- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.501
dönmüşsün. hoşgeldinGunaydin arkadaşlar. Nasilsiniz?yeni hamislerimiz olmuş hayirli olsun insallah. Darisi başımıza olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dönmüşsün. hoşgeldinGunaydin arkadaşlar. Nasilsiniz?yeni hamislerimiz olmuş hayirli olsun insallah. Darisi başımıza olsun
ben sabah testimi yaptım. Sabirsiz61 haklı. önce ki test bozukmuş. bu test 2. çizgi yok. zaten belirtimde yok. adet belirtisi de yok ama olsun artık belli hamile değilim
Hakkında hayırlısı olsun, ama bu kadar emin olma. Ya gebelik varsa.. 5 aylıkken hamile olduğunu öğrenenleri de görünce insan adet olsa bile acaba üstüne mi gördüm der hale geldi.. sen ümidini kesme, ne gelirse Allah'tan de bebiş de olsa kırmızı da olsa...ben sabah testimi yaptım. Sabirsiz61 haklı. önce ki test bozukmuş. bu test 2. çizgi yok. zaten belirtimde yok. adet belirtisi de yok ama olsun artık belli hamile değilim
sağol canım moral verdiğin için ama vucudumda zerre kadar belirti olsa belki derdim kendini kandırmaya da gerek yok . her şeyin hayırlısı olsun olacaksa. zaten zor ve karışık 2 hafta geçirdim. bat gelsin de belkilerim kalmasın bari.Hakkında hayırlısı olsun, ama bu kadar emin olma. Ya gebelik varsa.. 5 aylıkken hamile olduğunu öğrenenleri de görünce insan adet olsa bile acaba üstüne mi gördüm der hale geldi.. sen ümidini kesme, ne gelirse Allah'tan de bebiş de olsa kırmızı da olsa...
TEKPRENSES gece nöbeti zor canım dediğim gibi biziim dönge 5 haftada bir o bile ağır geliyor seninki kadar yorucu olmasada işim. korkunu anlıyorum iyidir inşallah bebişin sen her fırsatda otur dinlen yorma kendini Allah kolaylık versin. bu arada hamile olunca gece nöbetine yine girmem gerekiyormuş galiba 5-6 aya varana kadar düşük tehlikesi olmadığı sürce. üzüldüm biraz ama hayırlısı olsun yeterki olsun :)Berbat bir nöbetin daha 9 saat i varsa hastaları fenalastigi için ayağının üzerine durmaktan çıldıran beli karnı ağrıyan zavallı hemşire ilk bulduğu fırsatta kim nerede ne yazmış diye şarjı bitmek üzereyken kk ya girer herkese bol bol güzellikler getirecek günlere uyanmak üzere iyi geceler hanımlar... hemşireye uyku yok ama gözleri kapanıyor zavallı bebeğim umarım benimlesindir ve sağ salim benimle kalırsın... dualarınızda unutmayın hamileler ve buraya testim pozitif diye bağırasıcalar...
Canım tebrikler, hayırlı olsun çok sevindim.Evet sizin icin yapilmis son lh testim
maşallahhhh47 kiloyum canim ama 2 cocuk annesiyim ister istemez hophop gobecigim var banu alkanin deyimiyle armut gobus
bildiğimiz hz. meryem var o olurmu. hatta yumurta yok koca yok bebek var.Sabirsiz61 günaydınn kuzu benm regl bugün bitiyor acebaa adet sonra yumırtlıyp hamile kalan olmuşmudur varmı senin kayıtlarında öyle bi fenomen
Canım sayfalardan okuduğum kadarıyla olabiliyormuş, bu yüzden ben ovulasyon testine adet bitince başlamıştım ne olur ne olmaz diyeSabirsiz61 günaydınn kuzu benm regl bugün bitiyor acebaa adet sonra yumırtlıyp hamile kalan olmuşmudur varmı senin kayıtlarında öyle bi fenomen
günaydınn hoşgeldinn aminnn hepimize:))Gunaydin arkadaşlar. Nasilsiniz?yeni hamislerimiz olmuş hayirli olsun insallah. Darisi başımıza olsun
bildiğimiz hz. meryem var o olurmu. hatta yumurta yok koca yok bebek var.
Hastanın sağlığı/hayatı tehlikedeyken ayak uzatmak söyle dursun oturamiyorsun abartmıyorum 5 tane doktorla hastanın başında saatlerce uğraştık Allah onunda hakkında hayırlısını versin gece azıcık uzanayım sıkıntılı hastam kalmadı dedim hastayı yoğun bakıma çekince bu seferde karnıma giren ağrı yüzünden uyuyamadım,TEKPRENSES gece nöbeti zor canım dediğim gibi biziim dönge 5 haftada bir o bile ağır geliyor seninki kadar yorucu olmasada işim. korkunu anlıyorum iyidir inşallah bebişin sen her fırsatda otur dinlen yorma kendini Allah kolaylık versin. bu arada hamile olunca gece nöbetine yine girmem gerekiyormuş galiba 5-6 aya varana kadar düşük tehlikesi olmadığı sürce. üzüldüm biraz ama hayırlısı olsun yeterki olsun :)
nee 24 saat nöbetmiii ??? off gerçekten çok zormuş cnm Allah çok çok kolaylık versin ben hakkaten şükretmem gerek halime. sonra 2 günmü oluyor iznin? yinede o 24 saat geçene kadar insan ne hale gelir.Hastanın sağlığı/hayatı tehlikedeyken ayak uzatmak söyle dursun oturamiyorsun abartmıyorum 5 tane doktorla hastanın başında saatlerce uğraştık Allah onunda hakkında hayırlısını versin gece azıcık uzanayım sıkıntılı hastam kalmadı dedim hastayı yoğun bakıma çekince bu seferde karnıma giren ağrı yüzünden uyuyamadım,
Nöbet 24 haftalık olana kadar zorunlu ama ben kaybımdan sonra bu bebekte o kadar kendimi heder etmeyi düşünmüyorum devletin tek hemşiresi benmiyim bu işi biri mecbur yapacak, zor durumda kalırsam rapor alacağım 24 saat çalışmak çok yorucu inan daha 8 saat dolmadan ayaklarım şişiyor iki gün kendime gelemiyorum
Bazen iki gün bazen de üç gün ara oluyor bazende gunasiri 24 veya bir 24 bir 16 saat ara arda tutuyorum bir kişi izin alsa bir kişi rapor alsa bizim listeler karışıyor bizim iller arası tayin dönemi yeni bitti giden çok dönen yok geçen ay 6 gün aşırı nöbet tuttum yaz gelince daha da beter oluyor ama bu sefer inşallah ezdirmeyecegim kendiminee 24 saat nöbetmiii ??? off gerçekten çok zormuş cnm Allah çok çok kolaylık versin ben hakkaten şükretmem gerek halime. sonra 2 günmü oluyor iznin? yinede o 24 saat geçene kadar insan ne hale gelir.
bizim otelde sabah shifti çok yoğun oluyor 8saat hep ayakta düşük yaptığım hafta çok yoğundu sabah ağrılar girdi eve gittim birde salon felan süpürdüm hiç oturmadım arttı tabii bunlar bahane belkide ama ders oldu banada. ev işi felan umrumda olmicak ilk 12 hafta bişeye dokunmam.
o günlerde olmuiş olabilirmi yani sence? sağol canım hayırlısı olsunCanım sayfalardan okuduğum kadarıyla olabiliyormuş, bu yüzden ben ovulasyon testine adet bitince başlamıştım ne olur ne olmaz diye
Ondan bisey olmaz ayol 2 cocuk cikmis gayet normal sen hic bu kiloyla gobisim var deme biz ne gobisler gorduk47 kiloyum canim ama 2 cocuk annesiyim ister istemez hophop gobecigim var banu alkanin deyimiyle armut gobus