- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.621
ben yaptim cnm çamaşır suyuyla hatta hamile olmadigini kesin bildiğim bi arkadaşa da yaptirdim onda kopurmedi bende köpürdü. hatta o ay yerlesme kanamasi bile oldu ama malesef 4 gün gecikmeyle adet oldumKizlar ozellikle hamiş arkadaslar @Olderseolur4406 @AdAraS @Melan-kolik @selin_78 @TEKPRENSES (tlf dan giriyorum diger hamis arkadaslarin isimlerine bakamadim ama sizlere de geliyor bu sorum)
Karbonat ve çamaşır suyu ile gebelik testi yapiliyormus. Yapaniniz oldu mu? Yaptiysaniz sonuçlarıni paylaşır misiniz?
canım daha 2-3 aydır deniyoruz biz..klomen, aşılama, çatlatma iğnesi vs daha hiç ilgilenmedim nedir kimin nesidir diye..forumlarda hep okuyorum ama yok araştırmayım diyorum inşallah onlara hiç gerek kalmazcnm ben 2 ay önce ilk defa klomen kullandim onun etkisiyle adet biter bitmez 8. gün catladi ilk yumurta
olabilir cnm hadi insallahKızlar ya benim bu sabah yine azıcık lekem oldu.
Bi önceki lekenin üstüne 6 gun geçti, yerleşme kanaması olabilir mi ki ovulasyon dan da 4 gün geçti.
Fikri olan var mı ? Kist enfeksiyon vs yok.
Peki bu yerleşme lekesi ise kaç gün sonra çıkar ki kandaolabilir cnm hadi insallah
ooo sende de var kesin bisilercesaret edemiyorum kan vermeye korkuyorum. Bi idrar testinde ciksa koşup gidecem. Bu arada dün ki ovulasyon testim:
olabilir cnm yarin da yap eğer yine koyu çıkarsa yumurta catlamak üzere demek. 2 cizgi siliklestiginde artik yumurta çatlamış demektir :)Kızlar bu ovülasyon günü mü demek?
bana da çok komik gelmişti eğlence olsun diye yapmıştık ne gülmüştük eşimleGereksiz heyecan stres yapmandan iyidir bu yüzden gerçeklerle yüzleş diyorum, böyle testlerle de kimsenin kafasını karıştırma bbunlar genelde tutmuyormus canım. Hadi kalk test ver de biz de rahatlayalim sen de eşin de
Evet onuda izliyorum :)) bak muhakkak keyif alirsin diye dusunuyorumtamam cnm bakıcam senin için. macera dersen izlediğim tek dizi game of thrones oda çok iyi biliyosundur belki
cnm döllenmeden 8 gun sonra varsa birşeyler çıkar demişti doktorum tabi kan tahlilindePeki bu yerleşme lekesi ise kaç gün sonra çıkar ki kanda
Ohooo yeni bolumunu bekliyoruz ara verdiler biliyosun :)))Gerilim seviyorsan sana the walking dead dizisini tavsiye ederim ona basla bidaha birakamazsin
sen yarin sabah git bi kan testi yaptir kafan rahat etsinBat 10 mart. Bugun ovulasyondan sonra 8 gun falan gecti sanirim. Korkuyoruuuum
Ara bitti yeni bölümler yayınlanıyor. Bende izliyorum Walking Dead.Ohooo yeni bolumunu bekliyoruz ara verdiler biliyosun :)))
Ay yavrum ne bilim simdi gel buraya desem ayip olur diye ses etmedim sana :) uzuldum simdi cagirmadigimaayy ne guzell bu topigi ve sizleri cok sevdim enerjiniz cok yuksek :)) kizzSabirsiz61 insan bu topigi actiginda cagirmaz mi acilarin cocugu gibi yalniz basima takiliodum ask olsun sana
ya bi de dizilerde filmlerde kadınlar çıkıp diyor yaa adetim 2 hafta geçti veya bu ay adet olmadım galiba hamileyim filan sonra gidip test yapiyorlar ikinci çizgi kan kırmızısı çıkıyor. hadi be ordan diyesim var hangi kadın hamile olma ihtimali varken test için o kadar bekler kiYa kizlar uyanir uyanmz aklima geldi annelrimz olsun buyuklerimz hamile oldugunu bile anlamzmis ne yumurtlama gunu ne gun asiri hic bisey bizler ne hale geldik boyle ovulasyon testleri regl olmadn gunler oncesi gebelik testleri eslerimizee kndimize kurler ya annm regl bi 5 6 gun gecsn oyle heyecan yap diur ahhh annm bn bi gun olmsm gecse varya apartmani basima toplrm vallahi eski zamnda yasaydm diyrm
ben anneme yumurta çatlamış deyince hamile kaldım saniyorHaha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi
Wuhuuu bişeyler var bence bunda.cesaret edemiyorum kan vermeye korkuyorum. Bi idrar testinde ciksa koşup gidecem. Bu arada dün ki ovulasyon testim:
benim annem artik kendini geliştirdi ama google amcaya girip okuyormuş bebek nasil olur ovulasyon nedir filan artik bana akil vermeye başladıaynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk
Aaaa dur herifi durtim atladik sanirim :))Ara bitti yeni bölümler yayınlanıyor. Bende izliyorum Walking Dead.
Çok guldum buna yaA benim annemde bilmez kuzum yaben anneme yumurta çatlamış deyince hamile kaldım saniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?