- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.541
Canim camasir suyunda idrarinin koyulasmamasi gerekiyor ama guzel kopurmus bu testlere sakin guvenmebenim hep bundan daha cok kopuruyodu karsidan baksan bira sanardin ama malesef bos ciktuYa canimsinnegatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri
Hakettin sen amaNe gereee var psikologaa al sana psikologSabirsiz61 bak bak gul sabah beri ugrasiyo benle gicihh laz
Batasica bata kaç günün kaldı eğer çok varsa bir kaç gün daha bekle istesen ovulsyon günün ne zaman kaç gün geçti eğer az kaldıysa bir cesaret kan ver bu kadar ugrasacagina canımYa canimsinnegatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri
Canım var mı yok mu bilmiyorm ama çok ağrıdı hiç böle olmazdım simdi hafiften gene var sancımCanım naçizane önerim eğer hamilelik varsa ve düşük ihtimali varsa ilişki önerilmiyor, hele de sancın oluyorsa dikkat etmekte fayda var
Yaaaa simartma su kariyi zaten evlenmiş ilk geceden hamis kalmis gecilmiyo havalarindan yok 47 kiloymusda yok gobegi bizi dovermiste bla bla blaaa3. muuuuuuvay anasini bee alalem 3.u yapsin biz daha 1 yapmaya calisalim cnm yas kacti :)
Adet döngün kaç gün? Bugün kaçıncı günün?Canım var mı yok mu bilmiyorm ama çok ağrıdı hiç böle olmazdım simdi hafiften gene var sancım
Canım teste çok mu damlattın? Birkaç saat su içmeden bi daha yapar mısın, çift gibi ama bulanık olmuş emin olmak lazım. Ona göre yorum yapalımKızlar bu ovülasyon günü mü demek?
Günaydın canım bugün güzelce dinlen. Burası maşallah artık çok kalabalık, haliyle kızlara yetişmek zorGunaydinnnnnnnnnn
Ben size yatin ibarin dimedimmi 13 sayfa var okumam gereken Allah bilir neler kaynattiniz ben yetisene kadar artarda bunlar oyy anam oyyy heryerim agriyor kaa gevsetici alsam iyi olacak ham vucuda cok yuklendim is guc akilsiz kafam
Cok duydum ama basima gelmedi malum :)) bu ay test falan yapmayacaksan adet sonrasi basla gunasiriya ben oyle yapicanSabirsiz61 günaydınn kuzu benm regl bugün bitiyor acebaa adet sonra yumırtlıyp hamile kalan olmuşmudur varmı senin kayıtlarında öyle bi fenomen
Canım 28 gün döngüm buda 24. Gün bat 10 mart 4 gün kaldıAdet döngün kaç gün? Bugün kaçıncı günün?
Bugun yarin pik yapar aksam 6 gibi tekrarla testi ona gore yorumlayalim olurmu ?Kızlar bu ovülasyon günü mü demek?
Canim bence bunlara bel baglama ben kimyasal oldugum ay ogrenmeden 2 gun once yaptim camasir suyunu bildigin kopurdu bardaktan akmaya basladi. Sonraki ayda bu kadar kopurdu 2 ay yaptim hep boyle. Bende dogru cikti ama bu sonuclar tamamen aldatici.Ya canimsinnegatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri
Canim korkacak birsey yok erken daha bekle yarin sabah bir test yap cikmazsa sen karat ver ya gidip kan ver ogren rahatla yada stresinden kurtul birseylere kafani vererek bati bekle. Ben testte gormeden yada yerlesme kanamasi yasanmadan kan vermenizi istemiyorum nacizane dusuncem yoksa bu seferde deger korkusuyla strese gireceksiniz yapmayin boyleBat 10 mart. Bugun ovulasyondan sonra 8 gun falan gecti sanirim. Korkuyoruuuum
Ben bi kan gördüm 2 gun oldu.Canim korkacak birsey yok erken daha bekle yarin sabah bir test yap cikmazsa sen karat ver ya gidip kan ver ogren rahatla yada stresinden kurtul birseylere kafani vererek bati bekle. Ben testte gormeden yada yerlesme kanamasi yasanmadan kan vermenizi istemiyorum nacizane dusuncem yoksa bu seferde deger korkusuyla strese gireceksiniz yapmayin boyle
Hadi hayırlısıCanım 28 gün döngüm buda 24. Gün bat 10 mart 4 gün kaldı
Kan mı leke mi? Rengi?Ben bi kan gördüm 2 gun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?