• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p
Canim gözün aydin sağlicakla kucagina al bebisini Allahim hayirli evlet eylesin darisi bizim başimiza

o günlerde olmuiş olabilirmi yani sence? sağol canım hayırlısı olsun
Cevabı kan testinde, kimseye umut vermeye hakkımız yok.. canım ben ağrıları ovulasyondan hemen sonra hissetmeye başladım. Tabi adet sonrası hemen yumurtlayanın zaten ay bitmeden hamileligi anlaşılır testle

Kizlar ozellikle hamiş arkadaslar Olderseolur0606 Olderseolur0606 AdAraS AdAraS Melan-kolik Melan-kolik S selin_78 TEKPRENSES TEKPRENSES (tlf dan giriyorum diger hamis arkadaslarin isimlerine bakamadim ama sizlere de geliyor bu sorum)
Karbonat ve çamaşır suyu ile gebelik testi yapiliyormus. Yapaniniz oldu mu? Yaptiysaniz sonuçlarıni paylaşır misiniz?
Ben yapmadım tavsiye de etmem, yorumları okudum genelde tutmuyormus. O kadar merak eden gitsin kan versin bence.. bir de hamileyse o kokuları çektiği ile kalır

Beklemedeyim hala. Idrar testi negatif. Bat i bekleyeyim diyorum. Sende durumlar nasil?
Valla sadece kasık ağrım var hatta eşimle birlikte ılduğumda dayanılmayacak şekilde ağrıdı kıvrandım resmen ama 15 dk ya geçti özellikle akşamları oluyo bu ağrı onun dışında da hafif sulu kremsi beyaz akıntı var ama oda çok değil beklemedeyim ben test yapmadı yapmıcam sinir ıluyorm sonra 10 mart sabahını bekliyorm

Valla sadece kasık ağrım var hatta eşimle birlikte ılduğumda dayanılmayacak şekilde ağrıdı kıvrandım resmen ama 15 dk ya geçti özellikle akşamları oluyo bu ağrı onun dışında da hafif sulu kremsi beyaz akıntı var ama oda çok değil beklemedeyim ben test yapmadı yapmıcam sinir ıluyorm sonra 10 mart sabahını bekliyorm
Canım naçizane önerim eğer hamilelik varsa ve düşük ihtimali varsa ilişki önerilmiyor, hele de sancın oluyorsa dikkat etmekte fayda var

Ben yapmadım tavsiye de etmem, yorumları okudum genelde tutmuyormus. O kadar merak eden gitsin kan versin bence.. bir de hamileyse o kokuları çektiği ile kalır
:D cesaret edemiyorum kan vermeye korkuyorum. Bi idrar testinde ciksa koşup gidecem. Bu arada dün ki ovulasyon testim:

Eklentiler

• 20160305_105549-1.jpg
    20160305_105549-1.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 57
Test yapiyor musun?

hiç bir belirti olmadın mı ?

hamilelik şüphem yok ki benım hiç bir ağrım sızım yok adetımde henuz gecmedı bat mart 7 .buna ragmen test yapmalımıyım sence

canim sen belirti neden ariyorsun anlamadim hamile arkadaslarim hepsi sifir belirtiyle hamile oldugunu ogrendiler. belirti arama bence. kisiden kisiye degisir hakkinda hayrlisi olsun ;)

:KK70: cesaret edemiyorum kan vermeye korkuyorum. Bi idrar testinde ciksa koşup gidecem. Bu arada dün ki ovulasyon testim:
Kizlarrrrr hadi toplanın Salcali_ekmek Salcali_ekmek için topanıyoruz. Onu kan testine yollayayım artık
Benim lafımı dinlemiyor ;) güya adeti bekliyor ama testlerle yapmadığı kalmadı. En azından içi rahatlar biz de rahatlarız, yoksa onun yüzünden erken doğurucam

Kizlarrrrr hadi toplanın Salcali_ekmek Salcali_ekmek için topanıyoruz. Onu kan testine yollayayım artık
Benim lafımı dinlemiyor :KK66: güya adeti bekliyor ama testlerle yapmadığı kalmadı. En azından içi rahatlar biz de rahatlarız, yoksa onun yüzünden erken doğurucam
Ya canimsin :KK200: negatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri :KK48:

Eklentiler

• 20160305_155123-1.jpg
    20160305_155123-1.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 60
Ya canimsin :KK200: negatifi görürüm diye korkuyorum ama. Eşim cok umutlu. Onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. bu da dun yaptigim çamaşır suyu ve karbonat testleri :KK48:
Bu testlerde kopurmeme imkansız idrar asidik karbonat bazik sonuç tabiki reaksiyon oluyor erkeklerde yapsa aynı olur sonuç

Back