- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.481
Simdi bu testi siliysn kafandn yarin o kirmizilrla konus simdi ytrn 9rahat vern de veee tekrr test yapiysn sokkk cift cizgi ohhh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi bu testi siliysn kafandn yarin o kirmizilrla konus simdi ytrn 9rahat vern de veee tekrr test yapiysn sokkk cift cizgi ohhh mis
Anam pardon pardon bn iyice sasrdm olsun ins yarin minikin belli eder kndiniyarın pazar yani 6 mart , pazartesi 7 mart
hiç bir belirti olmadın mı ?Anam pardon pardon bn iyice sasrdm olsun ins yarin minikin belli eder kndini
Nasil yani anlmdmhiç bir belirti olmadın mı ?
Cnm bu clearblue dijital testlerinden alabilirsin ve haftasini gosteriyo ama onu sabah ikk idrarda yap gerci turkiyede kan aldirmak kan tahlili daha basit forumda okumustuk 1 saat sonra teste pozitif cikip hamile olankarda var okursan neden olmasn insallah bebisin seninlediryarın pazar yani 6 mart , pazartesi 7 mart
hiç bir gebelik belirtisi yok ben de demek istedimNasil yani anlmdm
Cnm bu clearblue dijital testlerinden alabilirsin ve haftasini gosteriyo ama onu sabah ikk idrarda yap gerci turkiyede kan aldirmak kan tahlili daha basit forumda okumustuk 1 saat sonra teste pozitif cikip hamile olankarda var okursan neden olmasn insallah bebisin seninledir
Ben de sizin gibi imkanlarim olsa yapardim yanliz negativ de hazirlikli olman lazim eger yoksa onumdeki aylara bakarim dunyanin sonu deigl ya dedigim gibi bebisler hayirlisi ile gelsin saglikla gelsin sgelip kaybettikten sonra inan bana cok cok kotu o yuzden kan tahlili yaptir bence bu arads iki hamileligimde de belirtim yoktuhamilelik şüphem yok ki benım hiç bir ağrım sızım yok adetımde henuz gecmedı bat mart 7 .buna ragmen test yapmalımıyım sence
kasıklarında batma da mı yoktu ?Ben de sizin gibi imkanlarim olsa yapardim yanliz negativ de hazirlikli olman lazim eger yoksa onumdeki aylara bakarim dunyanin sonu deigl ya dedigim gibi bebisler hayirlisi ile gelsin saglikla gelsin sgelip kaybettikten sonra inan bana cok cok kotu o yuzden kan tahlili yaptir bence bu arads iki hamileligimde de belirtim yoktu
Sen icini ferah tut hayrli haberler vrrsn inskasıklarında batma da mı yoktu ?
inşallha canım.isteyen herkese inşallhSen icini ferah tut hayrli haberler vrrsn ins
Tmm bklm ne cikack hadi bklm gecen iyi olsn gzel hberlr alasn inssssbat a kadar test yapmamayı düşünüyordum ama yarın saba yapmaya karar verdim çünkü ben hiç bir testi sabah test yapmadım. hep gece 2 de kalkıp dayanamayıp yaptım. belki işte bir umut
sağol tatlım moral verdinizTmm bklm ne cikack hadi bklm gecen iyi olsn gzel hberlr alasn inssss
ıi gecelerrrsağol tatlım moral verdiniz
Veee beklenen haber gelmiş hayırlı olsun canım çok sevindimmmm Darısı bekleyen herkeseeeeAy tatlım bari senden biraz moral bulayım. Çokkkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Aynı şeyi eşim demişti, bir şey oluyor hemen sor kulüp arkadaşlarına onlar bilir diyerek gülüyor, artık doktora da gitmezsin diyorGeçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.
Çok komikler yaaa