- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.601
Haha ay kuzum valla buyrun gelin koca salona dizerim ben hepinizi ortayada kaynanam guzel guzel uyuyun kuluckaya yatin birlikteCeker ceker sen yatagi yorgani hazrla kayinvalideni cagir bizim topik senden el alck anacigim de biz bi gelelim anam ne cinganim knfi kndimizi davet edip ustune usluk arkamada misafr takiyrmrm
Aaa ne alaka kiz ben boyle kitaplari filmleri dizileri seviyorum napim ask romanlarimi okuyayim vicik vicik iggghhyAl iste biz ona dinlendir kafayi diyoruz o beyni top yekun sarsmayi planliyor
genelde romantik-komedi tarzı canım :) yabancı dediğim gibi türk dizilerle alakam yok. zaten iş ve kocışden vakit yok..fırsat bulunca laptopdan izlerim diyorum.Ne tur diziler izliyorsun tavsiyelerim olabilir :)
Evet ask kitaplari oku libidolar tavan yapsinAaa ne alaka kiz ben boyle kitaplari filmleri dizileri seviyorum napim ask romanlarimi okuyayim vicik vicik iggghhy
Benim adetim bitti yani 4.gün (3 gün sürer)nasıl olsa birşey olmaz dedim şuan 18 aylık oğlum var
benim adet olmama 1 gün vardı hamile kalmam imkansızdı ama nasıl olduysa tek ilişkide hamile kaldım şu anda 11 haftalığım
25 ağustos adetim başladı sanırım eylül 1-2 gibi bitti bittikten sonraki ilk birlikteliğimde ve tek damlayla hamile kaldım geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama kaçmış biraz eşimede sordum yok yok dikkat ettim dedi ama şüphelendim 1 ay sonrada hamile oldğumu öğrendim tek sefer tek atış 3 ay öncede ilaçla korunmayı bırakmıştım bide ilaç 6 ay daha korur diyorlar inanmayın
ben şöyle anlıyorum eşim içime boşalmadan yani isteyerek boşalamadan sadece 1 damla ile hamile kaldım. Sonra cinsel isteksizlik başladı, 7 haftalık hamileyim, bir daha birlikte olmadık. hamileliğin ilk başında isteksizlik oluyormuş, bence o sebeple anlıyorlardır tek ilişki ile hamile kaldıklarını :)
27. şubatta adet gören ve adeti 3 gün süren biri olarak 2 Mart'ta sadece bir defa ilişkiye girdikten sonra eşimle hamile kaldım..Ben de çok şaşırdım. Bir hafta sonra benim kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Hatta akıntım fazlalaşmış ve üstüme korkunç bir halsizlik musallat olmuştu. 2 hafta içinde o kadar ağırlaştı ki karın ağrım üniversite hastanesine gidince hcg değerime baktırdığımda 3 haftalık hamile idim, şaşırmamıştım. keseyi 5.haftada görmüştük..
Valla kızlar olmaz demeyin, reglime yakın kasıklarımda ağrımaya başlamıştı bugün yarın regl olucağimi düşünürken bir gün korunmadık olan oldu velet yolda
Ben de tek seferde hamile kalanlardanim. Biz 4.5 yıldır korunuyorduk, ve biraz daha korunmaya devam edecektik sat bittiğinin ertesi günu nasıl olsa olmaz yumurtlama daha çok var deyip korunmasız oldu ve sonrasında yine korunduk. Ve neredeyse o ilişkinin üzerinden 5 gün falan geçince yumurtlama oldu ya da akıntılardan ben öyle sandım. Adet gecikmesini hiç onemsemedim hatta bir de antibiyotik kullanıyordum ama işte kısmet. 4.5 yıllık evlilikte tek korunmasız ilişki diyebilirim ve bebek yolda.
Ayyy hic tarzim degilgenelde romantik-komedi tarzı canım :) yabancı dediğim gibi türk dizilerle alakam yok. zaten iş ve kocışden vakit yok..fırsat bulunca laptopdan izlerim diyorum.
New Girl çok iyi tavsiye edebilirim birde Hart of Dixie de baya komik her ikisindede benim gibi şapşik bir kız başrolde galiba ondan seviyorum
Bu isin sirri korunmak zaten artik bunu cozdumKızlar biz o kadar hesap yapıyoruz ya bakın bu konuda yazılanlar bana ümit oldu artık hesap kitap yapmamaya çalışacağım ( inşallah ) bakın neler yazmışlar.
gerilimmi seviyorsun ne o zaman oda olmazkiii bebek istioruzz geril geril olmazkii :)Ayyy hic tarzim degil
Bn yazi yamayida unutmsm vazla ne fazla oldu vazla ne akil birakti lr ne fikir bendeVazla kayntmyin opuyrm hepimnizi guzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle
Neden olmasin yahu :) ben polisiye, gerilim, macera seviyorum adrenalin iste :)) the mentallist kesinlikle tavsiye ederim uc noktalarda degil keyif alacagini dusunuyorum 1~2 bolum izle bakalim hosuna giderse devam edersin :)gerilimmi seviyorsun ne o zaman oda olmazkiii bebek istioruzz geril geril olmazkii :)
bilemiyorum artık canım :)Bu isin sirri korunmak zaten artik bunu cozdum
tamam cnm bakıcam senin için. macera dersen izlediğim tek dizi game of thrones oda çok iyi biliyosundur belkiNeden olmasin yahu :) ben polisiye, gerilim, macera seviyorum adrenalin iste :)) the mentallist kesinlikle tavsiye ederim uc noktalarda degil keyif alacagini dusunuyorum 1~2 bolum izle bakalim hosuna giderse devam edersin :)
Gerilim seviyorsan sana the walking dead dizisini tavsiye ederim ona basla bidaha birakamazsinNeden olmasin yahu :) ben polisiye, gerilim, macera seviyorum adrenalin iste :)) the mentallist kesinlikle tavsiye ederim uc noktalarda degil keyif alacagini dusunuyorum 1~2 bolum izle bakalim hosuna giderse devam edersin :)
insan hayretle okuyorr hakkaten olabiliyormuş ama yaaa bizde olmazki öyle diyeside geliyor içimdenKızlar biz o kadar hesap yapıyoruz ya bakın bu konuda yazılanlar bana ümit oldu artık hesap kitap yapmamaya çalışacağım ( inşallah ) bakın neler yazmışlar.
olur mu olur canım. ben iki kez hamile kaldım ve ikisi de sürpriz olmuştu yani sürpriz derken hiç hesaplamamıştıminsan hayretle okuyorr hakkaten olabiliyormuş ama yaaa bizde olmazki öyle diyeside geliyor içimden
hosgeldin cnmGunaydin arkadaşlar. Nasilsiniz?yeni hamislerimiz olmuş hayirli olsun insallah. Darisi başımıza olsun
cnm ben 2 ay önce ilk defa klomen kullandim onun etkisiyle adet biter bitmez 8. gün catladi ilk yumurtaSabirsiz61 günaydınn kuzu benm regl bugün bitiyor acebaa adet sonra yumırtlıyp hamile kalan olmuşmudur varmı senin kayıtlarında öyle bi fenomen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?