• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Haha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi:-):KK70:
Ama cok sekerler hele anarnm bak ne dedi dokttdn ciktm onlar anneme ulasamyinca bni ararlr hala ayni evde yasiyrz gibi annen nerde ver der nese doktrdn ciktm dedim yumurtalrm kocamn olmus dedim yavrum biz iki kisiyz geleceksen buyuk olan yumurtadaan alma kucukler varya sari ondan al dedi bn sok cvp versm anltmaya calissm oooo kim bilir ne zamn anliyck tam anarne aksama. Getrrm dedim

Bende 5 kilo aldim 2 ayda tatliydi pastaydi atistirmalik derken pijamama sigamadim yaa yok boyle bir olay suan gevrek yiyorum sutle en azindan 3 kilosunu versem yeter :KK49:
Bnim esim vardiyali calisiyr belirli bi yemk vaktimz yokki 1hafta bir duzen kokuyrz hoippp degisiyr ise gderknde o yerkn sende ye lutfnnn eslik et diyr ve sonuc geldi kilolrrr

Ama cok sekerler hele anarnm bak ne dedi dokttdn ciktm onlar anneme ulasamyinca bni ararlr hala ayni evde yasiyrz gibi annen nerde ver der nese doktrdn ciktm dedim yumurtalrm kocamn olmus dedim yavrum biz iki kisiyz geleceksen buyuk olan yumurtadaan alma kucukler varya sari ondan al dedi bn sok cvp versm anltmaya calissm oooo kim bilir ne zamn anliyck tam anarne aksama. Getrrm dedim
Hahhaha ay cok sekermis ananen :KK49:

Ah bizler cok kafaya takiyoruz ondan oluyor millet hamile kaldini anlamiyor bile hele benim kaynanam masallah esimi dogurmus bi ay sonra kaynima kalmis kaynim dogmus 1 ay sonra gorumceme kalmis gorumcemden sonrada 2 dusuk 2 de kurtaji var kadinin nsl oldu bole diyom karnimda kipirdayinca anladim dio:KK70:
Hemen git kucakla surtun bisey yap yapisik ikiz gibi dolas bulassin ayyy mahallelerde oturan teyzelere benzedm

Haha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi:-):KK70:
aynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk :D

Bnim esim vardiyali calisiyr belirli bi yemk vaktimz yokki 1hafta bir duzen kokuyrz hoippp degisiyr ise gderknde o yerkn sende ye lutfnnn eslik et diyr ve sonuc geldi kilolrrr
Evde olunca harekette az oluyor ister istemez kiloda oturuyor vucuda calisirken hic boyle sıkıntım yoktu. Haciosmandaki metroya inen varsa bilir yerin 6 kat altinda sabah aksam bir kere inip cikinca en buyuk spor oluyordu offf offf

Evde olunca harekette az oluyor ister istemez kiloda oturuyor vucuda calisirken hic boyle sıkıntım yoktu. Haciosmandaki metroya inen varsa bilir yerin 6 kat altinda sabah aksam bir kere inip cikinca en buyuk spor oluyordu offf offf
Ayni bnde calismiyrm bu sene sepetler yaptym kecelerden susler onlrda bir yere kadar evde koyacak yer bulmiyrm

aynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk :KK70:
Aynen yaaa anam hep stresten onlarin zamanında streste yokmus tvde. ye ic yat gelsin bebekler :KK49:

aynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk :KK70:
Evet onlara gore herzaman olur annemde ole dio ben bu ay igne vuruncaktim dr saat verdi 36. Saat iliski die anneme soledim kiz bu isin saatimi olur koca bi ay napionuz birbirinize mi bakionuz dio bu dr senin adamin isteyinede karisiyor bole evlilik olmaz yavrum dio:KK70:

Back