• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

:KK9: tebrik ederim valla hem 2 cocuk var hemde 3. ilk aydan oldu. az taktik ver valla biz nerde yanlış yapiyoz ki :KK70:
Kuzenimle bugun konustugumuzda bana bizde kopek cinsi var kizim hemen hamile kalabiliyoruz demisti cok gulmustum isin garip yani bende dogustan gelen rahim donuklugu var o sebeple oyle ovulasyonu yap ayaklari dik yapmakla hayatta kalinicak bir durum degil yani taktiri ilahi iste.. Esimin babalik duygusunu tatmasini cok cok istiyordum belki onun yuzu suyu hurmetine oldu :))

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p

Tebrik ederim kuzum benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Evet sizin icin yapilmis son lh testim :KK51::KK22:

Eklentiler

• 20160306_002450.jpg
    20160306_002450.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 65
Biz burda ne gebisler gorduk umutsuz :)) AdAraS AdAraS mesela gecen aydan kalan spermle hamile kaldi :-)(edit: çok pis abarttim :KK76:) arkadaş ben anlamiyorum bu liseli kizlar vardirya sinavdan cikinca ayy cok kotu gecti derler 95 alirlar bunlarda boyle yok yok olmadi diolar cift testleri gozumuze sokuyolar bende bu ay bu modda takilicam :KK49: Rabbim nasip ettiyse olur kimse engel olamaz burada kuralimiz şu kirmizilar gelmediyse umut vardir hala anne adayisin :KK46::anneadayı::KK36: hee geldimi kirmizilar vakti var diyecegiz hayirlisini sagliklisini istemeye devam edicez.
:KK70::KK70::KK70: Ama nerdeyse gerçeklik payı var kuzum pik olmadan yapılan ilişki ile oldu. bir önceki ay hem pik günü hemde silikleştiği gün olmuştu ama olmamıştı

canım Allah kızına uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin inşallah dediigin gibi bu ay denemende olur bende gecen ay cokkkkk umutluydum belirtilerim bile vardı meğer bat mış :KK43: bu ayda şimdi pas geçmek istemiyorum inşallah o listeye burdaki tüm isteyenler nazarlıklarla hamile sıfatı kazanır
saol cnm ben inaniyorum cnm burdaki herkez tek tek hamilelik haberlerini verecek sirasi gelen hayirlisi ile gelsij bebisler saglikla gelsin sonradan kaybetmekte cok uzucu
İşte keçi boynuzu domates türk kahvesi gibi sperm artırıcı takviyeler şekerim. Hadi kolay gelsin
tamam cnm yarin bunlari yedirip icirecem kocise :)

Ayyy canim pert durumdayim gec saate kadar oturduk sabahda 7 de kalktim kahvati fasli falan 9 da gittiler bende yatarim diodum emmeeee rahat duramiomki mutfagi toplim dedim sonra bi baktim cikmis evin camlarini siliyorum evi kirkladim pakladim kolum kanadim kalkmiyo :oops: azicik uzanayim dedim uyumus kalmışım topic havalanmis gidiyo anca yetistim yazilanlari simdi dahada kalabaligiz teli wcye giderkende yanimda goturmem lazim yazilanlara yetismek zor :KK70:
Sen nasilsin gozu kor olasica bat yaklasiyor varmi belirti :KK69:
hiç bir belirti yok olanda kayboldu. vucut sakin. sadece ovulasyon gününden beri baslayan karnımda hafıf sıcaklık yanma gıbı basıt agrı devam edıyor. pek ciddi sayılmaz.

yok caım bu ay zaten ilk defa ciddi ciddi bu ay denedim ama biliyorsun işte ilacında etkisi yok ilginç sanki hiç içmedim gibi

Canımmm.hayırlı olsunn.görmemişim ben.Allah zor günlerinin mükafatını verdi bak.
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.şimdiden değer az mı çok mu kalp atışı kese falan diye strese sokma kendini.zamanı geldikçe hepsi olur inşallah.
BizLere de bol bol dua etmeyi unutma.

Sağol kuzum benim amin inşallah, zor bir süreç olmaz inşallah bu sefer Allahın izniyle. Allahım tez zamanda sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.

Kuzum benim içime doğmuş demekki Allahımıza şükürler olsun sağ salim alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza:KK19::KK15:

Aslında o totemi ada_aras ada_aras arkadaşımız yapmıştı sankim ben başka bir totemle karıştırmışım kuzum asıl 300. Sayfa konusunda totem yapan arkadaşımız o yanlışlık olmasın:KK73:

Back