- 16 Ocak 2016
- 331
- 654
- 103
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.561
Sana sormuştum ya onu diyorum. Akıntının icinde bi damla kahverengine dönük leke. 2 gün oldu bu durumKan mı leke mi? Rengi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana sormuştum ya onu diyorum. Akıntının icinde bi damla kahverengine dönük leke. 2 gün oldu bu durumKan mı leke mi? Rengi?
bencede daha erken 8 gün olmuş yumurtlamadan sonra. belki belli olur ama değer çok düşük olur. rahat ol canım az daha sabırCanim korkacak birsey yok erken daha bekle yarin sabah bir test yap cikmazsa sen karat ver ya gidip kan ver ogren rahatla yada stresinden kurtul birseylere kafani vererek bati bekle. Ben testte gormeden yada yerlesme kanamasi yasanmadan kan vermenizi istemiyorum nacizane dusuncem yoksa bu seferde deger korkusuyla strese gireceksiniz yapmayin boyle
yapıcam canım ama elimde çok kalmadı 9 tanemi ne belki bu ay sipariş vermem bakalım ..gün aşırı zaten tamamdır o netCok duydum ama basima gelmedi malum :)) bu ay test falan yapmayacaksan adet sonrasi basla gunasiriya ben oyle yapican
O zaman cok idareli kullan benimde bitti gecen ay bu ay siparis vemedim test stresi olmadan bu ayida gecirelim dedim gunasiri fiks zaten boşuna birde yok acik yok koyu silindimi silinmedimi olmasin kitap siparis verdim dun geldi ona baslayacagim kafam dagilsinyapıcam canım ama elimde çok kalmadı 9 tanemi ne belki bu ay sipariş vermem bakalım ..gün aşırı zaten tamamdır o net
Yok yok uyandim kuzum cok hizliyim hatta pazara gidesim geldi hazirlaniyrm gideyim organik organik besinler alayimSunlara bak gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezler uyuyo millet hala
Aynen canim sorma benim annemde yumurtlama gunu die bisey oldunu benle ogrendi biz ne yumurtlama bildik ne iliski gunu bildik nede ole test bildik migdemiz bulanirsa gecikmede olursa hamileydik iste diyo dr giderdik 2 .3 aylik hamile cikardik dioYa kizlar uyanir uyanmz aklima geldi annelrimz olsun buyuklerimz hamile oldugunu bile anlamzmis ne yumurtlama gunu ne gun asiri hic bisey bizler ne hale geldik boyle ovulasyon testleri regl olmadn gunler oncesi gebelik testleri eslerimizee kndimize kurler ya annm regl bi 5 6 gun gecsn oyle heyecan yap diur ahhh annm bn bi gun olmsm gecse varya apartmani basima toplrm vallahi eski zamnda yasaydm diyrm
Aynen aynn anneme regl sonra 14gun yumurtlama dedim one hayatim bn bilmiurm diyr kndi tabiriyle bn bi regl bitince akintim cok olurdu birde 10 15gun sonra diyr heh iste o diyrm bn nerden bilym diyrAynen canim sorma benim annemde yumurtlama gunu die bisey oldunu benle ogrendi biz ne yumurtlama bildik ne iliski gunu bildik nede ole test bildik migdemiz bulanirsa gecikmede olursa hamileydik iste diyo dr giderdik 2 .3 aylik hamile cikardik dio
bebe kitabı değil dimi :))) aynen canım idareli kullancam da bazen bozuk oluyor yada fazla döküyorum bende üstüne çıksın diye :))O zaman cok idareli kullan benimde bitti gecen ay bu ay siparis vemedim test stresi olmadan bu ayida gecirelim dedim gunasiri fiks zaten boşuna birde yok acik yok koyu silindimi silinmedimi olmasin kitap siparis verdim dun geldi ona baslayacagim kafam dagilsin
Tesekkur ederim tatlimKızlar sayfa baya ilerlemiş şimdi girdim Melan-kolik tebrik ederim çok sevindim miniklerimiz peşpeşe geliyor çok sukur rabbimize haydi kızlar sayfanın massalahi var hamisler çoğalıyor arkamızdan gelin bekliyoruz çalışmalara tam gaz devam edin
Yok kiz psikolojik gerilimbebe kitabı değil dimi :))) aynen canım idareli kullancam da bazen bozuk oluyor yada fazla döküyorum bende üstüne çıksın diye :))
bende yabancı dizi felan başlıcam netden çok düşünmeyim diye
Sagol tatlim insallahh saglikla dogar darisi tum isteyenlerin basina insallahhhhhCanim gözün aydin sağlicakla kucagina al bebisini Allahim hayirli evlet eylesin darisi bizim başimiza
Ne tur diziler izliyorsun tavsiyelerim olabilir :)bebe kitabı değil dimi :))) aynen canım idareli kullancam da bazen bozuk oluyor yada fazla döküyorum bende üstüne çıksın diye :))
bende yabancı dizi felan başlıcam netden çok düşünmeyim diye
Haha bende anneme gecen ay icin dr a gittim bir tabe yumurta varmis dedim ne yumurtasi dediAynen aynn anneme regl sonra 14gun yumurtlama dedim one hayatim bn bilmiurm diyr kndi tabiriyle bn bi regl bitince akintim cok olurdu birde 10 15gun sonra diyr heh iste o diyrm bn nerden bilym diyr
Ah bizler cok kafaya takiyoruz ondan oluyor millet hamile kaldini anlamiyor bile hele benim kaynanam masallah esimi dogurmus bi ay sonra kaynima kalmis kaynim dogmus 1 ay sonra gorumceme kalmis gorumcemden sonrada 2 dusuk 2 de kurtaji var kadinin nsl oldu bole diyom karnimda kipirdayinca anladim dioAynen aynn anneme regl sonra 14gun yumurtlama dedim one hayatim bn bilmiurm diyr kndi tabiriyle bn bi regl bitince akintim cok olurdu birde 10 15gun sonra diyr heh iste o diyrm bn nerden bilym diyr
Bende 5 kilo aldim 2 ayda tatliydi pastaydi atistirmalik derken pijamama sigamadim yaa yok boyle bir olay suan gevrek yiyorum sutle en azindan 3 kilosunu versem yeterDusunmeyim dedim mutfaga attim kndimi oda elimde patladi bn 6kilo esim 12kilo aldi anammmmm ne oluyrz dedim gidisat iyindegil kocis dur dedim iste simdi gidiym brokoli lahana nerde yesil var alcm 9ayda bunkadar kilo aldik zayiflama ne kadar surr bilmiyrm