Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ceker ceker sen yatagi yorgani hazrla kayinvalideni cagir bizim topik senden el alck anacigim de biz bi gelelim anam ne cinganim knfi kndimizi davet edip ustune usluk arkamada misafr takiyrmrm
Haha ay kuzum valla buyrun gelin koca salona dizerim ben hepinizi ortayada kaynanam guzel guzel uyuyun kuluckaya yatin birlikte

Ne tur diziler izliyorsun tavsiyelerim olabilir :)
genelde romantik-komedi tarzı canım :) yabancı dediğim gibi türk dizilerle alakam yok. zaten iş ve kocışden vakit yok..fırsat bulunca laptopdan izlerim diyorum.
New Girl çok iyi tavsiye edebilirim birde Hart of Dixie de baya komik her ikisindede benim gibi şapşik bir kız başrolde galiba ondan seviyorum

Kızlar biz o kadar hesap yapıyoruz ya bakın bu konuda yazılanlar bana ümit oldu artık hesap kitap yapmamaya çalışacağım ( inşallah ) bakın neler yazmışlar.
Benim adetim bitti yani 4.gün (3 gün sürer)nasıl olsa birşey olmaz dedim şuan 18 aylık oğlum var

benim adet olmama 1 gün vardı hamile kalmam imkansızdı ama nasıl olduysa tek ilişkide hamile kaldım şu anda 11 haftalığım

Valla kızlar olmaz demeyin, reglime yakın kasıklarımda ağrımaya başlamıştı bugün yarın regl olucağimi düşünürken bir gün korunmadık olan oldu velet yolda

Ayyy hic tarzim degil

gerilimmi seviyorsun ne o zaman oda olmazkiii bebek istioruzz geril geril olmazkii :)
Neden olmasin yahu :) ben polisiye, gerilim, macera seviyorum adrenalin iste :)) the mentallist kesinlikle tavsiye ederim uc noktalarda degil keyif alacagini dusunuyorum 1~2 bolum izle bakalim hosuna giderse devam edersin :)

Neden olmasin yahu :) ben polisiye, gerilim, macera seviyorum adrenalin iste :)) the mentallist kesinlikle tavsiye ederim uc noktalarda degil keyif alacagini dusunuyorum 1~2 bolum izle bakalim hosuna giderse devam edersin :)
tamam cnm bakıcam senin için. macera dersen izlediğim tek dizi game of thrones oda çok iyi biliyosundur belki

Gerilim seviyorsan sana the walking dead dizisini tavsiye ederim ona basla bidaha birakamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…