyle adet oldum :KK43: kimyasal gebelik mi oldu o ay anlayamadim
Canim ben bu testi daha onceden yapmistim boyle calkalanmis kola gibi fokur fokur kaynayarak kopurmustu ama ertesi gun adet olmustum o keskin kokuyu cigerlerime cektigimle kalmistim :KK70:

Kızlar ya benim bu sabah yine azıcık lekem oldu.
Bi önceki lekenin üstüne 6 gun geçti, yerleşme kanaması olabilir mi ki ovulasyon dan da 4 gün geçti.
Fikri olan var mı ? Kist enfeksiyon vs yok.
Canim ovulasyon testi ile karsilastir belirtilerin oldugu gunlerini soyleki benim ayin 23. De ov gunumdu 27sinde vucuttaki tum belirtileri not almistim takvime ve ogunden itibaren ov testlerime goz atinca anliyorum ki bolunme 28de tamamlandi aslinda ovulasyon testleri bize bircok ipucu veriyor

Canim ovulasyon testi ile karsilastir belirtilerin oldugu gunlerini soyleki benim ayin 23. De ov gunumdu 27sinde vucuttaki tum belirtileri not almistim takvime ve ogunden itibaren ov testlerime goz atinca anliyorum ki bolunme 28de tamamlandi aslinda ovulasyon testleri bize bircok ipucu veriyor
kizz bolunmeyi ovu testinden nasil anladin cabuk anlat :D

Ovulasyon 4 gun onceydi canım ama ondan 2 gun önce bi leke daha olmuştu. Ben siliklesince bıraktım test yapmayı hem testimde bitti zaten 1 tane var onu da gebelik olursa yapıp size atmak için saklıyorum. Bölünme 5 günde tamamlanmış sizin belki benimkide 4 günde tamamlanmıştır. Neyse artik paşa paşa bekleyecem zaman geçmez bu hafta

Back