Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ya canimsin negatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri
Canim camasir suyunda idrarinin koyulasmamasi gerekiyor ama guzel kopurmus bu testlere sakin guvenmebenim hep bundan daha cok kopuruyodu karsidan baksan bira sanardin ama malesef bos ciktu

Ya canimsin negatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri
Batasica bata kaç günün kaldı eğer çok varsa bir kaç gün daha bekle istesen ovulsyon günün ne zaman kaç gün geçti eğer az kaldıysa bir cesaret kan ver bu kadar ugrasacagina canım

Gunaydinnnnnnnnnn
Ben size yatin ibarin dimedimmi 13 sayfa var okumam gereken Allah bilir neler kaynattiniz ben yetisene kadar artarda bunlar oyy anam oyyy heryerim agriyor kaa gevsetici alsam iyi olacak ham vucuda cok yuklendim is guc akilsiz kafam

Gunaydinnnnnnnnnn
Ben size yatin ibarin dimedimmi 13 sayfa var okumam gereken Allah bilir neler kaynattiniz ben yetisene kadar artarda bunlar oyy anam oyyy heryerim agriyor kaa gevsetici alsam iyi olacak ham vucuda cok yuklendim is guc akilsiz kafam
Günaydın canım bugün güzelce dinlen. Burası maşallah artık çok kalabalık, haliyle kızlara yetişmek zor

Sabirsiz61 günaydınn kuzu benm regl bugün bitiyor acebaa adet sonra yumırtlıyp hamile kalan olmuşmudur varmı senin kayıtlarında öyle bi fenomen
Cok duydum ama basima gelmedi malum :)) bu ay test falan yapmayacaksan adet sonrasi basla gunasiriya ben oyle yapican

Canim bence bunlara bel baglama ben kimyasal oldugum ay ogrenmeden 2 gun once yaptim camasir suyunu bildigin kopurdu bardaktan akmaya basladi. Sonraki ayda bu kadar kopurdu 2 ay yaptim hep boyle. Bende dogru cikti ama bu sonuclar tamamen aldatici.

Bat 10 mart. Bugun ovulasyondan sonra 8 gun falan gecti sanirim. Korkuyoruuuum
Canim korkacak birsey yok erken daha bekle yarin sabah bir test yap cikmazsa sen karat ver ya gidip kan ver ogren rahatla yada stresinden kurtul birseylere kafani vererek bati bekle. Ben testte gormeden yada yerlesme kanamasi yasanmadan kan vermenizi istemiyorum nacizane dusuncem yoksa bu seferde deger korkusuyla strese gireceksiniz yapmayin boyle

@sumbulkokusu canim yarin bat günün kafanda deli sorular :) belirtim yok diyorsun her hamilelik kendine hastir belirti sart degil. Ben sana daha ilaci aldigin gun pisman olacaksin demiştim ahh bole sana uzanabilecek yakinda olsaydım kafana kafana vurur o ilaci icirtmezdim sana stres yapmak yok. Bat gelirsede o zaman icin yorum hakkimi sakli tutuyorum simdi o oonuda konusmayacagim hakkimizda hayirlisi

Ben bi kan gördüm 2 gun oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…