Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ooohhhh sen daha yenisin olur olur insallah hiç birşeye gerek kalmadan olur sanirim en mantiklisi eğer yumurtlaman duzenliyse test filan yapmadan adet biter bitmez 2 günde bir ilişki hatta kendini kasmadan canin istemiyorsa o gün varsin olmasin ertesi gün olur.

Soledim benim adama indirecek bugun aksam izleriz vikings e daldik bu ara onu unuttuk arada girince cilki zikiyo zaten :)
Aynen sorma ya cok ara verio ara verince annem hergun ario dead ne zaman baslio die garibim the walking demeyede dili donmuyor abd yi aricakmis bu kadarcim bolumle sezon finali olmaz bide en az 90 dk olsun diye

Artik ole yapicam kocayada tembihlicem kacak olursa bana solemesin
ahhh ahhh evlendiğim ilk yıl kocişi mahvettim aman dikkatli ol sakin kaza filan olmasin daha bebek için erken havalarindaydim eşim de kiziyordu bebek olsa nolcak oluversin diye. ben zannediyordumki korunmayı bıraktığım an hamile kalirim. Aaahhhh ahhh bileydim ilk geceden korunmazdim

Aman canim ben 4 yildir korunmuyorumda noldu hic korunmadik isin garibi dogum yaptiktan sonra yada hamilelikte mikrop kapmasi die illa koruma olcak onu nsl becercez pek bi cahilim

Aynen sorma ya cok ara verio ara verince annem hergun ario dead ne zaman baslio die garibim the walking demeyede dili donmuyor abd yi aricakmis bu kadarcim bolumle sezon finali olmaz bide en az 90 dk olsun diye
Iyiymis dead de yeter yaaa hastasiyiz dedeee bak izlemediysen fringe izle oda cok guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…