- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 45
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.581
Canim bu ovulasyon bu denli koyu olmasi akla soru isaretleri getiriyor bence kan vermelisincesaret edemiyorum kan vermeye korkuyorum. Bi idrar testinde ciksa koşup gidecem. Bu arada dün ki ovulasyon testim:
Ama cok sekerler hele anarnm bak ne dedi dokttdn ciktm onlar anneme ulasamyinca bni ararlr hala ayni evde yasiyrz gibi annen nerde ver der nese doktrdn ciktm dedim yumurtalrm kocamn olmus dedim yavrum biz iki kisiyz geleceksen buyuk olan yumurtadaan alma kucukler varya sari ondan al dedi bn sok cvp versm anltmaya calissm oooo kim bilir ne zamn anliyck tam anarne aksama. Getrrm dedimHaha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi
Oyle gibi duruyo canimKızlar bu ovülasyon günü mü demek?
Haha tavukmusum meger ben deseydinHaha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi
Bnim esim vardiyali calisiyr belirli bi yemk vaktimz yokki 1hafta bir duzen kokuyrz hoippp degisiyr ise gderknde o yerkn sende ye lutfnnn eslik et diyr ve sonuc geldi kilolrrrBende 5 kilo aldim 2 ayda tatliydi pastaydi atistirmalik derken pijamama sigamadim yaa yok boyle bir olay suan gevrek yiyorum sutle en azindan 3 kilosunu versem yeter
Hahhaha ay cok sekermis ananenAma cok sekerler hele anarnm bak ne dedi dokttdn ciktm onlar anneme ulasamyinca bni ararlr hala ayni evde yasiyrz gibi annen nerde ver der nese doktrdn ciktm dedim yumurtalrm kocamn olmus dedim yavrum biz iki kisiyz geleceksen buyuk olan yumurtadaan alma kucukler varya sari ondan al dedi bn sok cvp versm anltmaya calissm oooo kim bilir ne zamn anliyck tam anarne aksama. Getrrm dedim
Hemen git kucakla surtun bisey yap yapisik ikiz gibi dolas bulassin ayyy mahallelerde oturan teyzelere benzedmAh bizler cok kafaya takiyoruz ondan oluyor millet hamile kaldini anlamiyor bile hele benim kaynanam masallah esimi dogurmus bi ay sonra kaynima kalmis kaynim dogmus 1 ay sonra gorumceme kalmis gorumcemden sonrada 2 dusuk 2 de kurtaji var kadinin nsl oldu bole diyom karnimda kipirdayinca anladim dio
aynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustukHaha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dedi
Hahhaha ay cok sekermis ananen
Evet kuzum ya azicik ders ver bana diurm bebek islerinde kiz deli okuyan sensn ogrencisi olan sensn susmayinca at bi cindik diyr vay anam vay diyrm tam diyrmHahhaha ay cok sekermis ananen
Evde olunca harekette az oluyor ister istemez kiloda oturuyor vucuda calisirken hic boyle sıkıntım yoktu. Haciosmandaki metroya inen varsa bilir yerin 6 kat altinda sabah aksam bir kere inip cikinca en buyuk spor oluyordu offf offfBnim esim vardiyali calisiyr belirli bi yemk vaktimz yokki 1hafta bir duzen kokuyrz hoippp degisiyr ise gderknde o yerkn sende ye lutfnnn eslik et diyr ve sonuc geldi kilolrrr
Ay aman yok ogluna surtunuom ya yeterHemen git kucakla surtun bisey yap yapisik ikiz gibi dolas bulassin ayyy mahallelerde oturan teyzelere benzedm
Ama ama neden ben yaaa yasliii huysuzzz gebis bi kadina bunlari yapmak insanlik disi esefle kiniyoruz seniHakettin sen ama
Ayni bnde calismiyrm bu sene sepetler yaptym kecelerden susler onlrda bir yere kadar evde koyacak yer bulmiyrmEvde olunca harekette az oluyor ister istemez kiloda oturuyor vucuda calisirken hic boyle sıkıntım yoktu. Haciosmandaki metroya inen varsa bilir yerin 6 kat altinda sabah aksam bir kere inip cikinca en buyuk spor oluyordu offf offf
Aynen yaaa anam hep stresten onlarin zamanında streste yokmus tvde. ye ic yat gelsin bebekleraynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk
İnsallah güzelim yaaaHadi hayırlısı
üşütmediysen eğer güzel şeyler olabilir
Ceker ceker sen yatagi yorgani hazrla kayinvalideni cagir bizim topik senden el alck anacigim de biz bi gelelim anam ne cinganim knfi kndimizi davet edip ustune usluk arkamada misafr takiyrmrmAy aman yok ogluna surtunuom ya yeter
Evet onlara gore herzaman olur annemde ole dio ben bu ay igne vuruncaktim dr saat verdi 36. Saat iliski die anneme soledim kiz bu isin saatimi olur koca bi ay napionuz birbirinize mi bakionuz dio bu dr senin adamin isteyinede karisiyor bole evlilik olmaz yavrum dioaynen yaa ben de anneme diyorm yumurtlama gunleri olurmus sadece benek ayda bir kez oyke sacmalik mi olur diyo her zaman olur diyo he anam he dedim.kadinin bisiy bildigi yok benden ogreniyor herseyi vay basimiza gelenler ne hallere dustuk
Al iste biz ona dinlendir kafayi diyoruz o beyni top yekun sarsmayi planliyorYok kiz psikolojik gerilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?